20. Augusti Lördag - Vilken härlig dag!

Hej bloggen!

Visst är det underbart när man vaknar och bara känner, vilken härlig dag! Jag vaknade vid 10 -tiden och gick upp för att slänga in den sista tvätten som skall bli ren och sen ner i packningen till Grekland. Nu har jag precis ätit nygräddade frallor till frukost med Daniel, och snart skall vi cykla till tågstationen ch hämta ut tågbiljetterna. Både jag och Daniel börjar klockan 14.45, jag på Vestlia och han på Highland. Idag är det förresten bröllop på Vestlia, och det är strålande sol och klarblå himmel, vilken tur dom har!

Hoppas alla har en lika fin dag som jag :-)

 

härligt, snar tär jag såhär brun igen!!! 4. dagar. kvar.

kärlek / isabella

12. Augusti Fredag


Såhär såg det ut när jag cyklade till jobbet imorse, och det var frost och kallt...


Var så glad att jag hade på mig min varma gosiga tröja :-)

Jobbar, jobbar och jobbar... imorgon har jag sovmorgon!! Skall bli så himla skönt.



... och snart åker vi till GREKLAND :-)


Ha en fin dag!

Kärlek / Isabella

7/8 Søndag

Hej bloggen!

Äntligen är det lite lugnare på jobbet så att jag har tid att uppdatera er läsare om hur det går här på fjället. Dagarna rullar på och det är mycket jobb för både mig och Daniel, men vi räknar ner dagarna tills vi skall sätta oss på planet till sol och värme i Grekland, 17 dagar kvar idag.

Idag ösregnar det här, första dagen på länge. Fick skjuts av Krisitin till jobbet så jag slapp att cykla i regnet, skönt det. Igår var jag ute en sväng på Off pist med Jennifer och Julia, två nya tjejer från Stockholm som jobbar irestaurangen här på Vestlia, kul med lite nytt folk, och särskillt nu som jag nästan är ensam kvar när Lollo, Synnøve, Sandra och Nina har semester och är hemma.

Här om dagen hade vi månadsfika som vi har varje månad, och nytt för Juli var "månadens omtanke". Direktören Paul beskriver det;

"Her måned feirer Vestlia Resort sine ansatte ved å dele ut prisen "Månedens Omtanke".
Dette ble gjort i torsdags och vi ønsker å dele dette med dere gjester. Ha en flott søndag!"

Vinnaren för Juli blev jag, vilket jag inte alls var beredd på,

 
En stolt og glad resepsjonist, Isabella Olsson, avbildet med beviset. En verdig og flott vinner!


Her ser vi noen av de ansatte kose seg med kake og kaffe under prisutdelingen.
Fra venstre: Kristina, Jennifer og Isabella.


Och slutligen en bild på Paul med diplomet i handen.
På stolen sitter Eva som är våran nya receptions chef :-)


Imorgon, på tisdag och onsdag skall jag jobba i restaurangen på Highland, 15.00-23.00.
Här kommer också mitt schema;


Reception, syns lite dåligt kanske.. jag är nummer två på listan.


Restaurang, syns ännu sämre.. nu vet vi hur dåligt detta funkade.

Hoppas alla får en underbar søndag!

kärlek / isabella

2. Augusti Tisdag

Hej!

Konstigt det känns att skriva Augusti, har sommaren snart tagit slut? Kan vi inte stanna tiden nu lite när sommaren äntligen kommit hit till Geilo? Det är helt underbara dagar med sol och cirka 26 grader. Jag och Daniel jobbar dag och natt och ser fram emot att åka till Grekland om 22 dagar :-)

Har fått en ny receptinschef nu, Eva Alm, hon verkar jätte bra och det är verkligen kul att gå till jobbet nu. Idag börjar jag 15.oo-23.oo och samma imon. Sen jobbar jag lite extra i restaurangen på Highland också eftersom de inte har tillräckligt med folk, det är så kul att jobba när man har så trevliga jobbarkompisar, finns inte så mycket att klaga på.


Finns inte heller så mycket att skriva, eftersom vi jobbar, lagar mat, och sover.. just nu känns det faktiskt helt okej - som sagt, det är sommar här nu och helt underbart att cykla till jobbet i ett sånt gosigt väder, nu skall jag hoppa in i duschen och sen skall jag cykla bort till Vestlia Resort!


kärlek / isabella


RSS 2.0