29/10 fredag

Hej bloggen!
Imorse när jag vaknade och kikade ut genom fönstret så föll snön från himmlen för fullt. Hela Geilo är helt vitt nu och det är nollgradigt. Idag öppnar liftarna och en backe, nu är vintern här på riktigt. Ikväll skall jag jobba 18.oo på Vestlia, och imorgon och på söndag är det frukost o6.oo-12.oo på Highland. Jag måste erkänna att frukostpassen inte riktigt är min kopp av te, det är inte så att jag ser fram emot att gå upp 04.45 - men that's life. Bara att gilla läget. På söndag är det Halloweenfirande på Offpist och vi får väl se hur jag jobbar på måndag. Schemat som vi har nu gäller bara fram tills på söndag. I onsdags hade vi förresten girls night out, vilket blev jätte trevligt. Vi startade på kyrkovejen hos Andrea, Jessica och Emma för att sedan gå ut. Riktigt lyckad kväll med spel och massa tjejsnack!


jag och jessica


jessica, hanna och erica


emma, lollo och bryndis


snö snö snö


som sagt, snö! :)

kärlek / isabella

23/10 lördag

Snö på Geilo! Anlände upp till vintern i onsdags kväll och har nu kommit till rätta igen. Känns skönt att kommit tillbaka till allt här, och även jobbet. Jobbade på Vestlia igår kväll och nu skall jag snart iväg till Highland och jobba bankettmiddag där ikväll. Det är ett vitt Geilo man ser när man kikar ut genom fönstret, och det är så himla mysigt. Imorgon är jag ledig, skall bli skönt, blir nog en sväng förbi gymmet. Idag har jag sjukaste träningsverken från igår, damn!













kärlek / isabella

och mormor och morfar, lampan står jätte fint och lyser i mitt fönster!

19/10 tisdag

Hej bloggen!
Just nu sitter jag i mitt gamla rum, på birgersvenssonsväg i varberg. Ganska fantastiskt hur snabbt det gick att ta sig från Geilo i Norge till Varberg i Sverige. Ganska exakt 7 timmar, vilket gick väldigt smärtfritt. Jag har nu haft några fina dagar här hemma med både familj och vänner, och imorgon tidigt åker vi upp till vårat klära Geilo igen. Det är konstigt att det faktiskt känns som att det skall bli lite skönt att komma "hem", jag och Lollo pratade om det igår - det är faktiskt vårat hem nu, även om våra familjer bor här. Konstig känsla, fast ändå bra.

I fredags när jag anlände till vabrerg var jag så himla trött, åkte ut till Elin en sväng och pratade med henne - och sedan somnade jag bums när jag kom hem igen. Lördagen spenderades med mamma, pappa, lillebror, lillasyster, mormor och morfar, och det blir en kräftskiva - lägligt och bra då jag äääälskar kräftor. I söndags åkte jag och hälsade på mina kusiner i Kungsbacka och sov hos dom, det är fasinerande att se hur barn utvecklas! Verkligen en mysig kväll även där. Igår var jag och Lollo på Gekås och inhandlade en hel del nyttigheter, men vi var minsann inte ensamma. Det har nog aldrig varit så mycket folk under alla gånger jag varit där - det var till att använda armbågarna effektivt!!!

Idag skall jag bort till mormor och morfar och äta lunch, och sen skall jag åka upp till Kunsbacka och kolla lite skidkläder och eventuellt träffa Jessica. Därefter blir det till att ta det lugnt hemma hos Lollo, sova tidigt.. och 07.30 styr vi tillbaka hem till Hestesentret. Och jag vet någon som kommer bli väldigt glad då! :) Förresten så skall en vän följa med oss upp och hälsa på, skriver inte vem då jag vet att Erica och Hanna läser och det skall bli en överraskning!

Kärlek / Isabella

8/10 fredag

Hej och förlåt för dålig uppdatering. Jag har bara inte tid att sitta vid datorn för tillfället. Jobbar ganska mycket, varje dag rättare sagt. Idag skulle vara min day off, men ett telefonsamtal i morse sa mig att jag skall infinna mig på Vestlia klockan 18.3o - det var ett spörsmål, men vad svarar man? Givetvis ja. Det finns inte nej här. Man ställer upp för laget, givetvis. Så idag skall jag vara vara hemma fram tills jag skall vandra bortåt till hotellet och jobba några timmar.

Elin ringde precis och då insåg jag att jag nog saknar henne ganska mycket. Det känns så konstigt att man är så långt ifrån alla där hemma, men samtidigt så trivs jag så himla bra här. Det får nog bli en tur hem snart så jag får en liten catch up med alla vänner och bekanta. Kan även vara läge för lite god mat och kramar hos mormor och morfar, och med min familj så klart. Hur som helst så är det inte läge för hemfärd ännu då det är en HEL DEL gäster på båda hotellen just nu. Om jag åker hem, åker jag och Louise tillsammans och då kör vi så vi kan få med oss lite grejer upp igen. Jag skall förresten köpa Marias skidor, väldigt bra pris! 


brödbak då och då här på hestesenter :)

Nu skall jag bara njuta av mina lediga timmar fram till klockan 18.oo då jag börjar min promenix till Vestlia.

Kärlek / isabella  

3/10 söndag

Hej bloggen!
Här uppe på fjället rullar allt på som vanilgt. Vi har nu fått ett mer seriöst schema vilket gör att man kan planera sin tid lite bättre. Den nya restaurangchefen Gunther kom upp här om dagen och därav uppstyrningen. Känns skönt. Igår var jag, Lollo, Bryndis, Haffi, Daniel och Maria ute på Off pist och kvällen blev ganska sen. Imorse när alarmet ringde vid o9.3o var jag väldigt trött, men det var bara att pallra sig ur sängen och in i duschen - för Knuttis hade sin mat tävling idag nere i Sentrum. Vi lämnade Hestesenter vid 1o.oo och det var absolut värt det. Man betalade 50:- och fick då smaka på tio olika tapas rätter, varav två stycken Knuttis hade gjort. Sedan fick man efter de tio rätterna rösta på två. Jag röstade såklart på Knuttis eftersom han var bäst enligt mig, dock kom hans rätter tvåa och trea - jag h ade hoppats på etta och tvåa.

Vi två var vi hemma igen och då la jag migo ch slumrade en timma innan det var dags att göra sig iordning för att gå på jobb. Klockan 16.oo infann jag mig på Vestlia för middags servering, och där har jag spenderat hela kvällen - jag kom hem nu. Imorgon skall jag inte göra något speciellt, kanske baka bröd på förmiddagen. Det har kommit en ny regel att anställda inte får använda gymmet på helgerna eller på vardagar efter klockan 15.oo vilket vi alla tycker är helt idiotiskt. Så det blir inget gym imorgon som var planen från början.

Jag är verkligen inte trött, man kanske borde göra något av den här kvällen! Lutar nog åt att försöka söva mig med te eller något i den stilen.

kärlek / isabella

RSS 2.0