Dagens visdomsord från mig


Utseendet Har betydelse

Jag har verkligen dödat alla myter om att utseendet inte har någon betydelse. För Mig har det det. Verkligen. Är det en dag man för sig extra piffig till jobbet, då har man i regel en Bättre dag. Eller ja, så fungerar det i alla fall för mig. Idag prövade jag en ny frisyr som jag trivdes väldigt bra med, och alla mina kolleger sa att jag såg så pigg och fin ut, fast jag innerst inne sitter med en seg förkylning och känner mig ganska grå och inte alls så lysande som jag såg ut.

Men faktum är, att när jag gick hem kände jag mig lika strålande som de sa att jag såg ut i början av dagen. Å vad jag älskar att man kan välja att må bra, livet är bra härligt va?


Kram till alla Positiva människor som gör livet ljusare för andra. Kram kram kraaam.


30.mars fredag

Hej FREDAG! :-)

Idag skall jag tillbaka till jobbet, känner mig bättre än igår men fortfarande lite förkyld såklart. Har precis ätit ägg frukost med Daniel, och nu sitter jag och dricker kaffe i soffan och läser bloggar.

Hoppas alla får en fin dag!


Uppdatering

Nu hoppade Bobby upp i soffan till mig, världens finaste hund... Vilken tur vi har har att vi får ta hand om dig <3


29.mars torsdag

Hej bloggen!

Bloggar från soffan, där jag tänker ligga tills Daniel kommer hem och det blir seeeen middag. Blir bog vid tio-tiden, vill man äta tillsammans blir det oregelbundet för oss :-)

Känner mig mycket bättre idag, och planerar att gå till jobbet imon. Skall bli skönt att komma tillbaka även om jag bara varit borta två dagar. Jag trivs på jobbet med alla glada kolleger och framförallt gäääster.

Nu skall jag fortsätta att göra ingenting, kolla på greys anatomy. Jag har förresten hittat en blogg app till ipaden, så nu blir det uppdateringar mycket oftare... Och med bilder.

Kärlek, Isabella (och bobby)


28.mars onsdag

Hej soliga onsdag.... Jag ligger i sängen och har feber, usch vad tråkigt. Nu ska jag samla lite kraft till att laga mat, och hoppas jag är frisk imon.

Bobby är i alla fall frisk som en nötkärna, hoppar runt och leker. Han tycker nog jag är tråkig som är sjuk.

Kärlek, isabella


RSS 2.0