31/12 fredag NEW YEAR

Hej bloggen!!!
Idag är det sista dagen på 2010 och vid tolvslaget kommer alla hotellens gäster vara väldigt fulla och odrägliga, men vad gör det? Det är trots allt dom som kommer vara bakfulla första dagen på år 2011, inte så festligt. Haha. Det låter väl inte som att jag är bitter över att jobba hela nyårsafton och börja 07.00 dagen efter? Ärligt talat så gör det mig inte så mycket, jag tycker mest att det känns lite konstigt. Julen spenderar jag vanligtvis med min familj, och nyårsafton med mina bästa vänner, mest av allt Elin. Det som känns lite konstigt är att detta året blir helt annorlunda, jag är på jobb när alla andra kramas och önskar varandra ett gott nytt år. Ni behöver inte tycka synd om mig, för julfirande hade jag med daniel och lousie en dag innan själva julafoton och nyårsfirande kommer vi att ha den 2/1 istället. Det känns bara lite konstigt, men jag vänjer mig nog snart.

Idag är det snöstorm ute, inte speciellt kallt men man vill inte gå utanför dörren i vilket fall. Jag h ar jobbat från 08.30 imorse tills nu, och klockan 18.00 skall jag infinna mig i restaurangen på Highland för att jobba nyårskvällen där. Imorgon börjar jag som sagt 07.00 så jag hade hur som helst inte hittat på något denna kväll.

kärlek / isabella

Lite bilder från december


vi var på bransche-middag uppe på "kikut".


jag och lollo hade spa-kväll...


...med ljus, vin och chips!


cool bild.


senare kom jesper...


maria...


och daniel!


och så åker vi en del snowboard också!

kärlek / isabella

7/12 tisdag

Hej bloggen! Dålig uppdatering av mig, men jag vet inte vad jag skall skriva. Allt rullar på som vanligt här på Geilo. Jag jobbar inte så mycket just nu, men det kommer framåt jul och nyår. Husök (städ) är inte alls så illa som det låter, jag trivs bra på den avdelingen också. Jag är mycket i konferansen när det är gäster där nere också, så mitt jobb är väldigt varierat just nu. I lördags jobbade jag i restaurangen också.

Idag är jag ledig, och det är lisa också. Jag skall vänta en stund till så jag inte råkar väcka henne, men jag tror att backen eller gymmet lockar idag. Jag måste ut, igår var jag hemma heeela dagen, bortsett ifrån en halv timma borta på Vestlia. Idag är det strålande sol, blå himmel och himla kallt - som vanligt! Inte snöat på länge nu det kanske är för kallt för att det ens ska kulla snöa. Konstigt. Men jag trivs. Himla bra.

kärlek / isabella

RSS 2.0