Ni kan tycka att det är skit, jag kan skita i vad ni tycker!


underbar resa till egypten, med underbara syskon!  ♥ alexandra & adam ♥


tarkan



Tarkan är kungen och jag älskar turkmusik, enjoy.

Ärligt talat, idag är längtan värst. Kan bero på att det är söndag och vardagen startar som vanligt imorgon. Däremot måste jag ge lite kreds till mig själv som lärt mig att uppskatta tiden här hemma och vintern. Även om det är slask och äckel ute nu, tog jag snällt och fint på mig min rosa gummistövlar och plaskade bort till Elin och Martin där jag spenderat dagen med att spela tv-spel och kioska. Underbart lugn och fin dag, och Elin är bäst i världen på att vara sig själv. Jag kommer aldrig bli så rik att jag har råd att förlora henne, jag tror att vi kommer att hålla ihop många, många år till. Kommer sakna henne när jag är i Turkland.

jag ser fram emot

Att leva i staden som aldrig sover, i värmen, med medelhavet som granne.
Att vakna på morgonen med solen i ögonen.
Att svalka sig i poolen för att torka lika snabbt igen.
Att sitta på stranden med ett skönt gäng.
Att dansa loss på Havanna, Latino eller Doors.
Att prata turkiska varje dag.
Att höra musik överallt.
Att sitta och prata om livet med Kaan.
Att sitta på ett café och röka vattenpipa.
Att handla med lira.
Att bo med lilla j i Kestel.
Att dricka appletea.
Att spela okey.
Att vara en del i ett animationteam.
Att sitta på balkongen med en efes.
Att åka en gul taxi farligt fort dunkandes şerdar ortac.
Att dricka strawberry daiquiri på crazy horse där den är som bäst.
Att svettas även om man är näst intil naken.
Att tjata på Halil att spela şeytan.
Att vara i solen varje dag.
Att åka på pick-nick.
Att njuta av a day off.
Att uppträda och dansa.
Att bada i ett hav fyllt med salt.
Att skratta åt alla turister.
Att åka dolmuş till stan med alla turk-damer.
Att äta kebab och dricka drinkar på The Garage.
Att gå på hamam och få massage.
Att vara i Alanya varje dag.
Att vakna och känna, här trivs jag.


Seni özledim Alanya!

Yüz sekiz gün kaldı...

kärlek / isabella


söööööndag

Inte helt okej att det redan är söndag och skola imorgon igen efter ett lov som gått på tok för fort. Jag har inte hunnit med ett endaste dugg på mitt PH och det måste jag ta tag i denna veckan som kommer, designen måste bli klar så jag kan trycka boken sen. Yeye, det är morgondagens problem.

Igår var vi hemma hos Karin och åt tacos och sen tårtan som jag bakade. Där efter åkte vi ner till krogen och det var väl precis som vanligt ute i Varberg, ingen höjdare och inte speciellt mycket roligt folk. Bättring på utgångarna, styr mot Götet nästa gång.

hejdå.

jag vill inte vänta mer nu!






mammas dag

Min underbara mamma fyller år idag, och jag har därför gjort mitt yttersta för att hon skall få känna att det ÄÄÄR hennes födelsedag. Följde medhenne till asia spa och bara var med henne, vet att hon uppskattar stunder när vi är bara jag och hon, och idag gjorde även jag det. Hon är en så otroligt bra mamma i många lägen, även om även hon har sina svageheter. Just nu är hon den bästa på hela jorden, och jag kommer sakna henne och mina syskon när jag befinner mig utanför Sveriges gränser, alltid.


jag och min mamma!

kärlek / isabella

rosa naglar

Jag är helt kär i mina nya lakan som kom igår i min H&M order! Och inte nog med det har jag nu, efter ett träningspass på gymmet och en varm välförtjänt dusch, målat mina naglar rosa. Imorgon är det mammas födelsedag och vi skall ha lite kalas här mitt på dagen. Skönt att inte hela kvällen går till att fira och ha massa gäster hemma. Nu är jag helt slut och skall lägga mig i sängen med min turkiska bok en liten stund, om jag inte somnar innan jag hinner öppna den. Inte konstigt att jag är trött så mycket som jag hunnit med idag, städat hela lägenheten, packat H&M returerna som skall returneras imorgon innan jag hämtar mormor och morfar, tränat och dessutom letat fram ett "gratttis mamma" kort som vi skall ge henne tillsammans med de två paket som vi i trion var och inhandlade igår, även de på H&M - de går nog under utan mig.

Godnatt kärlek / isabella

torsdag



Dagens humör:
glad och rastlös
Dagens mående: pigg.
Dagens borde: åka till gymmet och träna.
Dagens frisyr: platt.
Dagens smink: natural.
Dagens klädsel: mjukisar och stort rosa linne.
Dagens planer: softa med en film.
Dagens materiella vill ha: ett rosa nagelack.
Dagens fundering: kan det inte bli sommar nu?
Dagens beroende: kaffe.
Dagens tråkigaste: snön.
Dagens längtan: magaluf.
Dagens superlängtan:
studenten och alanya!
Dagens tidning:
pass.
Dagens låt: Nik & Jay - Hot!

kärlek / isabella

natusan holiday skin body lotion


Min räddning. Mamma hade inhandlat denna mirakelkräm, och givetvis la jag beslag på den dirr. Har smörjt in mig med denna tre dagar i rad nu och ser redan lite sommarfräch nu. Absolut en kräm att rekomendera istället för brun-utan-sol, även om samma ämne i svagare dos finns även i denna kräm. Resultatet blir naturligt, och det är väl vad man strävar efter? Eller i alla fall jag. Nu sitter jag här, brun, i ett sommarlinne med lite rosa blommor på. Jag vill verkligen ha sommar nu, är det för mycket begärt? Tydligen.

kärlek / isabella 

enjoy the holiday!

Godmorgon. Jag kan inte sova länge, jag antar att det är en bra egenskap då jag får gjort betydligt mer. Jag har en inbyggd väckarklocka, och det verkar som att den klockan ställs tidigare och tidigare för varje dag som går. Idag vaknade jag 08:20 och kunde inte somna om. Vad gör det, när jag ändå är pigg. Nu började det precis snöa ute, och jag skall kolla i kylen om vi har ingredienser till kladdkaka, eller något annat gott. Sen skall jag träna på gymmet en sväng vid två tiden är väl tanken också.

kärlek / isabella  

onsdag



Denna dagen har varit fel fri. Började med mysig frukost vid tven med lillasyster och lillebror. Därefter tog jag mig en lång varm dusch, och snålade inte med den underbara tvålen, damn! Sedan har det bara frutit på, käkade lunch med mormor och morfar, åkte ut till elin och drack kaffe, fick ett sms att mina H&M kläder hade kommit till pressbyrån, hämtade mamma och sedan kläderna. Väl hemma provade jag alla mina godbitar och jag älskar min nya bikini. Sedan körde jag och lillasyster lillebror till Jonis, och sedan åkte vi och hyrde film, och nu har jag precis fått massage på m in onda nacke av mamma. Därför tänker jag lägga mig nu, innan det uppkommer något negativt denna otroligt possitiva dag!

kärlek / isabella


iiiiiiiiiih, var bara tvungen!



16/6 - What a lovely day!


till en vän.



Skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Svårt att ta farväl, svårt att va' isär.
Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här.
Jag önskar du vore här

Försöker förklara, jag försöker berätta,
Hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.


hej mitt vinterland



Galet mycket snö utanför lägneheten nu, och solen skiner och allt glittrar. Underbart. Idag har jag och lillebror och lillasyster varit ute och haft snöbollskrig. Jag har träningsverk i hela kroppen från gårdagens gympass, gick in helt och fullt och skall dit imorgon igen tror jag.

ps, saknar lilla j, ds

kärlek / isabella

H&M beställning och Alanya tagg

Hej bloggen! Det är som sagt lov och jag bara njuter av det. Jag har konsdtigt nog vaknat av mig själv exakt samma tid nu två dagar i rad, för vem ställer klockan på ett lov om man inte MÅSTE? Klockan 10.16 vaknade jag, vilket är perfekt då ett av mina favoritprogram på tv400, cheaters, börjar vid 10.oo och jag slippe då att missa hela programmet. Perfekt frukost underhållning.

Jag underar när jag skall på ett sms att min underbara H&M beställning kommer, det står på min orderinfo att den packas och skickas inom kort. Hoppas att den kommer innan helgen då jag kanske kan ha en av klänningarna på lördag när jag skall ut i Götet med min älskade Lindome tjajor.

Solen skiner, det är klarblå himmel och temperaturen ligger på -4. Sommaren verkar vara påväg runt om i världen, Alanya har idag 19 grader och strålande sol, lika så Magaluf som har en temperatur på 16 grader och sol även där. Det är inte långt kvar tills vi sitter på ett plan påväg till Mallorca för att stanna där i fem veckor. Jag och Jennie kommer ha den mysigaste lägenheten av alla och jag älskar att jag skall bo med henne. Dessutom så saknar jag henne lite nu när det är lov, är ju van att dela med mig av mina problem och åsikter till henne dagligen annars, stackars henne... äsch, det är därför jag tycker om henne så mycket!


snygga som ketchup och senap..... puss på olsson & ärlig, vi är bäst!

kärlek / isabella


rensat skallen

Nu har jag precis kommit hem ifrån gymmet. Ja, ni läste rätt.. jag har tränat! Det är den bästa medicinen när man behöver rensa huvudet och bara känna att man lever. Sprang på bandet tills jag inte kände mina ben längre, och tränade lite mage och sånt trams. Nu har jag massor utav energi och skall nog ta och kika lite i min turkiska bok med en kopp turkish appeltea, det är en sån kväll idag tror jag.

Dessutom hade jag precis ett mysigt kvällssamtal med min underbara väön Erica som befinner sig i Umeå, alldeles för långt ifrån mig. Det känns kontigt att hon är på andra sidan Sverige, när hon tidigare funnits vid andra sidan lekplatsen. Vad gör det när man har skype? Jag är glad att jag har henne, och ta åt dig av det - jag vet att du läser min underbara blogg ;)


i egypten med mina söta syskon <3

Nu sätter jag punkt för ikväll, kärlek / isabella

definition av vänskap.

Vad är vänskap? Och vad kan man kräva av en vän? Kan man kräva något alls? Ibland kan man känna sig som en tjatig pojkvän, eller flickvän, som bara är en plåga. Vart går gränsen? Man ger och ger, ställer upp och finns där, och i nästa sekund är man inte mycket värd längre. Har man då förlorat en vän? Eller var man aldrig vänner? Inbillar man sig bara eller överreagerar man kanske? Jag är hur som helst trött på att komma i sista hand bara för att jag är mogen nog att förstå saker och ting. Jag är som sagt inte dum, och jag förstår när någon behandlar mig illa. Tack för mig.



Jag har kärlek att ge, till de som betyder något för mig. När man inser att någon man bryr sig om och ger råd, kärlek och vägledning vänder en ryggen blir man både ledsen och samtidigt besviken och en smula arg. Varför har jag ställt upp för någon som ändå bara prioriterar mig i sista hand - det är frågan

Hur som helst så är det jag och min minsta kusin på bilden, söt är han!

kärlek till mina vänner / isabella

ser det från den ljusa sidan

Idag är första dagen på lovet och it's still snowing. Jag tror ärligt talat inte jag sett såhär mycket snö, vad jag kan minnas i alla fall. När jag vaknade vid halv tio gick jag upp, helt ensam i lägenheten då resterade undgomar låg och sussade gott. Plockade iordning och ställde in i diskmaskinen, kokade ägg och mixade ihop en hallon och banan smoothie. När allt var klart jag gick och väckte dom små liven, vid sisådär elva snåret. Längre än så får dom inte sova för mig, då blir man änåd bara trött och hela dagen springer iväg.

Jag var precis ute och lekte i snön med min lillasyser och våran hund chippen. Han älskar snön och det är skönt för honom  att få leka lite, och så fick vi lite frisk luft också, skönt. Nu skall vi snart koka lite potatis och äta köttbullar, potatis, brunsås och lingon... gooot!  


det ser nästan ut som vi simmar i snön, yey.

kärlek / isabella


Hey hey Alanya

http://www.youtube.com/watch?v=0YhHbcVNWio Klippet gick inte att publisera här, så ni får klicka på länken och njuta. Denna låten är awesome. Känns som man står på Cleopatra beach, med en efes i handen och dansar i solnedgången. This song made my day. PUSS på den.


söndag



lovet börjar imorgon! LOVELY. Dunkar tyrkie listan och dricker çay, yey.

kärlek / isabella

115

Hej! Jag vaknade i morse, med solen i ögonen och med en blå himmel utanför fönstret. Det ligger meter med snö utanför och det snöade HELA DAGEN igår. Jag kan inte förstå att jag och lilla j åker om 115 dagar, tiden bara springer iväg. Det vär inte längesen det var 150 dagar kvar. Yeye, snart flyttar vi ner och bor i paradiset, tagga.






som sagt, svårt att inte längta!

kärlek / isabella

snow all over

Det har snöat precis hela natten och jag vaknade av att plogbilen körde utanför mitt fönster. Pigg och ganska omotiverad att gå ut gick jag ur sängen, åt frukost och here i am. Kärlek till Lovisa som stod utanför mitt fönster vid åtta-tiden och skottade. Det är också ett sätt att njuta av sin lördag, själv gör jag det på synsam. Jag hoppas att tågen går någorlunda efter tidtabellen då jag vägrar ta bilen i detta vädret. Jag kan tänka mig vilken kalabalik det är på motorvägen i detta vädret, och något olycka och meterlånga köer hinnerj ag absolut inte med idag.

Om det kanske kunde sluta snöa nu, bli sommar och torrt på marken! Jag har jeans och en kofta på mig, och fryser trots att jag är INOMHUS. Frågan är då, vad jag ska jag klä på mig för att inte frysa UTOMHUS? Haha.. ilandsproblem. Nu blir det jobb!

kärlek / isabella

Fredag

Tja bloggen! Det är hysterisk snöstorm ute, som väder rapporten igår lovade. Skönt att slippa gå ut i detta vädret. Ytterligare en anledning till att sitta vid datorn och pilla med alla papper som måste fixas, till väd tänker jag inte rkänna här i bloggen ännu! Har hur som helst ringt runt, mailat samt skrivit ut flertalet papper, och nu är det bara att hålla tummarna att allt går vägen. Nu skall jag även beställa ett sånt där blått europakort, kan vara bra att ha med sig till Magaluf samt till Alanya - konstigt nog har jag aldrig fixat det tidigare.

Nu sitter jag och dunkar Alanya-listan som Rebecca (www.ribekao.blogg.se) publiserade i sin blogg, och jag kan nästan känna att jag är i Alanya när jag lyssnar på den. Bortsett ifrån snön utanför fönstret då såklart. På tala om Alanya så pratade jag med Michelle förut, och idag är det 22 grader och strååååålande sol där, hade inte skavt just nu. På magaluf är det enligt SMHI 16 grader och strålande även där, inte heller fy skam - hoppas det håller i sig.

kärlek / isabella


Yeeees

Läste precis på schoolsoft, som är våran skolsida, att jag fick MVG på min Jamaicaredovisning. Är så himla glad just nu, jag var verkligen nervös över detta betyget då det kändes lite halv bra. Att det är snöstorm utanför spelar ingen roll just nu, för jag kommer glädjas åt detta hela dagen. Och nu är det officiellt lov i en och en helv vecka, då jag är ledig imorgon också, underbart. Bad pappa att klocka upp min kartong med sommarkläder från källaren, nu är taggningsnivån hög, jag älskar mitt liv idag!

Dessutom är min mormor och morfar sötast i världen, och jag visade det för dom idag. Jag har tänkt på det, att jag visar aldrig hur mycket jag uppskattar att dom finns där för mig. Köpte en bukett rosa tulpaner och ett kort som jag skrev "ni är bäst i hela världen!", dom blev jätte glada och jag såg att dom blev lite rörda.  Sedan fikade vi och pratade en massa om studenten och om Magaluf och Alanya, som sagt... en bra dag!



kärlek / isabella

Alanya

Det är 118 dagar, 7 timmar och 52 minuter tills vi landar på Antalya airport och livet i paradiset startar!



alanya kärlek / isabella


torsdag

Vilket betyder snart fredag. Ledig som vanligt och skall åter igen göra ett försök att bli klar med all fakta till mitt PH. Dessutom skulle jag behöva fixa designen, men mitt mål är att göra det under lovet, så att den kan skickas in för tryckning veckan efter. Mål är bra, men svåra att hålla.

Sovit som en prinsessa även inatt, inte vaknat en enda gång. När klockan ringde ställde jag om den en gång men somnade aldrig om, snacka om att man är utvilad då. Kanske beror på att jag var med mamma på asia spa igår, jätte mysigt. När jag gick därifrån var hela jag helt avslappnad och varm, underbart.

Nu skall jag koka lite kaffe, käka en macka, och sedan köra till skolan för EN lektion. Fick även gjort "läxan" tills idag, två korsord. Tack och lov att man har google! Jag lyssnar just nu, och har lyssnat hela morgonen, på MaNga - de blir bara bättre och bättre, och jag ser fram emot att höra deras melodifestivalframförande då de skall representera Turkiet, vilket jag tidigare nämnt här i bloggen.

Dags för skolan, kärlek / isabella 


what a lovely dream!

Godmorgon bloggggen! Jag sitter just nu och äter världens godaste bröd, guldkakor. Natten var så bra att jag inte ville vakna, jag var i Alanya. Jag var i värmen. Det var karneval i hela staden, och jag och lilla j fick våran lägenhet. Ingen charmig lägenhet precis, men med en balkong som hade havsutsikt - enought for me. Vi fick välja om vi ville vara i minclub eller sportclub, och solen sken och damn.. jag ville som sagt inte vakna.

Dagen kommer vara underbar, just på grund av min dröm. Det känns liksom som jag har varit där och vänt. Klockan tolv är det p-1oo möte i skolan, och efter det skall jag och mamma äta lunch och sedan gå till asia spa och bada. Skall bli jätte skönt då det var längesedan jag var där. Förutom det har jag inte så mycket mer planerat idag, lär väl vara hemma runt fem kanske.

kärlek / isabella

min elin


jag och min vän elin var förresten och fikade idag, mysigt!

kärlek / isabella


Tisdag, snö, kallt, jävligt, semla...

Dagen kan lätt sammanfattas med rubrikens visa ord. Det är tisdag och det har snöat hela dagen, en stund efter lunch tittade solen fram - men då var det nån jäkel som ville dra för gardinerna. Jag älskar solen, och den stör aldrig mig, förutom när jag kör bil och blir bländad då. Temperaturen har varit förhållandevis hög, och vägarna ganska hala. Jag slirade runt förut när jag var påväg till Brödhörnan för att inhandla årets semlor, som precis har ätits upp. Termometern står på -3 här i Varberg, 13 grader i Magaluf och 16 i Alanya - jag älskar att jag har bevakning på vädret på dessa destinationer, även om det kan vara lite deprimerande då och då. Som typ igår, då var jag ganska less på Varberg, ärligt talat.. men idag har jag återhämtat mig, det är nog all grädde som får mig att älska livet.

På tala om att älska livet, jag älskar att lilla j och jag landar på Antalya airport exakt om fyra månader och tjugofem minuter. Och dessutom att det är 40 dagar till jag och mina klassisar sitter på balkongen i Magaluf. Jag älskar att resa. Det har ni nog redan listat ut.

kärlek / isabella

vad händer utanför mig?

POLISER MED BLÅLJUS ÖVERALLT! Nog att jag bad om lite action i vardagen, men nu blir jag bara nyfiken. Lär väl se det på nyheterna senare, eller i tidningen imorgon. Nu blir det dusch och sen tredje filmen för idag, yey... man är så kreativ i dessa tider.


kärlek / isabella


att hitta balansen

Jag hittar inte balansen. Balensen mellan att trivas och att på samma gång se fram emot allt underbart som väntar. Jag faller gång på gång ner, kämpar mig upp igen, för att åter igen falla längst ner. Nu är jag längst ner och jag ser ingen mening med att klättra och kämpa för att må bra. Jag vet att jag behöver lite krydda i vardagen, lite miljöombyte, lite goda råd och lite förståelse. Det är en läskig känsla att inte känna att man trivs. Jag är vanligtvis en possitiv och glad tjej som ser det mesta från ett ljust perspektiv, ger mina nära och kära råd och hjälper till så gott jag kan. Därför känns det jobbigt att vika ner sig som jag gör nu, jag antar att man får ha sånna här SKIT DAGAR.

Idag är det 41 dagar kvar tills jag lämnar landet för Magaluf i fem veckor. Det är vad jag skulle behöva nu, en annan plats, annat folk, lite tid att tänka helt enkelt. Att jag skall åka dit med min klass känns också skönt, dock mindre roligt att lilla j inte skall följa med. När vi åker till Alanya skall jag försöka att ha så lite kontakt som möjligt med alla här hemma. Som sagt, jag behöver tid. Tid för mig själv. Tid.


lycka, på en lycklig plats, i ett lyckligt land, bland lyckliga människor.

Jag menar inte att gnälla eller på något sätt framföra en negativ inställning. Jag är inte olycklig, jag är rättare sagt lycklig med mitt liv och mina vänner. Däremot är jag less på vädret vilket är en stor bidragande faktor till alla mina känslor just nu. Jag vet att det är underbart väder i Alanya nu och jag vet att om jag inte hade gått i skolan hade jag varit där nu. Poängen med detta inlägg var att försöka utvärdera hur svår balansgången är. Balansen mellan glad och ledsen, lycklig och olycklig. Jag försöker på något sätt se det ljusa i det mörka, att vara inne och dricka te och kolla på en bra film. Tända ljus och ta på mig en varm tröja och ett par raggisar. Frågan är hur länge det fungerar att lura hjärnan, förhoppningsvis fram till 29 mars. 41 dagar, let's start the countdown!


förresten..

.. läste precis i sandmellantarna.com: "17,2 grader, ingen vind och molnigt har vi här denna måndag morgon. Solen kämpar upp bakom husen och genom molntäcket som inte är så mörkt.  Enligt vädersajterna ska det bli 23 grader idag eller iaf enligt en och det är den jag litar på just idag"

Då blir man inte lite lätt avundsjuk, när ni såg i mitt tidigare inlägg hur vädret är här just precis nu. Och termometern står på -4, yey!


rosa

Godmorgon världen! Jag vaknade precis, kände hur det var krig i min mage och loggade in på schoolsoft och såg till att jag stannar hemma idag. Tog på mig mina rosa mjukisar och min mysiga rosa-vit-randiga tröja - frågan är hur kär man får bli i en färg? Hur som helst så sitter jag här nu och funderar på om jag skall sätta på kaffe eller te, det lutar åt te eftersom jag fått för mig att kaffe försämrar magen om det gör oooont.

Jobbigt att känna sig halvkass, men det beror nog på vädret och kanske lite att jag inte tränar. Jag tränar ju inte på grund av att jag känner mig halvkass, då har jag fått för mig att det bara blir värre, och tid att vara sjuk... vad är det? Inget jag har i alla fall!

Förresten så drömde jag jätte konstigt inatt, men jag klagar inte. Hängde på Kleopatra beach med mamma och lillebror, och träffade en bloggare jag följer och hennes otroligt söta son. Följde med dom hem till deras lägenhet och drack strawberry daiquiri, sen var helt plötsligt jennie och lilla j där. Jag behöber väl inte ens säga att jag blev besviken när jag vaknade då allt var så verkligt och varmt och Alanya helt enkelt..



istället ser det ut såhär utanför mitt fönster....



hade föredragit att befinna mig på animationbalkongen istället!

kärlek / isabella

animation




jag längtar tills jag bor i värmen, och  dansar hela dagarna!


Jobb och Göteborg

Är i Kungsbacka nu, hos mina kusiner. Dom är i Dalarna och jag har bott här i helgen då jag jobbade fredag och lördag. Igår passade vi på att gå ut då det vanligtvis är svårt att matcha tåg och sånt när man bor i Varberg. Nu är väl meningen att jag skall plugga på mitt ph arbete, men jag får inte igång programmet som jag skall designa guideboken i, får vänta med det tills Jonas har tid att hjälpa mig. Nu äter jag frukost och dricker kaffe, vad mer kan man önska sig? Det är väldigt skönt att vara helt ensam och nu tänker jag fortsätta njuta av det.
kärlek / isabella

serdar ortac

Sor, gitme, mesafe, seytan... när jag längtar till Turkiet och Alanya är det Serdar Ortac (med turkiskt c) som dunkas. Jag rent av älskar honom. Seytan var den första turkiska låten jag föll för, och det är fortfarande en av mina favoriter, dels för att jag kan sjunga med i den och dessutom så vet jag vad hela låten handlar om, mycket mer intressant. Ett minne jag har från Alanya och denna låten är när jag kom till Orient Palace i september och gick fram och skrämde Halil, och det första han gör är att sätta på just seytan. Det är en lång historia, men för att göra den kort: jag utalade både Serdar Ortac fel, och låtens titel var inte heller helt korrekt med min svengelska-försöka-prata-turkiska-dialekt. Halil hade väldigt roligt åt det, och därav kommer han nog aldrig glömma att jag älskar den låten, och artisten såklart. Även när jag, Metin och Kaan gick förbi en restaurang inne i stan, crazy horse, så spelades denna låten. Det första Metin sa var: "Bella, listen... they're playing your song!" Haha, så ni hör ju, det är Min låt och jag bara älskar den. Oj vad konstigt detta inlägget blev känner jag nu.
Hur som helst, inte speciellt långt kvar till Alanya nu. Man längtar dock ännu mer när man ser att folk åker ner NU! Annfor.blogg.se, en blogg som jag läser, åkte ner igår och är nere i paradiset nu.. jag vill också! En possitiv grej är att det närmar sig, och det är underbart.
love / isabella

vecka sex

är det nu. Och jag har väl inte gjort speciellt mycket nyttigt denna veckan, bortsett ifrån att jag redovisade Jamaica och kunde släppa det. Nu är det projektarbetet som ligger högst upp på listan, igen. Det är nackdelen med p-1oo arbetet, man blir liksom aldrig fri. Borde nog skriva en lista på vad som skall in innan lovet, för det är en del småuppgifter som jag bara softat mig igenom.

Imorgon blir det jobb o9.oo-18.oo och på lördag som vanligt, kusinerna åker till Dalarna så jag crashar i deras hus. Skönt att slippa åka fram och tillbaka bara för att sova, hoppas att Jessica vill komma förbi och kramas lite. Jag saknar henne.

kärlek / isabella

once you go, you know!



once you go, you know!


Alanya

Merhaba canim!
Nu är flygbiljetten betald och jag och lilla j lämnar landvetter airport den sextonde juni klockan tretton och trettio. Det går inte att beskriva känslan, känslan av att veta att det blir av och att man till och med har datum utsatta. Det är bestämt och jag bara njuter. Snön ligger fortfarande som ett täcke över hela staden och det är -3 grader ute. Jag måste erkänna att jag avskyr kyla och att frysa. Därför är det så himla skönt att Magaluf närmar sig med stormsteg, och på Mallorca är det just nu 8 grader och strålande sol, vilket betyder att om en månad när vi är där så kanske solen kikar fram och temperaturen ligger på runt 15 grader, helt okej! Hur som helst så skulle jag göra mycket för några dagar i solen utan en massa kylig snö, hejdå.

Jamaica powerpoint

Hej måndag! (sen uppdatering)
Jag har precis fixat iordning alla bilder till morgondagens presentation, och skrivit allt på mina talkort, och jag har övat på min lillebror en gång och snart kommer mamma och pappa in hit och bedömmer mig och min fakta och mitt sätt att formulera mig. Det skall bli himla skönt att få det ur världen imorgon. Dessutom så skall jag prata med Emma imorgon om mitt projektarbete och denna veckan skall jag börja på designen på min bok, det kommer bli awesome när jag håller min egen bok i min hand... en guide bok om Alanya, how sweeet isn't that?! haha.


i'm speaking...

I love travel and adventure, and spending time around people... at this point in time, the only constant in my life is change... and when i graduate in june, the changing time will start.. and i don't want it to end in a long time. I really look forward to it. Good night!


det är här min resa startar!


sweet sunday

Hej. Skön söndag och jag sitter och smuttar på ett glas rött efter maten och skulle döda för att befinna mig långt bort nu. För det första så orkar jag inte plugga till min redovisning på tisdag, och för det andra så harj ag ingen bil imorgon vilket betyder att jag måste cykla --> kallt och jävligt. Dock skall det blir mysigt att träffa min vän jennie imorgon igen, you make my day honey! Minus fem utanför mitt fönster, plus tretton i Alanya och plus elva på Magaluf... bara så att alla vet, Sverige äääär inte bra, sluta låtsas det nu, snön kan gå och dö!



min absoluta favoritöl.. och vi skall beställa den hit imorgon!

it's always times like these.
when I think of you, and
wonder if you ever think of me.
'cause everything's so wrong and 
i don't belong livin' in your precious memory.
'cause i need you, and i miss you,
and now i wonder...

kärlek / isabella

blä

Jag orkar inte plugga mer nu, neh nu tar jag snart en paus... eller så ger jag mig fan på detta nu och blir färdig, så jag kan med gott samvete hitta på något fräckt ikväll... jag ogillar skolan just nu, det är för segt att ha såhär stora projekt. Hejdå.

cennet alanyayi özliyorum!


can hardly wait!


but why the hell are you so sad?

if it makes you happy.. then why the hell are you so sad? Jag drömde något klokt och vaknade i gåtor. Jag brukar alltid reflektera över mina drömmar då jag tror att varje natt vill säga mig eller min person något vettigt eller helt enkelt nödvändigt. Hjärnar är smart, den känner av när du behöver råd, när du inte känner dig helt fit for fight, och gör då allt för att ge dig råd, jag tror ärligt talat det. Inatt minns jag inte riktigt min dröm, men jag vet att det var en tjej som kämpade med sin personlighet. Jag sa så mycket kloka ord till henne och sedan vaknade jag. Slutsatserna av denna natt: Om man inte trivs med sig själv, med vad man gör eller hur man blir uppfattad - gör någonting åt det. Bestäm dig för hur du vill vara och för hur du vill att människor skall se och uppfatta dig. Det vi måste göra är att fråga oss själva vilken människa vi vill vara. Och när du fått reda på det så vet du vad du ska göra.

Jag trivs väldigt bra just nu, bortsett ifrån vädret - men det vet ni trogna läsare redan då jag nämnt det var och varannan dag här i bloggen. Jag har min familj, och min underbara släkt, som alltid ställer upp, mina underbara vänner och dessutom så har jag så himla mycket att se fram emot. Dagarna tickar mot Magaluf, och nu i dagarna skall vi fixa flygbiljetterna till Alanya som blir nästa projekt, dessutom så börjar nu förberedelserna till studenten och allt vad det innebär och jag kan bara säga att jag är nöjd. Dessutom så har jag ett gymkort i plånboken som jag bestämt mig för att börja använda mer aktivt, med start på tisdag.



Talk to you later, puss!

tystnad.... tagning!

Hej lördag.. eller söndag.
Tiden har precis passerat strecket. Strecket som skiljer lördag och söndag isär - som skapar två dagar. Hur som helst så känns det ju som lördag tills man har somnat och vaknat igen, vilket får förbli så då det skulle bli väldigt förvirrande annars. Jag har precis kollat på en film med m&p från voddler och det fungerade riktigt bra att koppla in datorn till tven, det laggade inte ett dugg.

Idag vaknade jag och ville somna om igen, som de flesta mornar såhär års. Kyla och mörkret gör den varma och sköna sängen ännu mer tilltalande och det känns dessuom som att John Blund häller liter med sömnpulver innan man somnar då ögonlocken är alldeles för tunga var eviga morgon. Dock kom jag tillslut ur sängen, fick på mig lite makeup och några plagg för att sedan lifta med pappa till tåget. Till min besvikelse var frallorna slut på pressbyrån och jag köpte en äcklig macka med kyckling i, inte alls mättande. Dessutom testade jag en ny brämhultsjuice, som hette något på turkiska vilket jag tyckte räckte nog för att den skulle gå hem hos mig... den smakade skit! Det jag trodde var ett turkiskt ord, var någon slags nöt som var krossad i denna blandning av blåbär mestadel och även en gnutta ananas och äpple, som man knappt kände av, ingen hit direkt.

Jobbade till tre och åkte till mina kusiner efter det, pussade lite på dom och liftade sedan hem med m&m tillbaka till Varberg. Kvällen har som sagt varit lugn, jag har utökat min H&M beställning Ytterligare - det borde förbjudas! Kommer nog knappt ha råd att betala denna fakturan när paketet väl kommer. Nu har jag ont i ryggen och det skall bli heaven att lägga sig i sängen äntligen, och jag tänker inte ställa någon klocka imorgon, yey.

kärlek och godnatt / isabella

animation-team Alanya 2o1o!

Jag och min vän lilla j lämnar landvetter airport klockan 13.3o den sextonde juni för att spendera heeeela sommaren i paradiset. Ärligt talat så flyger det runt tusen fjärillar i min mage just nu, för jag längtar mer idag än jag gjort någon annan dag. Det är idag tretton grader varmt i Alanya och solen har skinit i princip hela dagen, frågan är om man mår bra av att veta det? Hur som helst så kommer denna sommaren bli awesome, det känner jag på mig. Och att lilla j skall följa med gör bara det hela ännu bättre.. seni seviyorum askim benim!


vi ses i paradiset!

kärlek / isabella

i have so many countdowns that i lose count.

Och så är det. Jag längar till min H&M order kommer, tills jag och mina tutreor sitter på planet till Mallorca Magaluf, tills jag tar studenten och inte minst tills jag lämnar Sverige för Alanya på obestämd tid. Tre månader först och sedan får man se, jag längtar längtar lääääängtar!


puss / isabella

Förresten så står termometern på 13 grader i alanya, och det är strålande sol. Här är det 2 grader och molnigt och snöigt. Kul fakta. Hejdå.


gårdagen

Hej bloggen! Kvällen igår var inte speciellt planerad utan mer impuls och det brukar alltid bli bra. Taggade Magaluf en hel del med min sambo Jennie, och det kan inte bli annat än awesome de veckorna vi är där nere. Dessutom träffade vi två norska rockstars, synd att jag inte tog fram kameran, jag är kass på det där med att ta kort, bättring. Hur som helst så började kvällen med Jennie, Jonna, Louise och Karin för att sedan fortsätta på nyfiket då cheers and beers var stängt, fail. Haha. Som sagt, blev knappt några kort tagna igår.



tack för igår, kärlek / isabella


en sak till...

... det är just nu 11 grader och strålande sol i Alanya. Det hade inte skavt med lite sol i ögonen och en promenad längs stranden med en endast en tjocktröja och ett par solglajer. Jag tror till och med att jag hade badat fötterna om jag var där nu, så nu vet ni det. Någon mer som är lagom sugen att hoppa på ett plan till Antalya airport right now? yeaah, i thought sooo!


__
uppdateringggg

Michelle Hoeneveld: - "isabella! come come come to alanya the weather is soo nice noww"

här har vi ett levande exempel på att vi boooorde lämna Sverige NU NU NU!

every girl is a beautiful, sweet, proud, nice princess!


ikväll firar vid att studenten närmar sig.. helt okej!


är det redan torsdag imorgon

Hej bloggen!
Fortfarande massa snö ute, och jag sitter med lilla j och gör ingenting. OFtast tycker jag att det kan vara skönt att göra det ibland, men just nu är jag himla rastlös. Imorgon är det redan torsdag och det känns precis som att det var fredag, tiden går fort men det gör mig ingenting. Det finns så mycket som jag ser fram emot att jag bara tackar och tar emot om tiden springer iväg någon månad.

Dessutom är jag glad att jag har lilla j, vi möts på halva vägen.. eller hur man nu säger det. Jag kan inte tänka mig att presentera alanya för någon annan än henne, och jag håller mina tummar att detta löser sig. För det brukar det trots allt göra, till slut.

Nu skall jag kolla lite tv och sånt trams, i hopp om att vi kommer på något fräckt att göra för att lösa upp all rastlöshet.

puss / isabella

snöstorm

Det är snö överallt och jag är så himla trött på det nu. Det är kallt och nu snöar det samtidigt som det blåser massor, vilket leder till en katastrofal snöstorm som aldrig verkar ta slut. Därför tänker jag inte skriva speciellt mycket, och istället sätta mig och spela tvspel. Dessutom så är jag ledig imorgon, och tänker inte gå utanför dörren, love it.

en liten notis





skulle ge mycket för en efes just nu!


lillkusin


lillkusinen oscar och jag i somras!


en sån där lista till.

att jag vill - en rosa bil, och så vill jag såklart ta studenten nu!
att jag har - varit på ikea med elin idag och handlat masssa söta saker.
att min senaste kyss - var mysig.
att jag lyssnar mycket på - spotify.
att jag funderar på - hur länge snön ska ligga kvar?
att jag pratar – mycket om min längtan till sommaren.
att jag inte gillar – snö och kyla.
att min första riktiga kyss – var i en husvagn med rasmus.
att jag avskyr när folk snackar - om saker de inte har en aning om.
att kärlek är – bra när det är ömsesidigt och mindre bra annars.
att jag gillar – sommar och sol och att vara brun.
att jag alltid kommer att – älska min mormor och morfar.
att jag är förälskad i – alanya.
att sist jag grät var – igår till one tree hill.
att min mobiltelefon är – bedvid mig på bordet.
att när jag vaknar på morgonen – ställer jag om alarmet och somnar om.
att innan jag går och lägger mig tänker jag på vad jag vill drömma.
att idag har jag – varit på ikea, och när jag kom hem lagade jag tacos.
att jag just nu tänker på - resan till magaluf som närmar sig.
att i kväll ska jag – sova i min nybäddade säng.
att i morgon kommer jag – träffa jennie i skolan!
att jag hoppas – att mina H&M kläder kommer snaaart.
att jag verkligen vill - flyga till värmen nu :)

ice ice baby

Utanför är det massor av snö, och det är kallt och jävligt. Ärligt talat så börjar jag ledsna på detta vädret nu, det har varit allt för länge här nere på västkusten. Vi är inte vana vid denna typen va vinter, oftast brukar det regna lite och vara några plusgrader - inte nån meter snö och -10 grader och helt grå himmel. Jag får nästan klaustrofobi av att gå ut, för man känner sig så instängd, eller nu överdriver jag lite.. men you get it, ge mig sommar nu.

Inatt innan klockan ringde vid 06.30 drömde jag om Alanya, men det såg inte ut som det gör på riktigt och jag hade kört bil dit med lilla j, med resväskorna i bagaget. Från parkeringshuset där jag ställde bilen skulle vi ta en taxi till orient, men vi var tydligen några dagar tidigare än vad vi hade sagt och kom då på att vi kunde ta in på nått annat hotell några dagar för att visa lilla j staden och leva livet innan vi skulle börja jobba. Dock vaknade jag då, och vet inte hur detta äventyr slutade, tyvärr. Haha, drömmar är knäppa men ganska roliga. Många gånger om man vaknar kan det ibland kännas som att man faktiskt har varit där på riktigt - även fast det bara var en dröm.

Mådde ingevidare i morse, vet inte varför jag ska känna att jag dör om jag går ur sängen, blir så jobbigt då. Bestämde mig i alla fall för att vara ledig idag och ladda inför imorgon, då veckans längsta dag tar vid. Ledig på onsdag som vanligt och sen en kort torsdag för att vara ledig på fredag igen, men det blir mycket projektarbete nu, ligger lite efter.

Ha en bra måndag, kärlek / isabella


RSS 2.0