allah allah mashallah!

jässica har köööööörkort :) påväg hit för att dunka massa grym musik i bilen...
himla glad för hennes skull! Och dessutom avundsjuk, vill ocksåååååå!


lillan, jag älskar dig!

kärlek / isabella


sweet alanya!




det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig!


we're just people.

But the fact is, we're just people.
We screw up, we lose our way.
Even the best of us, have our off days.
Still we move forward.

Hur skall man hinna med allt man ska göra? Eller frågan är väl mer, hur ska man prioritera saker som man borde göra. Jag var hemma från skolan tio, alltså för två timmar sedan. Vad har jag gjort? Ätit, kollat på tv och ätit lunch, läst bloggar och uppdaterat min egen... jag borde ha öppnat min natur bok och även min teoribok då jag har teoriprov snart! Får panik på mig själv, jag måste även städa mitt rum, lägga in alla kläder i garderoben samt byta lakan i min säng. Jag har fastnat på banan och behöver nog en spark i rumpan för att komma iväg igen!

18.oo har jag körlektion, eller rättare sagt bedömningslektion. Första lektionen med någon annan, då jag kört alla mina lektioner med en och samma - men det skall nog gå bra. Jag har ju trots allt fått uppkörning, vilket betyder att min lärare anser mig färdig :)

Hur som helst, nu MÅSTE jag öppna mina böcker.



Jag var bara tvungen, små ler åt denna bild!

kärlek / isabella


I love the winter as long as I don't have to go out!

Hej blogg!

Idag är det onsdag, vilket betyder en otroligt kort skoldag. Började vid halv 9 och slutade en timma senare, känns väl lite meningslöst att gå upp kanske. Man märker även att det börjar gå mot vinterhalvåret, då det faktiskt är mörkt ute när man går upp. Imorse stod äver termometern på FYRA grader, snart kommer väl även minusgraderna och plågar oss. Dock är det mysigt när man slipper gå ut, när man kommer till skolan och det är tända ljus i receptionen. Vintern är mysig, så länge man slipper att gå ut.

Vet inte vilken ände jag skall börja i, har naturprov imon och även två arbeten som löper under väldigt lång tid. Svårt att ta tag i dom när man liksom inte insett själv att det satt igång. Just nu känns det som jag är kvar i Alanya, att jag har semester och att skolan inte satt igång. Vilket Inte stämmer, det är i full gång och jag borde reagera snart. Däremot hade jag inte tackat nej till att åka ner och plugga turkiska ett tag, hade varit så himla roligt. Özlenen Türkiye'ye ilişkin!


alanya miiiiiiiiiiixx!

sevgi // isabella


29 september 2oo9

Hej blogg!

Det var ett himla tag sedan jag skrev här, jag har varit i paradiset Alanya och vänt, festat en del och pluggat mindre.. bokat uppkörning och teoriprov snart har jag också hunnit med. Känns som om tiden bara springer iväg, och ändå är det alltid något man ser fram emot. Det är svårt att bli riktigt nöjd i sin vardag, måste jag faktiskt erkänna!

Däremot när jag var i Alanya njöt jag av varenda minut, andades in värme och ut lugn. Skönaste veckan på länge, kopplade bort allt vad skola, jobb och körkort hette... levde bara i nuet vilket jag önskar jag kunnat göra här hemma med. Här kommer lite bilder från semestern :)





Har inte fått alla bilder av Erica ännu, så fler blir det inte idag!
En film spelades även in som läggs upp så snart jag fått den ;)

Kärlek / isabella


8 september 2009

Hej blogg!
Det var ett himla tag sedan jag skrev här, i brist på tid helt enkelt. Det har varit fullt upp hela långa sommaren, och nu har skolan dragit igång igen. Tredje och sista skolåret, och vad gör jag? Jo jag sitter här och är sjuk... antagligen för lite vila under sommaren. Detta får inte bli en vana, imorgon blir det att palla sig till skolan i alla fall, för vi skall nämnligen ha trivseldag. Jag och min kära klass skall hålla i denna, och inte kan man väl svika klassisarna!

Idag är det fyra dagar kvar tills JAG får semester, och tro mig - det har jag inte haft sen i april. Åker tillbaka till samma hotell som vi var på då, Orient Palace. Går inte att beskriva hur skönt det skall bli att bara koppla bort allt i en vecka, för det tänker jag göra. Försöka gör allt som behöver göras nu Innan vi åker, så att man endast kan koppla av och dricka parraplydrinkar vid poolen. Åker dit med Erica, grymt blir det!

puss och 

kärlek // isabella


RSS 2.0