en värld av drömmar

.. är vad jag lever i just nu. Jag bara drömmer mig iväg så fort jag är ensam, idag har jag varit i Alanya några timmar och det har även varit nyår en stund. Jag vet inte om jag tycker det är jobbigt, jag har liksom inte känt  efter. Vad jag vet är i alla fall att kylan får mig att räkna ner dagarna tills man lever i värmen, och jag erkänner det för världen, jag är ingen vinter människa - jag gillar inte kyla. Jag gillar inte att pulsa på mig tusen lager med kläder för att inte frysa, och jag avskyr att frysa. Denna vintern är så himla lång, men snart är det nyår - tack och lov!

Idag åkte jag och Jonna en sväng om kungsbacka och gick runt på kungsmässan. Fick köpt lite nödvändigt samt ett par klackisar till nyår, nice är det. Funkar även kanon till sommaren i Alanya, jammie. Sjukt hur man dividerar i affärerna nu för tiden, "funkar detta i värmen, nej.. inget stickat nu, klänningar tacckkk" haha, förstörd för livet.

hej så länge.

Måndag - Pazartesi - Monday

Merhaba bloggen!

Jag har inte förrän idag insett att jag faktiskt är ledig. När jag vaknade i morse, utan att ha ställt klockan och med solen skinande fint utanför mitt fönster, så kändes det i hela kroppen. Jag gick upp, tog en dusch och väntar nu på att kaffet skall koka klart. Den blir det stan och lite mellandagsrea, inte vågat mig dit än då jag kan tänka mig hur mycket folk det är Överallt! Haha, men vad har man armbågar till?

Igår hjälpte jag Elin och Martin att flytta till deras nya otroligt mina lägenhet, jätte stor och ljus. Sen blev det flyttpiza och bira på det, helt okej. Ser fram emot när vi skall fira nyår där, det kan nog bli riktigt bra! Nu skall jag få i mig lite frulle för att sedan ta den lilla pärlan till stan.

kendin iyi bak, gunaydın!


what if...

- tolvslaget och 2o1o var tre timmar bort.
- man skålade in det nya året i solen.
- tutre spenderade nästa vecka på mallis.
- studenten var om en månad.
- jag packade min väska för att åka imorgon.
- jag satt på ett plan påväg till Alanya nu.
- man vaknade med solen i ögonen och visste att här stannar jag ett tag.
- min mamma kunde lugna ner sig lite.
- sand mellan tårna och ett brund face blev vardag.
- man kommer stanna där man hamnar.
- nästa nyår firas i indien med en god vän.

.. ja, tänk det.









bilder från egypten januari-09

peace!


Alanya


the fuckin' place toooo beeee!


mellandagar

Hej bloggen!

Sorry att jag varit säst på att uppdatera denna helgen, men det har varit fullt upp med släkt, paket, mat och kalle anka. I fredags var jag ute med lite folk, och träffade resten skulle jag vilja säga, ALLA är ute på juldagen. Och idag känner jag egentligen mig ganska tankspridd vilket gör att jag inte riktigt får till ett fint inlägg, så det får bli som det blir.

Dagarna mellan jul och nyår är mellandagarna, vilket är ganska logiskt. Dock har jag aldrig tänk på det tidigare, men visst är det så, man går och väntar på nyår och njuter av ledigheten. Fint. Idag skall dessutom min vän Elin flytta in i sin nya lägenhet, och jag ska hjälpa henne lite smått, hon borde nog ringa mig snart, så därför blir det kläder och sånt trams nu.

iyi aksamlar!

i miss you when something really good happens because you are the one i want to share it with.

God morgon!

Idag har jag legat och dragit mig i sängen till halv tolv, vilket inte är vad jag brukar göra. Vid tio brukar jag vara uppe senast, mest på grund av min rastlöshet. Det är grått ute och hela staden sover, allt är stängt och alla umgås med sina nära och kära även idag, inklusive jag. Snart är det gröt och skinkmacke frukost här hos familjen Olsson, och efter det är det inget planerat. Ryktet går här i lägenheten om att Bröderna Lejonhjärta är på fyran, love it! Ikväll kan det bli utgång, beroende på hur sugen jag blir på det... just nu känner jag sådär about it acually!

Min rubrik idag är klockren, för det är så det är. Man har något och inser aldrig hur underbart det är förrän man har sumpat det. Och nu har jag sumpat det, och insett att jag borde tagit tillvara det jag hade. Jag får väl helt enkelt bara hoppas att jag får En Chans Till. Yeye, life is hard.

puss!

julafton

Idag är det julafton. Den dag som jag gick och räknade ner till när jag var liten. De tjugotre dagarna man kollade på julkalender var på något sätt en hjälp för ett litet barn att förstå nedräkningen, för att sedan knappt kunna sova dagen innan. Nu är det tvärt om, jag somnade bums igår och har inte sett mer är ett avsnitt från årets kalender. Jag har inte ens en chokladkalender, shame on me!

Hur som helst så är det julafton idag och jag älskar den fortfarande, även om jag inte räknar ner med diverse trams. Jag älskar att hela släkten är samlad, äter god mat, att får och att ge paket, att dricka glögg och kolla på kalle anka... you know it, det är underbart.

Dessutom så är det snart Nyårsafton när Julafton är slut, vilket betyder ett nytt år, Mitt år. Det blir året av alla år känner jag. År 2o1o. Året när jag.. åker till Magaluf med min underbara klass i fem veckor, när jag tar studenten och blir fri från alla måsten vad skolan har varit, när jag sitter på planet ner till Antalya flygplats för att spendera tre månader i Alanya, när jag kommer hem och kan göra Vad jag vill... kanske åker tillbaka till Alanya igen? Kanske jobbar som reseledare i Egypten? Kanske jobbar här hemma i Sverige för att sedan resa till Indien en längre period? Vem vet.. inte ens jag, och det är det som jag ÄLSKAR med det kommande året, totalt oförutsägbart.

Åter igen, GOD JUL mina vänner!

kärlek / isabella 

you & I

Min favoritlåt som jag dunkar hela tiden. Så mycket Alanya och så mycket fest, yey. Kan lova att den låten kommer finnas med på nyårskivan som skall dunkas hemma hos min vän Elin. Ska bli mysigt att slippa det vanliga fyllekalaset som oftast äger rum på nyår, och käka en lite mer städad middag med min bästa vän. Att skåla in det nya året, året som jag sååå länge har väntat på, med en av de människor som betyder mest för mig känns självklart... även om jag inte uttryckt det så tydligt de senaste dagarna.

Dessutom så frågar jag mig fortfarande frågan om jag ens skall gå ut på juldagen, just nu känner jag inte alls för det.. får se hur jag ställer mig till den frågan imorgon.


puss / isabella


Aman Allahım



take me home!


dagen före dagen

Hej bloggen!

Jag måste först och främst be om ursäkt för att jag lagt dig åt sidan i denna otroliga jul hysteri. Sedan jag skrev senast har det hunnit bli -10 grader kallt och landa en hel del snö utanför dörren. Jag har äver varit på jul på liseberg med mina kusiner och även köpt de sista julklapparna.

Nu sitter jag här som ett litet barn dagen innan Julafton, och ser julklappssäcken och vill bara att det ska bli imorgon Nu. Efter jul kommer nyår, och efter nyår är vi på rätt sida. För varje dag som går, kommer det bli lite ljusare. Och nu är det tio veckor kvar till Magaluf, det är Ingenting, det kommer gå fort! Och det är 26 veckor kvar till alanya, alltså 184 dagar! Can hardly wait.... offf yaaaa, Mutlu noeller & Yeni yılın kutlu olsun!

Förresten så ska jag ta mig ett glas glögg nu, gött äre!

PUSS och GOD JUL.


fredag

Sista dagen i skolan innan jullovet idag vilket betyder att jag nu officiellt har tre veckors ledighet framför mig, jag skall bara jobba lite imon, sen såååå.. nu ska jag plocka in mina kläder i garderoben och gå ner i källaren och hämta madrassen som lunden ska låna när han soverpå mitt golv imon. Annars blir det så ont i ryggen dagen efter, tror jag. Jennie och Johan får sova i min säng bredvid mig. Vi skall nämnligen ut på krogen och partaja imorgon, och Kawrin ska med också, och Månne... blir mysigt, eller nejfan.. det blir röjj.

PEACE!


såhär brukar det sluta.... ibland.

puss.


Hadi lan lets go!


idag är en sån dag.


torsdag

Hej bloggen!

Dagen har varit hysterisk. Jag vaknade och kände knappt att jag levde, och gick ur sängen allt för sent för att sedan cykla i världens kyla till skolan då bensinen i min stackars volvo är ganska slut. Väl i skolan bjöd religionen på en livlig disskussion angående den inlämningen som även den var till idag, och hjärnan var väl typ död efter redan första lektionen. Därefter var det filosofiredovisningar och äntligen är allt som skall avslutas innan lovet, avslutat. Imorgon är det endast avslutning och mys i skolan, för att sedan gå på jullov i hela tre veckor <3 love it.

Min förkylning går aldrig över och mitt rum är iskallt, tänk om man hade haft några dagar i solen under lovet... det hade suttit helt okej just nu känner jag. Hela jag är helt djupfrusen efter min cykeltur hem ifrån skolan. Yey. Love winter. Not. Haha. Ge mig sextonde juni nu tack. Eller tjugoåttonde mars funkar också bra, flygplan tack!


sol, värme, ledighet... awesoooome.

Kendin iyi bak arkadas!


ullared

Jag vek ner mig igår och åkte med mamma och lillasyster till världens ände, till panikvaruhuset och sveriges påhittade stolthet. Måste erkänna att jag faktiskt inte är något fan av Ullared och jag avskyr alla dessa tanter som springer runt där med vagnarna överfyllda med skit. Ännu mer patetiskt är det att denna serie om butiken gjort succé, vad är det folk vill se egentligen?

Däremot kan jag tänka mig att det är en upplevelse för folk att komma dit för första gången, det är enormt och alla är totalt hysteriska. Även om det inte är paradiset för mig, så givetvis går det att fynda det ena och det andra där också. Det skall jag inte sticka under stol med, jag har allt varit på Ullared nååååågra gånger i mitt liv. Ironi. Haha. När jag var liten var det min plats på jorden, jag älskade att åka med mamma dit.

känslan

Hej igen bloggen!

Slutsatsen av dagens promenad med hund är att vinter och kyla kan vara ganska mysigt, jag ger med mig. Nu när julen snart är här, alla har massa pynt och nyår närmar sig, och när flygbiljetterna är bokade och jag fått all information jag kan behöva till sommaren och J ska med och sånt så kan jag på något sätt acceptera vintern. Nu kan jag börjar njuta utav vintern, och jag hoppas faktiskt att det kommer lite snö här snart. Jag tror knappt mig själv, att jag sitter här och på något sätt gillar kylan existerade inte för några veckor sedan. Dock är det en plusgrad ute nu, vilket inte lovar speciellt mycket snö.

Idag är en bra dag. Det känns liksom i hela kroppen. Någon slags lycka genomsyrar hela mig och jag känner mig jätte nöjd idag, fler dagar som denna tack. Tänk om man alltid kunde känna sig såhär nöjd. Det skulle vara underbart, aldrig mera dåliga dagar.



let it snow, let it snow, let it snow! 

kärlek / isabella


flygbiljett

När jag vaknade hade min bigtravel tjaj bokat nya biljetter till oss, två hundra dyrare men bättre datum och inte alls lika lång mellanlandning. Så den 16 Juni lämnar vi Sverige, och vad som händer efter det har jag ingen aning om. Underbara sommar, kom till mig nu. Flyger förresten med Turkish airlines, från Landvetter 13.30 till Istanbul där vi landar 17:45 för att sedan lämna Istanbul 20:05 och slutligen landa i Alanya 21:20. En resa på totalt sju timmar och femtio minuter, yey. Offf yaa, look forward to it.



ha en underbar dag, idag är det klar blå himmel och strålande sol ute.

p u s s   


Tuborg julebrygg

Hej bloggen!
Förlåt för min arga och trötta sida förut, nu sitter jag här och är pigg och helt enkelt mycket gladare. Tog precis en julöl och sitter här och planerar sommaren med Michelle och försöker få tag på Jonna. Börjar nästan bli lite orolig då hon inte svarat på hela dagen. Hur som helst så är jag ledig imorgon, och jag tänkte kolla lite på det där förbaskade religionsplugget innan jag åker med lillasyster och mamma till ullared vid ett tiden.

Nu blir det fortsatt trevligt med Okey spel med Halil och kanske Jennie om hon orkar sig in senare!

Kendin iyi bak!

sommar sommar sommar



nu är det fest i mitt rum!

Jag hade en gång..

.. en turk.
En egen turk som var den bästa som fanns.
Faktiskt. Den bästa turken jag vet.
Han lärde mig allt om Alanya,
om språket, visade mig alla guldgruvor
och skyddade mig.
Vi var vänner och kanske lite kära i smyg, lite sa jag.
Vi pratade tre språk och vi förstod varandra bättre än någonsinn,
en kombination av engelska, turkiska och svenska.
Han skrattade ihjäl sig när jag svarade "Efendiim allååå" när han ringde,
hans svar blev "allah, you sounds pretty turkish now bella.. hahaha".
Vi hade samma dåliga humor, och folk förstod ingenting.
Nu är jag okänd, och han med.
Typiskt tjejer, att förbjuda.

Konstigt inlägg, iyi aksamlar.

ingen rubrik alls

Idag är det noll rubrik. Inte något tema, inga smarta ord och inte heller "tisdag", för detta är en bajs tisdag. Den är kall, det regnar, det är mörkt och jag har haft ett prov och en redovisning som gått dåligt. Jag skulle följt min magkänsla i morse och inte gått ur sängen, jag är ganska sugen på jullov nu kan man säga. Det är nästan så att jag håller på att snubbla på mållinjen, som alltid min lärarer Lars sa i nian.. och visst är det onödigt att snubbla när man är så nära, men shit vad lätt det är att inte orka in i det sista. Skolan suger verkligen ut all energi man har, på alla sätt..

Nu har jag precis mailat till Byggfast gubben och skrivit hur arg jag är över att jag fryser ihjäl här hemma, man kan ju hoppas att han inte tar allt personligt. Dessutom så har jag skrivit massor på mitt projektarbete och skickat iväg det till Emma för en liten koll då jag ska på samtal med henne på torsdag angående mitt p-100 projekt. Äntligen har jag lite tid för det, att man aldrig kan få fokusera på det man för en gång skull tycker är Kul, patetiskt.

En sak till som suger med denna dagen är att Australian Airlines tydligen ändrat sin tidtabell vilket betyder att flygbiljetten blivit flyttad till 20 juni, vilket inte fungerar. Så nu blir det att börja om på noll, underbara dag. NOT. Kanske borde gå och lägga mig och vakna på en bättre sida imorgon?

Hejdå.


fryser ihjäl

det är apkallt i mitt rum, och jag sitter med stor gosig tröja och mjuksbyxer och fryser. Är arg på byggfast eller vem det nu är som inte kommer hit och fixar värmen, man ska väl inte behöva gå runt och FRYSA? Helvete, nu ska jag tända massa ljus i mitt rum och plugga på samhällskunskapen, hejdå!


Merhaba!

Tja blogggeeen!

Ledig idag och borde plugga på regering och riksdag då jag har prov på det imorgon. Dock känner jag nolllll ork till att plugga och hittar istället tusen andra saker att göra, någon som känner igen sig? För mig blir det ofta så och jag börjar nästan känna igen något slags negativt mönster. Det är inte långt kvar till jullovet nu, vilket jag sett fram emot sedan höstlovet i princip. Tisdag och torsdag i skolan och sedan god jul och gott nyttt ååår. Nytt år, ni hör ju hur det låter... underbara 2010, kom till mig!

Känner att detta inlägget blev sisådär rörigt, men skit i det. Förresten så hittade jag alla mina turkiska pengar förut, och så fick jag dessutom Linas lira igår då hon uppenbarligen inte tänkt åka tillbaka!


fina dom ääär va!

Förresten så ska jag och Jennie redovisa våran marknadsföring imorgon angående IKEA, och det kommer gå så jävla bra. Seriöst. Vi kommer att få MVG på detta och dessutom vinna Julkaffet som står på spel. Det skall då sparas till Magaluf och där ska vi dricka det när vi firar våra fina insatser. Ser fram emot detta starkt, och var vore skolan utan Jennie egentligen? Dum fråga, det skulle suga. Tack och hej!

CIAO!


vinter.



Varför känns livet så trist bara?. Pang, hål i huvudet, typ.


söndag i december

betyder lucia, och mysigt och kallt och sånt. Dagen har inte bjudit på speciellt mycket fräckt. Vaknade upp brevid Jonna ute i hennes hus, och åkte in mot stan för att dricka kaffe. Sedan blev vi kvar där och jag kan väl inte skryta med speciellt mycket nyttigheter en dag som denna. Hur som helst så märker man att det är lucia idag, för hela staden går runt och myser.

Nu skall jag lägga mig på soffan och kika på filmen som börjar klockan nio, peace!

manga

Tja bloggen!
Dagen är kolsvart, det är kallt och jävligt utanför mitt fönster och jag ligger kvar i sängen fortfarande. Klockan är 17.5o och jag är sjuk. Ringde till jobbet i morse och sjukskrev mig, att stå och jobba med denna förkylningen är ingen höjdare varken för mig eller min chef! Därför har dagen varit väldigt lugn och jag är ganska rastlös, lyssnar på MaNga och längtar till nyår. Efter nyår är man på rätt sida strecket känns det som, det är den sidan jag skall till Magaluf med skolan i fem veckor, och det är den sidan jag tar studenten på för att sedan åka ner och spendera tre månader i paradiset.

På tala om Turkiet så satt jag och J och drack några glas vitt och åt utomordentligt god kycklingsallad igår, vilket ledde till att vi kom in i våra djupaste samtal och gitarren kom även fram. Där satt vi med tända ljus, sjungandes till gamla favoriter och drömde om Alanya. Artonde juni åker vi, och det känns nära även fast det är på tok för långt bort. Det kan inte bli annat än awesooome.

Ikväll blir det till att kurera hemma, middag med familjen och sen kanske jag åker ut en sväng någonstanns mest för att jag snart klättrar på väggarna. Det är inte lätt att vara såhär rastlös, ge mig något som tar mig någonstanns!



offfff yaa..... seni özlüyor türkiye.

Kendin iyi bak, öptum!


alanya 2010



it's gonna be awesomeeeee!


onsdag

dålig uppdatering på mig har det varit nu, det för att jag haft massor att göra och dels för att jag inte sovit speciellt mycket hemma och därför inte suttit vid datorn. Har hänt en hel del denna veckan, hade svenska skrivningen igår och det gick nog förhoppningsvis bra. Dessutom så har jag taggat massor törkey som vanligt. Alltid kommer det upp något som gör att man bara vill att 18 juni skall vara imorgon!

Michelle från teamet addade mig på facebook vilket resulterade i att vi satt och skrev en hel del om nästa säsong och jag fick svar på alla de frågor som tidigare varit en aning oklara. Ringde J direkt och berättade, iiih kan säga att taggningsnivån är en aning för hög för att bara befinna sig i December månad än så länge. Dock vet jag att alla Alanyabrudar taggar, det är svårt att motstå vafan!

Hur som helst så är det prov imorgon med, natur! Prov på hela kursen, yey. Hur tänker man då.... inte speciellt mycket enligt mig. Dessutom fick jag reda på att det tydligen är inlämning på judendomen imorgon, 12 frågor som jag inte ens har hemma. Tur att jag har Jennie som skickar över dom till mig senare, sen skall dom ju bara svaras på också. Underbart. Not.

Mailat lite angående jobb efter sommaren, och det verkar som att Detur nappat, känns grymt. Jag trodde aldrig jag skulle komma iväg till Turkiet till sommaren ens, och vad som händer därefter lär vi ju se. Dock ser det lovande ut, hoppas!

puss så länge! 

heal the world.

Tja blogggggen. Jag kan inte annat än att tänka på turkiet när jag hör låten som är dagens rubrik. Heal the world. Animationtem höll en kvällsshow med michael jacksson tema, helt okej och den avslutades med den låten. Underbart och sommar. Take me home.

I går jobbade jag först, och sedan åkte jag till kusinerna och Vivecas kalas. Därefter fiskade jag upp Jonna på vägen hem och vi började värma upp med J och A. Erik körde oss till Månsson och där käkade vi kryddad mat och snackade massa skit. Krogen var väl som vanligt, så det var inte mycket att hänga i granen dock. Kom precis hem ifrån A nu, så dusch och sen plugg... yey, love sundays... NOT.

Skola imorgon, inte helt okej... count down till jullovet nu känner jag!

PUSS


fredag kväll

Jag har iprincip pluggat hela dagen, försökt läsa min bok som skall vara klar tills på tisdag. Man kan lugnt säga att jag är ute i sista minuten, jag är nu på kapitel fyra av TJUGOFYRA. Dessutom är det en mega konstig bok som är knäpp att förstå, så det tar en liten stund att ta sig genom den. Dessutom har jag skrivit klar samhällskunskapen, yey. Jag och Jennie får nog sammarbeta med sista frågan dock, förstår inte diktigt den.

Elin smsade vid halv tio och undrade om jag var sugen på film, så jag tog min lilla pärla ut till Martin och kollade på Flickan som lekte med elden. Efterföljaren till Män som hatar kvinnor... och lika hemsk denna. Mår lite illa fortfarande, varför kollar jag på sånt. Trevlig var det i alla fall med lite sällskap och nu sitter jag här pigg som bara den och skall lägga mig strax.

Imorgon blir det att köra mamma till bussen vid halv åtta, sen hem och göra mig iordning för jobb. Börjar 1o.oo uppe i Kungsbacka, så jag kör hemifrån kvart över nio. Efter jobbet vid tre så skall jag och lillasyster på kalas på Kaprifolvägen hos kusinerna, blir mysigt med lite bebiskramar och barnlek.



sebebi çook... iyi guceler


ROSA

Ny design, och det har jag min lillasyster att tacka för. ((Dock gjort bilden själv :D)) Hon är himla bra på det där med färger... jag blir mest yr när jag klickar in på kodmallar, yeye. Nu är den iaf publiserad och jag är nöjd! Puss på det.


kyla och snart andra advent

Det är iskallt ute och jag blir en isbit som knappt tinar upp när jag kommer in. Just nu sitter jag under mitt duntäcke och har druckit en kopp te, dock fryser jag ändå! Därav är inte vintern in huvudsakliga favorit-årstid, i alla fall inte i Sverige. Allt har med kylan och mörkret att göra, just nu vill jag bara ge upp, göra som min hund gör när han ger upp och lägga mig ner på rygg med benen rakt upp och se snäll och oskyldig ut. Dock blir det nog inte ljusare för det och sommaren är lika långt bort ändå. Idag regnar det i Alanya, känns lite bättre... att inte bara Sverige har tråkigt väder.

Åkte en sväng till stan och fikade med Elin, mysigt. Det är sånt som får en att känna att dessa dagar också är helt okej. Man får göra det bästa utav situationerna. Imorgon är det jobb 1o-15 och sen kalas för Viveca direkt efter, kom på nu att jag nog måste inhandla någon form utav present... eller blomma, ska prata med lillasyster, hon ska också med.



Reklam för Björn Borg som hänger på väggen i fikarummet på mitt jobb.
Jag tycker texten är himla söt... läs och le,

Trust is life. Love is about being able to trust each other. If you want to know where I am all the time, that's fine. If you want to check my mobile phone every day, that's fine. If you want to ask what I've done every minute of every day, that's fine. That's love. And..... I live near a kindergarden if things would turn out "that way". Trust me.

Öptum.


it's friday, i'm in love.

NOT. För idag ska jag plugga hela dagen trots min ledighet, då jag har en hel bok jag skall ha läst tills på tisdag och även en hel den småuppgifter som skall slutföras IDAG. Projektarbetet får vänta tills boken lästs färdigt. Jag förstår egentligen inte det där med att man skall ge ut uppgift efter uppgift... förstår man inte som lärare att eleverna har en hel del ämnen och därav en hel den arbeten att jobba med på sin fritid? Hur som helst så verkar inte mina lärare ha översikt med det, jag fick i alla fall VG på världskarteprovet vilket glädjer mig då kartor aldrig varit my kopp of tea. På tala om te, nu skall jag koka mig en kopp och ta tag i denna dagen.

Måste bara tillägga att min dröm inatt var sjuk. Det var en mix av diverse platser, folk och händelser. Först var jag i Egypten med mina syskon, helt plötsligt är jag i ett rum och pratar Turkiska, och efter ett tag sitter jag runt ett bord med bland annat Karin ifrån min klass. Drömmar är konstiga, och charmiga... det känns som att jag varit i Egypten OCH Turkiet på en natt. Dock skulle jag aldrig vilja åka tillbaka till Egypten, inte mitt favoritland direkt.




take me hoooooooome.

peace.


life is kebab... no risk, no fun!

Jag börjar med att citera en av mina törkaaar, Kaan, i dagens rubrik. "Life is kebab... no risk, no fun" är något som får mig att minnas sommaren i Alanya massor. Inte bara för att citatet kommer där ifrån, utan också för att vi levde så där, med Kaan och Metin var allt kebab, vilket betyder att vi bara levde och i princip struntade i resten. Man lever enkelt, som alla gör i Alanya - därför saknar jag enkelheten massor nu då Sverige har en förmåga att få mig att känna mig låst och nästan fastbunden. Jag stampar på samma ställe och har gjort det ett tag, student 2o1o NU TACK.

Idag står det ledigdag på skolans schema, vilket resulterar i att det står plugg som fan på mitt. Och här sitter jag och väntar på att det skall komma hem gubbar och fixa ytterdörren då de hängt på den fel. Annars hade jag åkte bort till min vän Elin och gått en mysig promenad i solen, och kylan, innan jag sätter igång med dagens pluggande.

Förresten så hade jag gjort mycket för att sitta på ett plan någonstanns nu, igår var det 30 grader och strålande sol i Alanya... helt okej för att vara första december tycker jag. Peace.

yüz doksan beş gün kaldı yaaa!

that's true, 195 dagar kvar... tror jag. Jag har inte orkat räkna IGEN.



GODNATT - IYI GECELER!

tisdag som fan

Idag är det tisdag, den första december. Det klingar inte speciellt gött i mina öron, kyla och mestadels regn, ye ye. Hur som helst så blev jag kvar hemma hos Jonna igår då vi pluggade flitigt på världskartan, som vi förövrigt hade prov på idag. Det gick nog helt okej, var några få punkter som jag inte placerade ut.

Nu överdriver jag inte när jag säger att det är mörkt ute, för det är det.. inte kålsvart, men mörkret faller och klockan är 16.13! Underbara kalla Sverige, väck mig när mars är slut. 

Jag skall nu plugga på mitt projekt lite, och jag funderar på att kanske slumra en studn innan dess. Mest för att orka plugga, men också för att jag är APTRÖTT. Dessutom längtar jag till Alanya extra mycket nu, för nu har jag bokat in flygbiljett helt och hållet, det är bara betalningen kvar i Mars.. 43oo :- betalar jag.. känns helt okej - eller?

GULE GULE!


onödig fakta.

VEM

Vem är i rummet med dig? - ingen..
Vem fick du senast sms av? - elin.
Vem tänker du på nu? - morfar lite.
Pratade du senast i telefon med?- jässica.
Vems hus var du senast i? - jonnas.
Sa du senast jag älskar dig till? - pass.
Vem önskar du var med dig nu? - elin.
Vem är din favoritsläkting? - m&m
Vem i din skola går dig mest på nerverna? - ehm, pass igen.


VAR

Var går du i skolan? - drottningblanka i varberg.
Var är din telefon?- i min säng, bredvid mig.
Var är din mamma? - i bilen, påväg hem.
Var sover du? - i min säng för det mesta.
Var handlar du mest? - på hajen.
Var fick du tag i tröjan du har på dig? - h&m
Vart åkte du senast bil? - hem från skolan.
Var i ditt rum är du? - i sängen.


VAD

Vad åt du senast? - mat i bamba.
Vad drack du senast? - vatten.
Vad är det för färg på dina byxor? - gråa mjukisar.
Var är den närmaste saken som är blå? - en bok om turkiet.
Vad gillar du mest med skolan? - mina vänner.
Vad har du på fötterna? - strumpor.
Vad är din favorit färg? - rosa.
Vilken film såg du senast? - familly guy.
Vad hör du just nu? - maNga - beni benimle bırak.


HAR DU NÅGONSIN

Hånglat i mer än 3 minuter?  - nä?
Sovit i en annan säng? - yey.
Hånglat på en bio? - m.
Hånglat i skogen? - tror det, hihi.
Tyckt att din kusin är het? - nej men söt som fan.
Sovit naken? - ofc.
Kört över hastighetsgränsen? - ibland (a)
Målat om ditt rum? - ah fast mest pappa.
Dansat framför en spegel? - haha ja!
Fått hicka? - ah hatar det.
Dumpat någon? - jo.
Stulit pengar från en kompis? - näpp.
Hoppat i en bil med folk du just träffat? - noway.
Varit i slagsmål? - nej.
Smugit ur ditt hus? - nej.
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? - jepp.
Hånglat med en främling? - yäs.
Älskar eller saknar du någon nu? - yäs.

RSS 2.0