30. April Lørdag

Hej bloggen!!

Dålig uppdatering, IGEN. Illa av mig. Inget internet hemma och mycket att gøra på jobb.. sitter i receptionen nu. Morfar fyller år idag, och Sofia.. det betyder att sommaren snart ær hær. Ett tecken. Ett sommartecken. Det ær morfars fødelsedag det.

Mycket jobb, och førhoppningsvis lite ledighet væntar i sommar. Har tagit lite bilder av den nya lægenheten som jag skall førsøka få lagt upp hær så småning om.

kærlek / isabella

11. April måndag

Hej bloggen!

Idag är det måndag och ytterligare en ny vecka. Tiden går så himla snabbt. Här om dagen var det massor med snö och vädligt kallt här på fjället. Nu har det varit sommar några dagar här i Geilo. Snön är helt borta ifrån vägarna och asfalten är helt torr. Det luktar till och med vår ute. Däremot finns det snö kvar i backarna, och tur är väl det för dom som skall upp och åka skidor över påsken.






lite bilder tagna från fönstret precis.

Idag skall jag jobba från klockan 15.oo-23-oo, så nu har jag några timmar jag kan sitta och dricka kaffe i solen innan jag skall bort till Vestlia. Jobbar samma tid imorgon, så det är skönt. på Onsdag jobbar jag o6.45-15.oo och torsdag samma tid som idag. Skönt att ha fått mer fasta tider nu när jag är i receptionen. Har förrsten fått en jätte fin uniform också, kavaj och kavajbyxor och en vit skjorta - så nu ser jag proffsig ut när jag står bakom disken ;-)

kärlek / isabella

8. April Torsdag

Hej bloggen!

Nu sitter jag på jobbet. Mycket konferansgäster nu onsdag-fredag. Kul med lite drag. Vädret är himla blåsigt, men det är man ju van vid om man kommer från Varberg. Jag ser fram emot våran flytt också, det skall bli jätte skönt att komma till en fräch lägenhet och få det lite mer ordning och reda.

Mycket jobb och mycket på gång, skall försöka planera in en tripp till Varberg eftersom det sker så mycket nu. Lillebror fyller år, morfar fyller år och lillebror konfirmerar sig. Skall försöka matcha så jag hinner med så mycket som möjligt, men det bästa hade varit att åka nu i Aprill, eftersom jag går över på timmar i Maj. 

Vi får se hur det blir, och jag saknar er där hemma - ring under dagen om ni vill.

kärlek / isabella 

7. April Dumma Onsdag

Hej bloggen!

Dåligt uppdatering, jag vet. Nu har jag äntligen fixat internet i lägenheten igen, men nu skall vi snart flytta så då får vi se hur det blir. Imorgon jobbar jag 09.30-18.00, lørdag 10.00-18.00 och på søndag är jag fri. Skall bli skønt. 

Usch jag kan inte riktigt förstå vad som hänt. Klockan sju när jag kom hem från jobbet, hade jag fått ett meddelande från Jessica. Jag stod bara med telefonen i handen, kunde inte riktigt förstå vad det stod. Hennes pappa dog igår. I måndags fick han en hjärtattack, och har sedan dess legat i respirator för att vila hjärnan. Jag pratade med Jessica då, och vi pratade mest om hur han skulle vara när han vaknade upp, inte att han kanske inte skulle vakna upp över huvud taget. Det fanns inte som ett alternativ. Jag har mest legat och vridit mig. Tänkt lite för mycket. Världen är så orättvis. Jag tänker på dig Jessica.

Ta hand om varandra.

kärlek / isabella

RSS 2.0