mmmmm<3

Sitter och lyssnar på Colbie Caillat nu, verkligen rätt musik för att komma in i den där mysiga sovstämningen! Jag gillar främst hennes lugnare versioner av Magic & Bubbly men även de andra, i princip alla hennes låtar är lugna och himla mysiga!

Ett utdrag ur Colbie Caillat's låt Magic!

But all I see is your face.
All I need is your touch.
Wake me up with your lips.
Come at me from up above, yeah.
I need you.

I remember the way that you move.
You're dancing easily through my dreams.
It's hitting me harder and harder with all your smiles.
You are crazy gentle in the way you kiss.

Nu måste jag verkligen sova, jag snarkar nästan redan! ;)

kärlek / isabella

28 juni 2oo9

Hej blogg.
Jag har varit alldeles för kass på att uppdatera här, och jag tänker faktiskt skylla på vädret. Vädret har varit för bra för att sitta vid datorn, och när jag inte legat på stranden har jag jobbat. Ja, ni hör ju.. när skall jag hinna skriva ner allt liksom. Hur som helst så har allt rullat på bra sedan skolan slutade, och det är redan slutet av juni och snart fyller jag dessutom arton! Jobbar på med körkortet,  det glömde jag.. det tar också massor med tid.

Imorgon börjar jag jobbar klockan tio, alltså hinner jag inte till stranden då heller :( men jag får vara glad att jag varit där nästan hela helgen! Jobbar hela veckan, kombinerar det med två körlektioner samt en mysig middag hos mormor och morfar på torsdag, det ser jag fram emot! Och på fredag konfirmerar sig min lillasyster<3 då har jag tagit ledigt ifrån jobb och allt vad det nu heter.

Skall försöka att bli bättre på att uppdatera här, men nu måste jag nog försöka sova trots att det är gör varmt i fröken olssons rum. Sov gott allihopa!

kärlek / isabella

8 juni.

Hej blogg.
Idag är det måndag, och imorgon är SISTA dagen i skolan. Det känns så otroligt skönt, och jag kan inte ens föreställa mig känslan i magen när jag går ifrån skolan på torsdag, för sista gången på hela tvåan... när jag kommer tillbaka nästa gång, så är det på mitt sista skolår - helt sjukt! Och sjukt skönt, ett helt sommarlov framför mig! <3

Ska strax till körskolan, peace out!

kärlek / isabella

jason mraz - sleeping to dream <3

I'm dreaming of sleeping next to you
I'm feeling like a lost little girl in a brand new town.
I'm counting my sheep and each one that passes
is another dream to ashes and they all fall down.
and as I lay me down tonight,
I close my eyes, what a beautiful sight.

well it's just a little lullaby to keep myself from crying myself to sleep at night.

RSS 2.0