10/6

Hej bloggen!

Oj vilken urusel uppdatering jag gjort här det senaste, kan bero på mitt otroligt hektiska schema. Jag får snällt och glatt be om ursäkt, och hoppas att jag har några läsare kvar. Hur som helst så har jag hunnit med mycket de senaste dagarna. I helgen var jag upp i Norge och besökte hotellet i Geilo där jag också var på arbetsintervju. Intervjuen gick toppen och nu är jag anställd där från och med 1a september, hotell Vestlia och hotel Highland - precis bedvid skidbacken och i världens mysigaste skidort, det går inte att få det bättre.

En följd av detta blev såklart ombokning av hembiljetten från Alanya, eftersom jag skulle kommit hem därifrån 13 september. Har nu fått den ombokad men inget specifiserat datum ännu, blir runt 22/8-27/8 beroende på platser på planen. Igår var det exakt en vecka tills vi åker och jag har iprincip packat klart mina väsk(OR) haha, två resväskor, varför inte.

I helgen blir det mycket fix och trix med allt vad studenten handlar om. På lördag skall vi pynta plaket, och på söndag skall jag planera champangefrukosten som skall ätas hos André innan vi går till teatern för avslutning. Det är fem dagar kvar till jag tar studenten, och det känns helt underbart. Ännu bättre känns det att jag två dagar efter det sitter på ett plan till värmen, för idag ös regnar det här i Varberg och jag ogillar regn.

Jag är en sommar människa, jag måste få sol, saltvatten, blå himmel och värmeeee. Eftersom jag kommer få det hela sommaren i Alanya, tror jag att jag överlever -30 och massor utav snö uppe i Geilo hela vinter. Allt handlar om inställning, man måste intala sig själv att allt kommer bli bra - då blir det också så!

Förresten... igår åt jag årets första makrill, med färskpotatis. Helt awesome - och svenska jordgubbar till efterätt. Min mormor och morfar är underbara!

kärlek / isabella


Kommentarer
Postat av: E

Äter man små potäter kan man låtsas att det är färskpotatis :)

2010-06-10 @ 21:34:07
URL: http://flodhastens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0