Längtar och ler









Hej bloggen!

Varje gång jag är lite trött eller glömmer av att le, så tänker jag bara på Daniel när han snorklade i Grekland. Inga fiskar och inget att se, ändå helt exalterad s¨fort det kom en liten grå dassig fisk, han pekade och gjorde tummen upp under vattnet. Tänk när han får stoppa ner huvudet i Egyptens vatten, och se alla dessa underbara färger.. kan inte sluta le med tanken på hur glad han kommer bli :)

Förövrigt längtar vi alla väldigt mycket till resan till Egypten. Knuttis är just nu på besök, så när jag slutar jobbet skall jag Daniel, Knuttis och Louise laga lunch innan Daniel och Louise skall tillbaka till Highland för att jobba ytterligare några timmar. Imorgon jobbar jag 10:oo-14.oo och sedan är jag fri en hel vecka eftersom mina syskon kommer - så. himla. kul. kommer det att bli!! :-)

Hoppas alla har en fin dag, och helg så klart!


kärlek / isabella

Lite greklandsbilder, bättre sent än aldrig.


Öl på terrassen första dagen!


middag andra dagen med Matt!


vi åkte på tur i bergen med moppe :)


hihi!


.. och vi fann en get där!


När daniel fyllde år fick han tårta på frukosten!


:)


fotbollsmatch mellan Daniels lag (Man U) och Matts lag (Arsenal). Man U VANN!


solnedgång!

23.Oktober söndag

Hej och godmorgon!

Idag sitter jag på jobbet och är faktiskt lite trött konstigt nog. Gick och la mig igår vid 21.00 och somnade direkt. Det är väl så att man behöver mer sömn ibland. Igår efter jobbet åkte jag och Louise hem och lagade mat och bakade brownies. Mysigt. Daniel jobbade och är Fortfarande på jobb, började 14.45 igår och har jobbar hela natten och nu skall han jobba till 12.00 - stackars.

Förövrigt har vi det väldigt bra. Snart kommer mina syskon och det ser jag fram emot. Dessutom har vi spikat att Elin och Martin kommer upp 17-20.November, det ser jag också fram emot såååå mycket.

Vädret nu är sisådär 4 grader och molningt, ingen snö på vägar och fjäll. Kommer nog snart, och jag längtar lite. Längtar till att dra på mig min tjocka goa jacka, varma skoro ch min pälsmössa för att gå en promenad i det iskalla friska vinterväder som alltid råder här på vintern.

Lägger upp två bilder från Grekland,
och på tal om resor så ser vi fram emot sol och bad i Egypten i December!;





Hoppas alla får en fin söndag!

kärlek / isabella

14.oktober fredag



ååååå vad jag älskar fredagar! Hoppas alla får en fin dag.

kärlek / isabella

Each day is as special as you want it to be, make it great!



<3

9. Oktober söndag

.. och det fortsätter snöa, och snön lägger sig faktiskt. Vad hände med sommaren? Eller hösten? Geilo saknar årstider, men vad gör det? Nu är vintern här. Geilo är väldigt fint på vintern och igår kväll tände jag alla ljus, gjorde te och kollade på film. Skönt. Däremot hade jag nog lite feber inatt oc hsov inte alls skönt. Känner mig fortfarande lite frusen. Blir skönt att komma hem vid 15.oo och kanske gå och lägga sig lite och vila.



Hoppas alla får en fin dag!

kärlek / isabella

8/10 Lördag

Hejsan hoppsan.

Sitter på jobbet och tittar ut och myser lite inombords, det snöar. Jag sitter här med en kopp kaffe och en ny gräddad fralla med ost på, och inser att vintern nog faktiskt är här vilken sekund som helst. Fjällen är snart snötäckta och graderna ligger och smyger ner mot nollstrecket. Imorse när jag körde till jobbet var det 2 grader.

Nu ser det ut såhär;
 

Och det snöar lite små tussar då och då. Vad mysigt det skall bli att dra fram vinterjackan, ta på sig pälsmössan och känna hur snön knastrar under skorna. Vintern här på Geilo är så. himla. fin!

Som sagt så sitter jag på jobbet nu, fram till klockan 15.oo. Därefter skall jag hem och kanske sova en timma, laga lite mat, och sedan till Highland och bära bagage för lite grupper tillsammans med Louise. Det är så skönt med lite extra pengar, nu innan IKEA trippen. Vi får 25,- NOK för varje väska, och idag är det 120 väskor, vilket betyder 3000,- NOK som då blir 1500,- NOK var. Det är ungefär vad som kommer gå åt på tisdag när vi skall till IKEA, skönt. Imorgon jobb tidigt igen och efter jobbet skall Emelie fixa mina naglar, äntligen. Hon har varit bortrest på kurs så jag har fått vänta, men nu äntligen skall dom bli fina igen!

Dagens tanke;

När Alice I Underlandet frågar katten:
- Vilken väg ska jag gå?
- Vart ska du då? frågar katten.
- Jag vet inte.
- Då spelar det heller ingen roll vilken väg du tar.

Ha en fin helg!

kärlek / isabella

7.oktober härliga fredag

Hej!

Ville bara hälsa alla en hääärlig fredag.
Visst är det underbart att vakna på morgonen
och göra sig en extra god äggmacka bara för att det är fredag?
Vardagslyx kallas det.



en bild på två glada barn!

kärlek / isabella

6. oktober torsdag

Hej bloggen, ledig dag idag vilket varit sååå himla skönt. Hunnit med exakt allt jag skulle göra. Var på posten och hämtade ut mitt H&M paket och pälsmössan är såååå fin. Pyntat hemma och köpt lite saker, dagen i bilder;


bakat cupcakes..


planterat ny blomma till köksbordet..


pyntat mitt nya fat som hör ihop med...


vattenkannan som jag planerade blomma nummer 2 i!


mina nya kökshanddukar är på plats i köket..


fin va? :-)


med matchande duk. (observera roserna - som faktiskt hållit sig i två veckor IMORGON!)


Lagade förresten tacogratäng förut, blev himla gott! Enkelt också. Just nu sitter jag oc hdricker te och funderar på att sätta på en film och slumra lite. Imorgon jobbar jag 15.00-23.00 och lördag och söndag jobbar jag 06.45-15.00. Restaurangen på måndag och sen är ledig tisdag och onsdag - nice!

Just nu;





mysigt va? Synd att daniel jobbar natt, lite ensamt.. tur att jag har bra filmer på datorn.

Godnatt alla, kärlek/isabella

ändrade planer..

Hej igen!

Nu har jag precis varit inne på www.finn.no (norges motsvarighet till www.blocket.se) och kollat på lägenheter. JAG. VILL. INTE. FLYTTA. TILL. STAVANGER. En lägenhet i vår storlek kostar ungefär 13-14.000 eksklusive ström. Jag och Daniel disskuterade saken, och det lutar nog åt att vi bosätter oss någonstanns utanför Oslo istället. Jag rösar på Sandefjord men vi får se vart vi hamnar. Daniels utbildning, vinsomiler, finns nämnligen i Oslo också. På frågan vad jag skall göra när han studerar är att jag skall jobba som receptionist någon stanns om jga får jobb. Innan jag får jobb kommer vi inte att flytta. Daniel kommer också jobba då denna utbildningen innerhåller mcyekt självstudier. Han kommer kunna ha ett deltidsjobb vid sidan av.

Förrsten så sitter jag på jobbet nu och tittar ut, och det är nog inte länge tills snön kommer. Det är verkligen ruggigt ute!

.. och mormor, jag har fått kortet :) har ni fått något kort tillbaka?

kärlek / isabella

4. Oktober tisdag

Hej mina kära!

Idag är det stooorm ute, en dag att bara vara hemma och pula med lägenheten. Skall på jobb klockan 15.oo-23.oo och när jag kommer hem har daniel lagat middag, kyckling och potatismos - jam jam, längtar redan. Idag vaknade jag o9.oo och då åkte jag och daniel till affären och handlade mat, så nu har vi fyllt upp både frysen och kylen, skönt. Därefter tvättade jag två maskiner tvätt, daniel skrivade upp en ny hylla som jag köpte på ikea och imorgon kommer jag ha tid att ställa upp allt som skall vara på den, skönt med ordning och reda. Har tagit in lite grejer från balkongen efterso mdet blåååser så mycket, duken hade blåst av och stolarna hade vält. Lika bra att ta in det, känns nästan som det kunde flugit iväg annars.

Nu har jag precis satt på kaffe, och skall göra mig en macka innan jag skall sminka mig och åka iväg till jobbet. Imorgon jobbar jag tidigt, o6.45-15.oo, och i övermorgon är jag leeeeeedig. Hoppas mitt paket från H&M kommer då, har beställt rosablommiga kökshanddukar och en matchande duk. En pälsmössa till mig och en t-shirt till daniel också. Alltid kul med lite nytt.


idag är det kanelbullensdag, och jag har inte bakat... blir nog bulle på jobbet :-)

Hoppas alla får en lika fin dag som jag tänker ha! :)

kärlek / isabella

3.Oktober Måndag

Hej!

Idag är det måndag och jag är på jobbet och klockan är 19.00 ocgh det är redan mörkt. Hösten är här, det är bara att konstatera att det faktiskt aldrig blev någon sommar här på Geilo 2011. Tur att vi åkte till Grekland och fickk lite go sol och några salta dopp i havet. Härligt bada havet. Känns också lite enklare när vi vet att vi åker till Egypten i December, och dessutom med Louise och Knuttis, det kommer bli riktigt lyckat.

Jag och Louise planerar en liten tripp till Oslo nu igen, och denna gången med en övernattning. Är båda lediga den 18-19 Oktober och tänkte då passa på att få en liten minisemester. Eftersom att vi bor för 200,- NOK pr person i ett dubbelrum så är det ju inte direkt dyrt heller. Blir en sväng till IKEA, igen... haha, vi måste köpa lite mer ljus och sånt krims krams nu innan snön kommer. När väl snön är här vill man inte direkt köra hela vägen fram och tillbaka till Oslo när man lika väl kan göra det nu på torr asfalt :)

Nu i mitten av Oktober skall vi köpa bil också. Det blir kul. Min första egna bil, som vi sparat ihop till själva. Åh vad jag längtar. Skall bli så skönt. 

Just nu sitter jag som sagt på jobbet, och dricker mitt favorit te;


  
Det smakar kanel och luktar jul och mysigt. Jag älskar detta teet.


Förresten så har vi bestämt oss för att flytta till Stavanger antigen i Maj, eller i Augusti, nästa år.
Vad mycket som händer nu känns det som, tiden bara springer iväääg.
Snart är det mars och då skall vi till Sälen med mina små troll;


Jag saknar er så himla mycket, finns det något sötare? :)


Ha en fin måndagskväll! Det kommer jag att ha. Slutar klockan 23.oo och när jag kommer hem skall jag och daniel ha filmkväll och äta chips och godis, älskar sånna kvällar - och jag älskar när daniel inte jobbar natt.

kärlek / isabella

RSS 2.0