27. September Tisdag

Hej bloggen!

Allt är bra här på fjället, och äntligen är Daniel ledig några nätter! Igår när jag kom hem från jobbet hade han lagat middag, så då blev det pasta carbonara innan det var dags för film och sen sova, jobbar tidigt idag så är på jobbet nu. När jag slutar klockan 15.00 skall jag först till affären och nadla lite mat, sen hem och städa lite tänkte jag. Ikväll skall vi bara vara hemma, imorgon börjar jag klockan 15.00 och Daniel skall jobba natt igen.




såhär fint var det  när jag var på väg till jobbet idag, inte konstigt att man trivs!

Hoppas alla får en fin dag!

kärlek / isabella

20.September Tisdag

Hej bloggen!

Nu är Daniel mitt i sina nattpass och då blir det lite tråkigt att komma hem, helt tomt och öde, men så är det. Nu har han två nätter kvar, och jag jobbar 15-23 två dagar till, sen en tidigtvakt och efter det - TVÅ dagar ledigt! Skall bli sååå skönt. Dagen på jobbet har gått jätte bra, ganska lugnt men det är okej det också ibland. hade lönesamtal här om dagen som gick RIktigt bra! Känns så kul att man verkligen är uppskattad på sitt jobb, och att man har så trevliga och goa arbetskamrater som jag har nu, trivs verkligen Jätte bra.

Från det ena till det andra, snart är det 29 oktober.. eller ja, det är en månad och lite till kvar. Men jag läääängtar, för då skall Alexandra och Adam komma hit. Skall bli så kul att visa dom vart jag bor och bara ha lite egen tid tillsammans, ÅH vad jag längtar. Har inte planerat så mycket för jag tänker att det blir bäst att göra det tillsammans. Dom går ju i skolan och har lov när dom kommer hit, ganska skönt att ta det lugnt, bada på spa och kanske kolla på film och äta popcorn. Tror det blir riktigt nice!



mina kära syskon i Egypten!


.. och i Turkiet!

Saknar er, och nu är klockan efter tilv - så då fyller min lillasyster ååååååår!!!  GRATTIS alexandra <3

kärlek / isabella

13. September Tisdag



Hej bloggen!

Börjar intelägget med en bild från Grekland, kommer fler bilder när daniels dator är hemma - nu har han med sig den på jobbet! Mormor, alla mina småbeskymmer var ungefär all tvätt i tvättkorgen, all disk på diskbänken och alla dammråttor i hörnen - och vips så var dom borta! Det är så skönt när man städat klart. Laddade nere en film, tände alla ljus i lägenheten och slog mig ner i soffan  med Louise, så mycket bättre kan det inte bli.

Efter jobbet idag kom jag hem och så lagade jag och Daniel falukorv, så han längtat och äntligen var det dags :-) haha. Och samtidigt frostade Daniel av frysen, det behövdes veeerkligen, och vad kul det är nu när man öppnar frysen och det inte finns någon is alls :-)

Nu skall jag byta till rena lakan i sängen, ta en varm dusch, och sen gå och lägga mig. Imorgon skall jag inte jobba förrän klockan 19.00 så jag hinner till Banken innan jobbet och hämta ut pengarna från min check som kom från Sverige idag, fint ska det và!

Godnatt alla mina kära!

kärlek / isabella

12.September Måndag

Hej bloggen!

Long time, no seen.. but here we go!

Idag är det måndag! Måndagar brukar för de flesta vara en jobbig dag. Särskillt om det regnar. Men när jag vaknade imorse tänkte jag att man med sin inställning själv kan påverka hur dagen ska bli. Har man inställningen att "shit vad jobbigt att gå upp NU",  så kan nog dagen bli hur dålig som helst.

Idag ska bli en bra dag
, tänkte jag.


När jag drack mitt morgonkaffe med Louise. När jag hängde upp tvätten. När jag sminkade mig. När jag sa hejdå till Daniel. När vi lämnade hemmet och satte oss i bilen till jobbet i ösregnet....
Hela tiden hade jag min förutbestämda inställning i bakhuvudet.
Today is gonna be a good day.


Hela dagen har jag gått med inställningen. Och hela dagen har jag känt mig glad. Jag har inte ägnat en minsta tanke åt alla småbekymmer, som egentligen inte ens är värda att ägna en tanke åt. Allting löser sig. Det gör det alltid, på något vis.

Och ja, tack vare min inställning till hur jag ville att dagen skulle bli – så blev också min dag. En bra dag. Med rätt inställning kan du göra din dag till den allra bästa!

Dessutom blev jag glad när mormor och morfar ringde mig idag och berättade hur bra dom haft det i Paris. Jag är glad att jag har en så underbar mormor och en lika söt och bra morfar!



kärlek / isabella


RSS 2.0