underbara geilo!


7/2 måndag

Har precis ätit köttbullar, potatismos och mormors hemmagjorda lingonsylt, jammmmie!!!!



Allt är bra här på fjället. igår kom Katharina med familj upp hit så idag har jag och Lollo fikat med henne på Vestlia och pratat om allt som händer på vårat kära Drottning Blanka! Mysigt. Dessutom så skall jag jobba i recceptionen imorgon för första gången, kul skall det bli! Och klockan 12.30 kommer mina konferansgäster, fin dag imon.

kärlek / isabella


5/2 2011 lördag, bröllop

Hej bloggen!!
Mycket jobb och inte mycket tid att sitta här och skriva om allt som händer. Ikväll är det bröllop på Vestlia och jag skall servera, så himla kul att jobba bröllop. Dessutom hade dom tur med vädret då det var snöstorm igår, och strålade sol idag - kan inte bli bättre. Veckan som varit har jag hjälpt till lite övedrallt då det inte varit några konferanser. Det är inte konferans förrän på tisdag igen.

I torsdags fick jag post! Och inte utav vem som helst, utan från min mormor och morfar. Så himla kul att få post, det gjorde min dag. Kan man ha någon sötasre mormor än jag har? Jag tror inte det. Synd att jag inte kan ringa dom på skype, men det är för att Daniels internet på hans dator inte fungerar, och jag har ingen microfon på min dator, dumt. Hoppas att det löser sig snart, så jag kan ringa och se dom igen!

Nu skall jag hoppa in i duschen och sen åka bort till Vestlia. Ha en fin dag allihopa!


lollo, jesper och jag på kikutmiddagen i december!

Kärlek / isabella.

RSS 2.0