30. Juni Torsdag

Hej alla mina vänner, snokare och nyfikna :-)

Idag jobbar jag tidigt, och snart slutar jag och skall då gå ner på SPA och få massage. Efter massagen kommer Louise till Vestlia för att bada lite jacuzzi med mig och prata om allt som hänt när hon varit borta, hon kom ju tillbaka till Geilo sent igår kväll. Fick sms av Daniel nu och han börjar klockan 19.oo ikväll, då hinner vi för en gång skull äta middag ihop vid femtiden, det blir bra. 

Vädret idag är bättre än igår, men långt ifrån bra. Tryckande kvav luft känns det som, och mulet så klart. Dock haft en stilla skön dag på jobbet och ser nu fram emot att bara ta det lugnt i någon timma nere på SPA.



Vi har förresten en sån här lite söt fin fluffig sak på besök på hotellet idag.
En ras som inte fäller något hår, absolut något för mig om jag skall ha hund i framtiden.
  

kärlek / isabella

28. Juni Tisdag

Hej hej, hemskt mycket hej!

Kul att det är sommar i hela Sverige, och här bor jag i Geilo där det blir vår och sen höst.. väldigt festligt. Idag regnar det och blåser och är åskvärme, inte alls trevligt faktiskt. Men min dag är ganska bra ändå, gick upp vid elva tiden, duschade och käkade frukost. Sen ringde jag mormor och morfar på skype, för nu har vi äntligen fått internet i våran lägenhet, har dunkat musik på spotify också - nice!

En kina grupp idag och ganska lugnt, och jobb imorgon igen.. jobba och sova, that's me.. jag och Daniel planerade lite för Sverige-trippen ïgår, då känns det helt okej att jobba nu, vi ska trots allt vara lediga nästan en hel vecka om två veckor, det blir nice. Dessutom så skall vi på kräftskiva, och jag älskar kräftor, och förhoppningsvis f¨r vi lite sommar då, och bada lite i havet - hääärligt bada havet!! :-)

Har förresten en liten överraskning på g, hoppas den går vägen.. då vet jag någon som blir glad!





såhär grått ser det ut idag, men som tur är kan man vara inomhus!

kärlek / isabella

27. Juni Måndag

Vilken skön dag det är idag!! :-) Älskar sånna här dagar, som trots att det regnar ohc är grått ute, ändå är helt as bra. Vet egentligen inte varför, men vissa dagar vill man bara kunna spara och kunna plocka fram igen när man känner att man verkligen skulle behöva lite energi - detta är en sån.

Vaknade imorse vid 1o.oo och gick upp, duschade och åt frukost. Därefter satte jag på en maskin tvätt och kollade lite på TV innan det var dags att gör sig i ordning och cykla till jobbet. Påvägen stannade jag vid Expert och köpte två sladdar som jag fic klara besked av Daniel att köpa, väldigt viktigt tydligen. Var på Vestlia runt 14.3o och tog mig en äcklig kopp kaffe, yeye allt är ju relativt men när man druckit gott kaffe hela morgonen kunde lika väl den koppen här kvittat.

För en stund sedan kom Paul förbi och sa att det gick helt fint för mig att få ledigt 24.Aug-1.Sep vilket var bra för annars hade våran resa gått åt skogen! Har betalat hyran och kikat runt lite på internet. Väntar på mina fyra bussar som skall börja trilla in här snart, två från kina - två från ryssland. Hoppas alla har en så här bra dag som jag har, just nu känns det som att inget kan gå fel :-)



kärlek / isabella

26. Juni Söndag

Hejsan svejsan!

IDag är det stråååålande sol och rena rama sommarvädret här på Geilo, innan jobbet satt jag på balkongen i solen och drack kaffe - på tiden med lite sommarkänsla tycker jag allt! Igår bokade vi en veckas semester till Grekland, 24.Augusti-1.September. Längtar redan, skall bli så skönt att sola och bada och bara vara ledig. Dessutom jobbar våran kompis Matt där som reseledare för Neison, vi lärde känna honom här i vintras och det skall bli kul att träffa honom igen. Lesfos skall vi till :-)

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that
take our breath away
.

25. Juni Lördag

Hej!

På jobbet och sitter och väntar och väntar på att nått skall hända... det skall komma fyra bussar ikväll, så jag antar att detta är mitt lugn före den lilla storm som förhoppningsvis kommer! Mulet väder ute och cirka 14 grader, ingen sommar precis. Nu har jag hittat ett till ställe i Grekland som jag vill åka till, tror det lutar ditåt, man måste få lov att drömma sig bort när det aldrig blir någon sommar här!

Jobbar och jobbar och jobbar, och Daniel också. Det blir skönt att åka till Sverige nästan en vecka i mitten av Juli och sen jobba massor och sedan åka till Grekland i slutet av Augusti. Ja, så får planerna bli för att orka jobba hela tiden. Igår var det midsommar och jag gick till Offpist och träffade Sandra, Frida och massa fler efter jag slutat jobbet - i princip alla var ute igår så det var fullt ös. Drack två öl, gick ner till Daniel på Highland och pratade lite, och sedan cyklade jag hem och somnade gott :-)

kärlek / isabella 

23.Juni Torsdag

Hej!!!

Idag är det våaxlande väder, allt mellan sol och regn och blix och åska - just nu är det sol :-)

Sitter på jobbet och har så trevliga gäster på huset. En stam gäst som insesterar att jag skall ta en öl med honom efter jobbet, lite sällskapsjuk, får väl se hur det blir med det. Allt är bara bra här, och bättre blev det när jag fick ett fint stort somrigt kort på posten idag utam mormor och morfar, och en fin midsommarstång att sätta iblomman på köksbordet :-)

Slutar klockan 23.oo och skall höra om Sandra kanske vill ses en stund efter jobb, lite sällskap måste man ha ibland. Jag tror Daniel har tagit fri inatt för att kunna gå ut och ta en öl med några kompisar, det fötjänar han efter så många dagar på jobb.

Ha en fin kväll!

kärlek / isabella

Nu vet jag!

Nu vet jag vad jag önskar mig i present, en klockan i detta stuket:



Så himla fin, och det ser så proffsigt ut också när man jobbar i reception. På tala om att se proffsig ut så skall jag få mina naglar fixade den 1.Juli av Emelie. Sån där nagelförlängning med gele och tippar, helt gratis för att hon behöver öva - det ser också proffsigt ut när man knappar på tangenterna :-)

kärlek / isabella

UUUUSCH

mmmmmmmh, mysigt att komma till jobbet och mötas utav detta:



ungefär såhär ser det ut nere på golvet till damtoaletterna, jag kräks nästan av bara stanken.

Tycker synd om Frida som just nu håller på att få bort skiten!!


18.Juni Lørdag

Hej bloggen!

Tillbaka till verkligheten och Geilo, väldigt skönt faktiskt. Även om det är skönt att komma hem, träffa alla där och bara ta det lugnt. Har hunnit med det jag skulle i alla fall och nu är jag tillbaka på jobbet, i Geilo, i regnet.. haha, komiskt. Det ösregnar ute. Jag tror att regnet dras till mig. Tur att jag har mina gummistövlar nu, gick hit i regnet med dom, min regnjack och ett parraply, helt torr när jag kom fram, wooop wooop!

Slutar vi 23.oo och börjar imorgon igen vis o6.3o, fint ska det và. Jobbar nog till klockan 18.oo imorgon för Kristin skulle ha besök på dagen och ville komma senare. Kollade på schemat och skall nu joba 23 dagar i sträck utan ledigt, yeey - haha. Måste hinna testa mitt tv-spel som jag har köpt med, mycket nu :-)


En lista för att fördriva tiden :-)

Lovar du att vara ärlig? Självklart
Du heter: Maria Isabella Olsson
Låt som du är ledsen sörjer till? Sörjer inte så ofta, men jag myser till Lars Winnerbäck och Melissa Horn.
Beroende av: Att jobba, kaffe, kärlek, vänskap
Vad tror folk om dig? Det vet inte jag.
Stämmer det? Det hoppas jag.
Vad säger du för att imponera på någon? Hej jag heter Isabella.
Hur imponerar man på dig? Genom att vara ärlig.
Brukar du skratta för dig själv? Haha, ja.. ibland.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Hei, det blir resepsjonsmøte mandag 20.Juni kl 08.00, møteplikt. MVH Monica"
Var bor du? På Geilo, i Norge.
Trivs du där? För det mesta.

Äger du några converse: Ja, ett par vita.
Sprit, cider, vin eller öl: Vin, ibland öl.
Brukar du bli för full: Lagom är bäst.
Vad har du för mobiloperatör: NetCom.
Är du allergisk mot något: Nej.
Hur svarar du i mobilen: Ah, det är Isabella?
Vem ringde du senast? En gäst.
Antal timmar sömn inatt: Cirka 7.
Sov du ensam: Nej :-)
Brukar du komma i tid: Alltid.
När mår du bra: När jag är med människor jag tycker om.
När blev du fotad senast: Idag av en grupp kineser.

Vad tycker du om fötter: Inget speciellt.
Vad saknar du: Sol och värme.
Favorit dryck på morgonen: Morfars kaffe!!
Rakar du benen: Ja, men det växer ut såååå snabbt.
När brukar du oftast gå och lägga dig: 24.oo
Vill du hellre ha mail än brev: Ja, jag älskar att få post.
Vad gör du i morgon: Då är jag på jobbet hela dagen, och sen skall jag gå hem och städa. -_-
Vad använder du för shampoo? Evital.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Elin.
Vilken tid gick du upp idag: 13.oo
Har du strumpor på dig nu: Ja, och klackskor.
Är det okej att gråta: Normala människor gråter.
När grät du senast: Det blev lite tårar i ögonen igår när jag läste ut en sorglig bok på tåget.
Har du piercing: Nej, bara i öronen.
Vill du ha barn: Såklart att jag vill.
Solar du ofta: Det är inte sol så ofta, men i solariet ibland.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, ibland med citron.
Vilken är din favoritglass: Twister.
Tycker du om sushi: Nej det gör jag inte, riset smakar till och med äckligt.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Det beror på.
Vilken ögonfärg har du: Gröna.
Biter du på naglarna: Nej.
Röker du: Nej.
Hur ofta tränar/motionerar du: Jag promenerar till och från jobbet.
Senaste låt du hörde: Westlife - Tonight

Detta tog ju en lite stund i alla fall, nu skall jag snart avsluta kassan och så kan nattvakten gärna få komma :-)

kärlek / isabella


12.Juni Söndag

Hej!

Jag är så glad idag, när jag gick ur sängen var det strååååålande sol. Tänk så mycket man påverkas utav vädret, eller åtminstonde så gör jag det. Dessutom har jag världens finaste pojkvän och helt underbara vänner, vet inte vad som skulle kunna bli bättre just nu. Jag gick upp, drack kaffe, gjorde mig i ordning och åkte med Louise bort till jobbet. Väl här nu dricker jag en god juice och äter ett äpple, senare blir det nog lite havregrynsgröt. Yammmmmie.

När jag kommer hem skall jag nog laga nått kul, vet inte vad ännu men det märker vi senare.. någon soppa kanske. Hoppas att solen har flyttat sig till balkongen när jag kommer hem, för då ska jag bjuda in Louise på kaffe och solning efter jobbet, åååh vad jag äääälskar sommaren :-)

kärlek / isabella

En ö


coolt ställe att bo på, kanske lite ensamt ibland..

10. Juni Fredag

Hej!

Sitter på jobb, som alltid vid uppdatering nu för tiden. Skönt att internet hemma är på väg. Finns dock ett helt hav av olika abonnemang att välja mellan, vilket betyder att det inte är jag som lägger mig i det där, haha. Regnar ute nu, som det gjort i tre dagar, alla telefon linjer har slutat fungera och vägarna är avstängda - fint ska det và.

Idag vaknade jag vid 08.30 och¨möttes av en pigg Daniel, haha "godmorgon, jag är pigg.. kanske vi skulle gå bort och handla?". Så mycket riktigt gick vi till affären 15 minuter bort, handlade massa mat till helgen och lagade en god lunch när vi kom hem. Städade lägenheten, kollade på en film och sen var det dags för mig att gå på jobb - fick åka med Lisa som ändå skulle bort och jobba i restaurangen, skönt att slippa gå i regnet. Inte nog med att det regnar, det har ju regnat så länge nu att hela vägen är en vattenpöl, skall ta med mina rosa stövlar hit efter jag varit och handlat.

Förresten så var vi inom Highland påvägen hem från affären och bokade tågbiljetter till Sverige, 14-19.Juli blir vi hemma :-) Dessutom handlade vi hemliga biljetter med, hihi nu blir mormor nyfiken.

kärlek / isabella

8. Juni Onsdag


världens sötaste björn.

Hej förresten!

Sitter på jobbet och tiden går så. långsamt. att. jag. blir. rastløs.

Solen skiner utanför, så det blir en fin promenad hem i alla fall. Louise har fått lagat sin bil nu äntligen också, så det blir bra när hon ska åka hemåt på söndag. Ryktas att hon kommer tillbaka en vecka eller två efter hon varit i NY, det hade jag tyckt var roligt :-)

kärlek / isabella

7. Juni Tisdag

Hej bloggen!

Idag är det lika dåligt väder som igår, REGN. Det är inte speciellt trevligt eftersom min promenad då känns vääääldigt lång och blir väldigt blöt. Hade regnjacka och parraply, och när jag gick förbi Highland hälsade jag på Daniel - han bara skrattade åt min outfit han. Haha. Men det enda jag blev blöt om, det var fötterna. Kände mig ganska inpackad i min regnjacka, sjalen på huvudet och med mitt röda parraply som tak :-)

Nu sitter jag på jobbet. Blir mycket jobb nu och det börjar kännas lite i kroppen, eller i alla fall i benen. Känns att man gått Mycket dessa dagarna. Inte nog med att jag går totalt 60 minuter till/från jobb, jag springer dessutom runt i restaurangen på highland och serverar, hade varit kul att ha en sån där stegräknare.

Skulle egentligen jobbat i restaurangen ikväll igen, hade då blivit min fjärde dag med dubbelpass, ganska slitsamt. Är ganska tacksam att Daniel skall jobba istället för mig faktiskt. Skall inte lyfta så många fingrar hemma, tänkte kolla på en film och somna tidigt, det är jag nog värd nu.

Ha en fin dag, även om vädret är allt annat än fint..

kärlek / isabella

5. Juni Söndag

ÅÅÅH så fin min blogg har blivit över natten, tror jag har en himla bra syster som kan fixa sånt där. TACK :-)

4 Juni Lördag


såhär fint var det idag när jag gick till jobbet, underbart väder!!!

Hej förrsten.

Allt är bra idag, började på jobb klockan 08.30 och då på highland och städning. Gick bort till vestlia och var här lagom till mitt receptionspass klockan 14.45, kan låta jobbigt men är fortfarande pigg. Har en sån där pigg dag som man önskar att man hade varje dag, energin tar liksom inte slut. Det enda som man skulle kunna klaga på är väl att jag är inne på jobb hela denna underbara dag, det är strååålande sol, blå himmel och nästan 30 grader i solen - äntligen lite sommarkänsla på Geilo!! Får väl kontra med att jag solade på balkongen hela dagen igår :-)

kärlek / isabella

RSS 2.0