fredag kväll

.. och jag sitter och typ somnar vilket är skandal då klockan är 22.o6 just nu. Suttit och kollat på idol med m&p, käkat en god middag och drucket ett gott glas vin, vilket resulterade i att jag blev helt slut efteråt. Får helt enkelt lägga mig och ta det lugnt till en film nu, och ladda inför imon. Det är ju fan att man skall vara en sån morgonmänniska, det har jag dock inte alltid varit.

Nu blir det bort med sminket, på med stor t-shirt och täna lite ljus, så skall jag och lillebror kolla på den nya Wallanderfilmen :)

Puss och godnatt!

it's friday, i'm in love.

Cuma günü bugün, och jag längtar så tills min bok kommer på posten!

Kvällen blir lugn, skall försöka skriva litep å mitt projektarbete nu och sen blir det film med lillebror ikväll, och lite idol med kanske. Ganska taggad på utgång imorgon, så det blir det nog. Dock är inte krogen i Varberg speciellt mycket tat hurra för, men det är ändå mycket folk som man känner och det blir vad man gör det till. Hade kunnat åka upp till Göteborg, men är fattigare än jag någonsinn varit och har inte råd med allt vad det innebär. Därför blir det party på hemmaplan imorgon, vilket kommer bli hur bra som helst med rätt personer. Saknar festandet, känner att jag nog lagt mig på hyllan. Sommaren var fest, och det avslutades med finalen, Alanya, och vad hände sen liksom? Varit lugnt på den fronten, men skönt är väl det till viss del, lite dubbelmoral där kanske.

ÖPTUM YAAA.

allt handlar om att våga

Man måste våga ta lite risker i livet, och inte hela tiden gå runt och tänka - tänk om... för då kommer man heller ingenstanns. Jag är ett levande exempel tror jag, jag testar nya vägar och hoppas på det bästa. Det är det jag tycker är spännande, hur roligt hade livet varit om man redan innan viste vart man skulle? Vi vet inte vart vi ska, men vi vet hur vi skall komma dit, citerar Snook, vilket stämmer till punkt och prickar. Det är inte så viktigt vart man ska, det lär man märka. Våga vidga dina vyer och testa nya saker - allt blir så mycket roligare då!

I juni åker jag, och min vän Erica, ner till Alanya. Det har varit många som mailat och kommenterat kring hur man gör. Och ärligt talat så vet vi inte hur, men vi vet att vi ska dit och att det skall bli bra. Stöter man på problem, vilket man uppenbarligen komemr att göra, så löser man det då på bästa sätt. Den största frågan, som jag även ställer till mig själv fortfarande, är det där med arbetstillstånd. Det verkar inte som att någon svensk som åker ner har det, vilket även gör att jag inte tar så hårt på det. Däremot skriver vi papper på anställning och boende, vilket vi känner är viktigt att ha som en trygghet.

Givetvis skall man vara trygg, men man måste också våga driva iväg på djupt vatten en stund - man kan trots allt simma om det skulle brista.


the place where the sun smiles!

ha en underbar fredag, puss!


LAT

HEJ!

Idag är det fredag, vilket betyder att en hel skolvecka ledighet nu är slut. Vad har jag fått uträttat egentligen? Alldeles för lite. Som vanligt så unnar man sig ledighet under ledigheten, vilket uppenbarligen är nyttigt för att orka. Däremot känner man sig lat, och jag har tusen saker som ligger på hög. När den där högen blir tillräckligt tjock vet man inte längre vilken ände man skall börja i, men jag skall minsann göra detta... på söndag! haha.. ni hör ju.

Skall stada mitt rum idag är väl tanken, byta lakan i sängen och damma av mina svarta (läs vita!) hyllor. Dom är verkligen jätte dammiga, undra om det beror på att jag är så kass på att dammsuga... intressant tanke! Måste dessutom erkänna att jag saknar min klass, bara efter en vecka - det måste väl betyda att jag på studenten kommer att få panik. Alla kommer skratta och jag kommer lipa, damn... haha.



Aaaaah shit, idag är jag Alanya-sjuk.. tror jag drömde något mysigt inatt. Saknar The doors, Havanna.. det hade varit gött att sitta och surpla på en strawberry daiquiri på crazy hourse, med underbara människor en underbar sommarkväll, för att sedan gå vidare och shaka loss på Robin hood! Det får förbli drömmar ett tag till, och jag får istället förgylla städningen med Türkiye listan på Spotify och lite Serdar Ortaç.

Ha en underbar fredag, öptum arkadas!

te, kvällsmacka och waterpipe

Vad skall man säga? I höstmörkret och kylan får man göra allt för att må bra, och det är just vad jag gör. Är hos min absolut bästa vän, iklädd mjukiskläder, dricker te, äter macka och röker vattenpipa med blandad smak. Underbart och nostalgiskt. Skulle lika väl kunnat vara en lägenhet i Alanya, dock ser det väldigt Svenskt ut när jag tittar ut genom fönstret, och därför drog jag nu för gardinerna. Man får drömma lite, och drömmar faller på platsa så småningom skulle jag kunna lova mig själv. Om åtta månader är man där och allt är bäst. Förutom att jag kommer att sakna Elin, min andra halva... tur att man kan kommunicera trots allt.

PUSS

att någon så liten kan ge så mycket kärlek <3



Philip, allt och lite till <3


kärlek



underbar text att sätta upp på väggen ovanför sängen!


shopping everywhere

Idag har jag varit med farmor hela dagen på frölunda torg och strosat runt i tusen olika affärer. Fick inhandlat en stickad väst och en digitalkamera, kan vara användbart nu när lång-resorna bara står på kö. Dock tog det ett tag att ta sig till farmor i Kungsbacka då tåget var en OCH enhalv timma sent, kräks på kollektivtrafiken - tur att man har körkort.

Gjorde förresten brieost, med hackade valnötter och honung på i ugnen till farmor. Det är det godaste jag vet, tillsammans med salta kex och en kopp gott te, jag tvekar inte på att hon faktiskt håller med mig i den frågan nu. Hon var helt förtrollad :)

Har precis beställt en av mina julklappar på nätet nu, Turkiska 1, okej förlåt nu alla agressiva människor - men jag tycker turkiet är roligt. Mamma ber allltid mig att föreslå någon julklapp för att underlätta för henne, och det gör jag mer än gärna. Tänker dock bläddra i den Liiiiiite innan hon slår in den, det är väl okej? bara lite.

güle güle!


allt har en framsida..

.. eller skall jag kanske säga baksida? För det jag menar är det man avskyr oftast har någon effekt till det bättre också. Nu syftar jag såklart inte på krig eller annat sånt självklart, utan jag utgår mer ifrån mig själv. Jag hatar när det blir höst och allt blir mörkt och kallt, men nu när jag köpt massorrrr utav ljus att tända runt om mig och tagit på mig mina nyinköpta gosiga strumpor och sitter här med en kopp te, så känner jag att hösten kan vara helt okej. Det kan vara helt okej i rätt dos och vid rätt tillfälle, men jag tänker nog inte ändra mig angående kylan. Jag hör hemma där det är varmt och skönt och jag vill helst inte ha någon varm jacka, även om jag älskar mina duntäcken!


ljuset i mörket <3

Förresten så skall jag shoppa när lönen rullar in, och spara lite till diverse resemål, först Magaluf och sen Alanya. Jag känner verkligen att det var längesedan som jag gick på stan och kom hem med tusen påsar och kände att jag hade gjort underbar inköp, helst vill man inte att kontot skall minska heller.. men det går dock inte att komma ifrån har jag förstått.

kram på er!


studera mera.

Det är just så min dag kommer att se ut idag, studier och åter studier. Har ett helt berg med plugg som bara väntar på mig, och jag tror tyvärr inte att det gör sig själv eller att det kan vänta tills efter lovet, även om det är min önskan Just nu.

Vaknade med panik i tron om att klockan var 15.oo, och att jag sovit bort hela dagen. Pustade ut när jag kikade på klockan och den visade o9.oo, hoppade in i duschen och nu är jag här, skall börja med mitt natur arbete, sedan blir det svenska uppsats för hela slanten, hade varit skönt att komma igång ordentligt idag, jag känner mig otroligt utvilad.

Hörs senare, PUSS.


fylla är en sång skriven tusen gånger.

ibland blir det bara för mycket för mig.


rosa

Rosa är en vacker färg, min favoritfärg. Har nog aldrig haft en favoritfärg tidigare, bortsett ifrån när det var röd och jag var fem år och älskade allt rött. Sen älskar jag ljus, och värme, stränder med gosig sand och jag älskar att tugga på isbitar. Jag älskar att lyssna på regnet utanför fönstret, och även att lukta på regnet en varm sommardag. Jag älskar skogen på hösten när allt är orange, gult och rött, och jag älskar mina syskon. Mina vänner och min söta hund och min släkt, jag älskar att åka taxi och att äta på restaurang, att gå ut och ta en öl efter jobbet eller varför inte några glas en lördagskväll, musik i massor och mest av allt älskar jag spotify. Jag älskar loka citron, tutre, melon, jordgubbar och alanya. Jag älskar mina tavlor med minnen i, min säng och mina täcken, att lyfta i ett flygplan och att mötas utav värmen när man kommer av, att basta och doppa sig mellan isflaken eller gå på spa med mamma, att äta sur citron, att gå barfota på sommaren, att kramas, solnedgången, havet, morfar, köra bil fort och att längta. Jag älskar till och med den göteborg och dialekten, kaffe, mysga filmer och jag älskar brieost. Te med honung, doftljus, resa, greys anatomy och oc, vattenpipa, språk och kulturer. Jag äslakr att resa, upptäcka och leva i olika kulturer, att dricka turkiskt te och spela Okey på ett vattenpipcafé, springa längs en strand barbota, sitta på ett berg och kolla ut över tusen lampor och se tusen liv i en stad, jag älskar människor. Jag älskar att kommunicera med människor, barn, kärlek och sommar. Jag älskar att åka båt på sommaren, och att sova under bar himmel och att dansa runt en midsommarstång med alla man bryr sig om. Jag älskar nyår, och julafton, påsk och jag älskar min morbror. Jag älskar min granne och jag älskar lindome, älskar crazy hourse, havanna club, the doors och Robin hood. Jag älskar filmen om spöket casper, mysteriet på greveholm och Magnus Uggla. Jag älskar att älska, och jag älskar att skriva ner det. 


puss och kärlek


håkan, ljus, te... REGN.

vad jag bryr mig om nu,
är att du kommer nära mig.
även om det är för sent att älska dig.
vad jag bryr mig om nu,
är att från samma säng...
lyssna till samma regn.

håkan i all ära!

Hej igen förresten.
Som ni säkert förstå har jag fallit in på håkans album på spotify, och jag diggar med som ett barn till smurfarna. Vad gick fel? Jag och Håkan har aldrig gått ihop.... men skit i det, han är skön. Det regnar ute, och det har regnat hela dagen. Jag och morfar har sålt lite kaffe till några resturanger i stan, och käkat på Marmite, stannade även hos Kalle på bilfirman, men även om bil är lockande så skall jag nog inte förvänta mig någon BMW. Snygg var den iallafall och drömma får man.

Nu är alla ljusen i mitt rum tända och jag surplar på en kopp kärlekste, som jag fått från min älskade granne som jag faktiskt saknar att ha nära. Hon bor upp i Umeå och jag sänder en kärlekstanke till henne varje gång jag dricker detta teet, synd bara att man börjar se botten på burken :(

Förresten så läser jag en hel del Alanya bloggar, vet inte om det är bra eller dåligt.. det gör nog att jag bara blir deprimerad över att det är så långt kvar tills jag skall dit och leva livet i värmen. Allt har sin tid, och tiden just nu är grå och regning, så får det bli - vare sig jag vill eller inte.



utsikten från våran balkong, stan & berget åt andra sidan <3
visst längtar man, men som sagt.. allt har sin tid.

öptum canim!


måndagsledighet

Hej!

Första dagen på en veckas ledighet, och jag och morfar skall tillbringa denna dag uppe i Göteborg vilket skall bli himla mysigt. Blir att åka runt till lite kunder, och sedan gå ut och äta någonstanns, han är söt min morfar - jätte sööt! Förresten så skall jag köra morfars bil, hur det nu skall gå. Blir till att ta det försiktigt, akta dragläget och unvika kärringstopp!

Förövrigt så sitter jag här och dricker te och samlar kraft till att klä på mig och sånt trams. Tänt lite ljus för att få upp värmen i mitt kalla rum, och använde då min mycket vackra Alanya tändar <3 haha... förstörd för livet. Funderar på om man skall boka one way ticket, eller t/r.. några kommentarer, erfarenheter eller nått?

Hej så länge

Ben cennet istiyorum

Merhaba söndag!
Idag kan jag inte tänka klart, om det beror på bakfyllan eller något annat vet jag knappt. Jag vet bara, ben cennet istiyorum - NU, jag vill inte vänta mer! Basitlik, günlük histeri ve ısı... ja allt det där som jag saknar nu vill jag ha tillbaka direkt. Jag vill inte vänta tusen dagar eller ens åtta månader. Şeytan, seni özlüyorum



onu kalede bir prenses gibi, kärlek!

Godnatt!


i know you want me

Grym remix som dunkas ganska så tungt i bilen, fint är det! Alla vill väl ha det lite gött, eller vad säger du jännie? Särskillt på en fredag, som är grå och ganska dryg. Kom precis hem ifrån Jonna, druckit te och bara tagit det chill, körde henne till Lina och hämtade upp mamma i stan och here I am. Blir lugnt ikväll, spakväll hos elin med lite ansiktsmask, hårinpackning och kanske lite gurka m dipp <3 det doftar fin kväll.

Jobb imon tidigt, eller ah, klockan 1o.oo. Inte bestämt mig för om jag tar bilen eller tåget ännu, känns softare att ta bilen.. tror det lutar ditåt. Imon kväll blir det götet för hela slanten, utgång med Jonna och hennes kusiner.. kan bli nice!


nu är det dags för fredagsmys, puss!


sommaren är kort, på tok för kort.



mmmmmmmm sandstrand, sommar och soooool! Türkiye <3

öptum canim!


summer jam

Ben animasyon ekibi bir beş yıldızlı otel, sonraki sezon çalışacak ve özlem pm.... :))))))) Jag längtar himla mycket till sommaren 2o1o, the peak season in Alanya... RIGHT! Men som sagt så är det långt kvar och det vore idiotiskt att redan sitta här hemma och längta efter något som är åtta månader bort. Det skall hända mycket tills dess. Jag och min underbara klass skall till Magaluf i fem veckor, och vi skall dessutom ta studenten. Någon studentresa blir det inte för min del, då vi ska till Magaluf precis innan, och direkt efter studenten sätter jag mit på ett plan ner till Turkland <3

Fredag idag och jag är som vanligt ledig, suttit och pluggat hela morgonen och tog nu en liten break. Jag har två otroligt stora arbeten som jag inte riktigt vet hur jag skall hantera. Eller snarare vilken ände jag skall börja i, trorj ag får göra ett i taget kanske? Jag håller hur som helst på med Svenskan nu, en vetenskaplig uppsats om jämnställhet - där jag skall jämnföra Sverige med ett muslimskland i disskusionen har jag tänkt. Blir nog bra när det är klart.

Kvällen blir lugn, åker nog bort till Elin senare eftersom hon lockade med spa kväll hos henne med ansiksmask och sånt gosigt. Blir dock hemgång tidigt då jag ska upp och jobba imon, och sedan direkt upp till Götet med Jonna och fira hennes släktig. Blir utgång efter det, förhoppningsvis fruktfest på viva! som jag länge velat medverka på.
































en charmig gata, i en charmig stad, i ett charmigt land! <3



KÖRKORT

Hej blogg!
Som rubriken avslöjar så har jag nu mitt efterlängtade körkort och är en stolt chaufför. Körde upp igår och jag måste erkänna att nervositeten var hög... dock släppte det efter säkerhetskontrollen och jag körde som en gud. Förlåt älskade blogg, men jag har annat för mig just precis nu... återkommer senare.

PUSS

ananaspaj

ananaspaj al la anne (mamma) haha... jävla turkiska. Det ösregnar ute och jag äter paj&glass och dricker te, vad mer ska man göra när man är för lat för att plugga? Har "fackuttryck och förkortningsar inom resr&turismindustrin" tills imon, massor utav ord som bara vägrar att gå in. Är för nervös för allt annat att det som händer nu inte ens går in, på onsdag kväll ordnar förhoppningsvis min hjärna upp sig!

Förövrigt så känns det som att jag går och räknar ner dagarna tills studenten och frihet och alanya, omedvetet i mitt huvud typ. Inte så att jag räknar ner dagarna, men just nu känns det som att jag bara är i väntan på bättre tider ungefär... tråkigt är det, och värre lär det väl bli när snön kommer och allt är kallt och grått. Ett plan några timmar så är man på plats, långt bort från snö och slask... äsch jag drar nu!

take me home, to the place where I belong!


PUSS


the party don't start 'til I walk in.

Måndag morgon var regning och jag ville nog mest bara ligga kvar under mitt varma väcke och glömma allt vad plugg är, men det gjorde jag inte. Jag släpade mig snällt och fint upp ur sängen, in i duschen och iväg till skolan i regnet. Hade en lektion och i tron om att jag faktiskt slutade 13.45 idag satte jag mig vid recceptionen - då en klasskompis säger att jag slutar nu. Så det kan gå, det var bara att tacka och ta emot. Cyklade förbi biblioteket på vägen hem och lånade lite böcker till min vetenskapliga uppsats, och även till mitt projektarbete. Hittade en underbar bok om Turkiet, bilderna säger allt.. gaaad då längtar man till paradiset, när regnet smattrar mot rutan!

Nu blir det mat och sen pluggggg några timmar, hej så länge!

söndag m ayo technology

Nyss hemkommen från Borås, lyckad kväll med lite tutre och ganska mycket borås. Dunkade musik i bilen upp, och Kawrin körde och jag satt fram och var cool med min keps.. folk måste verkligen varit avundsjuka över att de inte fick åka med i våran feta party-bil! Stannade på donken påväg hem, aldrig varit så gött med en bigmac tror jag... dagen efter suger - men det är väl typ värt det.

Söndag som sagt, meningslösa jävla dag. Borde städa, plugga och duscha... men vad orkar man göra? Möjligtvis duscha, städa tänker jag göra imorgon när jag kommer hem... eller senare ikväll - men det lutar nog åt sängen efter maten! En vecka kvar till en veckas lov, gött som fan! Hade gärna åkt iväg den veckan, synd att man är så busy att man inte ens hinner ta semester när man är ledig.

- jag hatar spotify reklam!

PUSS

allt för chefen!

Som sagt så var jag på sjukhuset i förmiddags, och efter det åkte jag hem till mormor och morfar och beklagade mig över mitt stoooora plåster på armen som lika fort åkte bort. Åt lunch där och tog det bara lugnt. Söta är dom, min mormor och morfar!

Chefen från synsam ringde för en stund sedan, och undrade om jag kunde hoppa in och jobba imon förmiddag. Trots att vi ska till Borås och jag tagit på mig att dra hem folket Hit på middag innan, sa jag snällt och glatt ja. Så imorgon blir det jobb 1o.oo-14.oo, fast jag måste nog gå typ kvart i för att hinna med det enda tåget som går. Det borde han väl inte säga någonting om. Jag undrar hur länge den andra tjejen får jobba kvar, hon verkar alltid sjukanmäla sig i sista sekund, tur att han har mig :)

Nu blir det lugnt ikväll hoppas jag, men man vet aldrig vad som kan dyka upp en fredag - även om man skall jobba imorgon.

sebebi çook, pussss!

sicim gibi yağmur

Öööösregn, är just vad denna dagen består av. En grå himmel och en ruggig och inte speciellt tilltalande temperatur. Det är verkligen påväg åt Fel håll, det blir bara mörkare och mörkare - och kallare och kallare. Fast vart blir det inte det, antar att det är finessen med årstider. Tycker dock att julen är mysig, i princip det enda jag tycker om med vintern.. och nyår så klart, det är alltid trevligt med champange.

Om jag håller ut tills Efter nyår, så kommer det nog ordna upp sig. Finns så mycket att se fram emot till våren att den bara kommer att springa iväg. I mars åker jag och hela min underbara klass till Magaluf några veckor, tror det blir fem eller kanske sex. [Min och J's lägenhet kommer bli sååå mysig :)] När vi kommit hem där ifrån är studenten näääära och all planering inför den kommer prioriteras. Och till sist, efter studenten.. alanya! Åker ner runt den sjuttonde juni, och stannar i några månader. Kan säga att våren kommer kännas kortare än denna Månaden, men det klagar jag inte på! Jag klagar bara just nu - för det ösregnar ute och jag måste upp till sjukhuset.. tur att mormor hämtar mig!

 
Vad ska man säga? Grym musik är grymt bra! Spotify är min bästa vän.


puss sålänge.


2O.38

Tiden står just precis nu på 20:38 och maten ligger i magen och jag och mamma tog ett glas och pratade massa strunt. Måste erkänna att jag många gånger längtar bort ifrån min familj, inte familjen i sig men friheten. Däremot sånna här kvällar kommer jag att sakna när jag inte längre bor hemma. Att sitta och prata om allt mellan himmel och jord med mamma, det är trots allt hon som känner mig bäst. Det är hon som vet hur jag ser ut till punkt och prickar, hon vet hur jag ser ut när jag är ledsen och hon vet alltid varför jag är arg. Ibland kan jag bli irriterad på henne just för att hon känner mig för väl. Tillexempel när jag hade mitt teoriprov, dagen innan säger hon "har du ditt prov snart eller? det känns som du är nervös över något? eller varför är du så irriterad" Hur kunde hon veta? Det är väl bara en instinkt, och ärligt talat så kommer jag att sakna det i min närhet, även om det ofta irriterar mig. Hon är trots allt min mamma, min enda mamma i hela världen!


söt hon är min mamma <3

Torsdag kväll är det nu, och imorgon är jag ledig som alla andra fredagar. Det betyder dock inte att jag är ledig, för jag kommer att behöva plugga hela dagen i alla fall. Mormor skall även följa med mig till sjukhuset och göra lite tester, leverprov och så... blir intressant - aldrig gjort det förut. Annars händer det inte så speciellt mycket tufft imon, mer än att jag nog tar det lugnt på kvällen trots att det är fredag. Taggar lördag i Borås istället!

Godnatt.
puss


torsdag är min fredag

Nyss hemkommer från skolan, ätit omelett m bacon och dunkar nu musik i min ensamhet i väntan på det där plugghumöret att attackera mig eller nått. Skönt att denna skolveckan nu är överstökad, men slappna av går inte för det. Massor att stå i egentligen, jag har inte tillräckligt med ork att cykla till biblioteket för att låna böcker till varken min vetenskapliga uppsats eller mitt projektarbete. På måndag MÅSTE jag ta tag i detta ordentligt, eller imorgon kanske.. jag får se vad som orkas med. Det blir absolut inte enklare för att man hatar årstiden. Hösten och vintern är det värsta jag vet, och jag menar det verkligen.. hade gjort nästan vad som helst för att slippa kylan!

Däremot så skall lördagen bli riktigt trevlig, ser jag fram emot då jag och mina klassisar ska besöka jännie i Borås och dela lite festligheter tillsammans. Känns som att man behöver piggas upp lite i denna tråkiga vardag, men och andra sidan så kan man inte gå och gräva ner sig varje höst just bara för att det går mot mörkare tider. Hur kul är det att vakna i totalt mörker? Finns det ens någon som tycker det är gött.... kan jag inte tänka mig, går väl ann om man är ledig, men jag kommer seriöst inte UR SÄNGEN.

PS, jag är lediiiiig imon <3

puss så länge.


tråkig men soft dag


Varför känns livet så trist bara?. Pang, hål i huvudet, typ.

hejdå kall dag.


ledig onsdag

merhaba blogg!

Idag är jag ledig från skolan, vilket är behövligt då jag faktiskt måste plugga ikappppppppp. Jag har inte haft någon motivation över huvud taget, och jag kan inte påstå att det går bättre nu. Jag är klar med turismfrågorna nu, och skall snart sätta tänderna i min filosofitext. Anledningen till att jag inte börjat på den än, är att jag då måste stänga av min otroligt grymma lista musik... alanya musik - helt galet bra!

Fly like you do it
Like you're high
Like you do it
Like you fly
Like you do it
Like a women


Hinner inte skriva mer nu, måste nog tyvärr stänga av musiken och läsa igenom denna texten om maskar. Gerd är söt men ibland blir det lite för sött. haha. 14 oktober förresten, för en månad sedan var jag i Alanya nu... yeye PUSS


list

Ditt namn: isabella maria olsson
Födelseår:
1991
Hur lång är du: 1.63
Spelar du något instrument: näpp.
Dina första tankar när du vaknar: är det redan morgon? vad gött jag sov...
Vart befinner du dig just nu: i min säng tillsammans med min laptop.
Biter du på naglarna: nej, men jag gjorde när jag var liten.
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna: svarta.
Har du några husdjur: en hund.
Är du singel: ja.
Vem är snyggast: finns många snygga.
Vem vet mest om dig: elin vet en hel del.
Vad vill du ha just nu: sol, drinkar och fest med massa vänner! gärna turkiet med.
Rädd för: FÅGLAR!
Hur gammal är den äldsta person du kysst: ehm... vet inte..
McDonalds eller Burgerking: max.
Sjunger du: alltid, men inte speciellt bra.
Vad har du för skostorlek:  37
Vill du gifta dig: mja.. jo det vill jag.
Kommer du överens med dina föräldrar: ja.. för det mesta.
Din hårfärg: typ råtta, men färgar det brunt.
Skor du hade på dig idag: converse.
Vad sover du i: troser och min Türkiye tröja.
Kläder du har på dig: mjukisbyxor och linne.
Favoritårstid: sommar, utan att tveka. gärna utomlands.
Favoritmat och dryck: pasta, tacos, turkiskt.. haha, jag gillar det mesta.
Hur svarar du i telefonen hemma: "ah de e isabella"
Hur svarar du i mobilen: hallå
Sov du ensam inatt: ja
Vad gjorde du kl 08 imorse: drack kaffe i skolan.
Vad var det senaste någon sa till dig: glöm inte att släcka ljusen innan du lägger dig / mamma.
Druckit idag: kaffe i mängder.
Vad är det för väder hos dig nu: mörkt och jävligt kallt.
Godaste glassmaken: melon, polka, choklad och lakrits...
Drömmer du mardrömmar: ja
Favoritklädsel: miiiiiiiiiiiiixat.. jag vet inte... typ.. jeans?
Favoritgodis: choklad.
Hur många kuddar sover du med: två
Längtar du mest efter just nu: jag längtar efter.. och turkiet.. jävla vinter!
Vad luktar det nu om du sniffar lite: det luktar vanilj, älskar mina ljus.
Saknar du någon just nu: lite.
Vill du ha barn: givet.
Längtar du till din nästa födelsedag: ja, då är jag i alanya!
Är du blyg: inte direkt..
Tycker du att du har fin dialekt: jag har ingen speciell dialekt, lite göteborgska.. fint ja.
Tycker du om fester: ja.
Tycker folk du är snygg: fråga dem.
Har du använt någon hårprodukt idag: nej, min hårspray är slut..
Vad har du för planer till helgen: jag skall till borås med mina klassisar <3
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget: som i norge, tjugo på sprit - arton på resten.
En bra film: dagboken & honey
Vem får en kram: mamma
Vem får en puss: ingen just nu.
Sprit, cider, vin eller öl: vin.. men dricker det mesta.
Hund, råtta eller katt: hund
Tycker du om din pappa: ja, men inte allt han gör.

Spotify

Nu har jag världens grymmaste lista, hela 3,6 timmars partymusik. Sitter här och bara dunkar och känner att denna tisdagen som alldeles precis kändes helt totalt iskall och jätte dryg, kanske till och med kan kännas helt okej. Det har blivit varmt i mitt rum nu, tack vare datorn - alla ljus jag tänt- samt teet som jag dricker.. musiken är på och just nu dunkas Jai Ho! med Pussycat Dolls. En grym remix som spelades då och då i Alanya, måste verkligen säga att det är svårt att inte längta tillbaka, take me home where I belong typ.... PUSS.


kış soğuğu - vinterkyla


nej jag tröttnar aldrig!

kärlek / isabella


svininfluensan

Hej blogg!
Nu har min Alanya hysteri lugnat sig igen, det kommer som en storm och drar över över en kväll. Visst skulle jag gärna vara i Turkiet nu, strosa runt och inte tänka på ett dugg.. men det förstår ju vem som helst att det inte fungerar så. Efter studenten ska jag ner, men då för att jobba och kommer antagligen ha saker som gnaver då också - det kommer man nog aldrig ifrån. Man hittar alltid problem att oroa sig över, och ställen att längta tillbaka eller bara till.. vare sig man är Sverige, Varberg eller Turkiet, Alanya!

För att relatera till dagens rubrik, Svininfluensan, så funderar jag över vaccinet. Skall man vaccinera sig eller skall man låta bli? För mig känns det som att om man tar sprutan i år, binder man sig på något sätt till att faktiskt göra det Varje höst/vinter.. om man istället låter bli att ta vaccinet och inte smittas, eller kanske till och med smittas men klarar sig igenom det, känns det som att man bli mer immun mot nästa influensa med. För visst kommer det Minst en ny varje år? Är klyven över hur jag skall göra, får det gratis utav kommunen - men vet inte om jag Vill. Tåls att funderas över.



här tar man en kall Efes, alanya aprill 2oo9

kärlek / isabella


memlekete seyahat etmek!

Merhaba!
Jag saknar Turkiet när hösten och mörkret invaderar Sverige.
Saknar värmen, folket,
alla små affärer överallt,
bussarna som är överfyllda med turkar,
hundarna på gatorna och
sanden mellan tårna.
Jag saknar samma mat varje dag
med en efes i handen,
saknar turcell på mobilen, 
att prata turkiska och
att slippa vardagen för ett tag.

Jag saknar till och med att sakna familjen,
att sakna sina vänner 
men att ändå njuta av att vara på avstånd ifrån dom.
Jag glömmer inte när jag stog på balkongen,
såg ut över hela alanya och berget och bara kände hur jag trivdes.
Får man göra så?



det går inte att beskriva, om åtta månader åker jag hem <3

kärlek / isabella


söndagstankar

Life is too short to wake up in the morning
with regrets. So love the people who treat
you right, forget about the ones who don't
and believe that everything happens for a
reason. If you get a chance, take it. If it
changes your life, let it. Nobody said that it'd
be easy, they just promised it would be worth it.

ŞEYTAN

Hej torsdag! (Şeytan betyder satan!)

Måste gnälla, man får gnälla.... särskillt jag som nästa aldrig gnäller utan är den mest possitiva person på denna jord, typ. Problemet med den här dagen är att jag faktiskt blivit mer och mer irriterad ju längre dagen gått, och jag hatar rent ut sagt att vara sur och grinig. Jag förstår inte varför folk skall gå in för att göra saker som de vet irriterad, och dessutom tycka det är ett Nöje. Vill man sprida någon slags dålig stämning, eller vad får man egentligen ut av det själv?

Allt för få tänker innan de handlar, och då menar jag inte att man alltid skall göra rätt.. men någon gång kanske man kan tänka på hur personen i fråga faktiskt tar saker och ting. Det är inte roligt att bli på det här humöret, tycker i alla fall inte jag och det tror jag inte att någon gör, så varför inte bara tänka efter en gång. Hade man själv velat att folk bara flummade runt? Ingen ordning på någonting... jag är trött på det nu.

Förövrigt så lyssnar jag just nu på Serdar ortaç - Şeytan, vilken är min absoluta favorit låt på turkiska! Den gör mig glad och jag känner faktiskt att mitt humör håller på att ordna upp sig nu när jag fått landa en stund hemma och bara andas. Det är just därför jag blir så otroligt irriterad i skolan tror jag, man får aldrig plats att Andas. Folk är som iglar, ge fan i det!

Nu åker jag dessutom till kusin&kusin i Kungsbacka, uppdatering sker nog hos broschan på fredag :)


Här har vi honom, serdar ortaç!

kärlek / isabella


teoriprov, CHECK

Hej blogg!

Anledningen till min nervositet igår var att jag idag 14.o5 hade mitt teoriprov, vilket jag fick 56/65 rätt på och klarade! Aldrig varit så nervös som jag faktiskt var när jag tryckte på "rätta prov" och fick upp en grön text på skärmen som visade att mitt prov var Godkänt. Hade nästan ställt in mig på att jag skulle misslyckas tills precis innan då jag fick en himla inställning som sa till mig att jag kunde hela boken - vad kunde gå fel!

Så detta var en tegelsten som lättade från mitt hjärta, bara uppkörningen kvar nu som förhoppningsvis inte blir några problem. Teoriboken läggs nu på hyllan, och förhoppningsvis kommer den inte att plåga mig mer i hela mitt liiiiiiiv. Puss på det.

Imorgon skall jag till min hudläkare i Hovås, och efter det skall jag till mina kusiner i Kungsbacka och sova där eftersom jag ändå ska upp och jobba där på fredag. Jessica hämtar mig efter jobbet på fredag och så spenderar jag hela helgen uppe i Lindome med mina söta vänner där. Vi skall fira Caroline som fyller 18 på söndag, ut och skåla på lördag blir det allt!


söta är vi snutte<3

kärlek / isabella


Följ min blogg med bloglovin

<3 do it!


dagen före dagen

hej blogg!

Nervös är jag, och jag tänker inte säga varför.

kärlek / isabella


Sebebi çok, özlemek Türkiye!

Mitt rum är det mysigaste i hela världen just nu,
med ljus, filtar och nybakade bullar.
sofia och lena är påväg hit för att fika,
kvällsfika är gosigt.

ändå saknar jag turkiet just nu,
enkelheten och avståndet från vardagen.
dock hade man väl skapat någon slags vardag där med..
sverige är helt okej, om man bortser ifrån vädret,
jag hatar regn, och jag älskar sol!

kärlek!


kanelbullensdag <3

Hej i höst stormen!

Vädret idag är inte vad jag vill att det ska, men dock ganska passande på kanelbullensdag. Jätte mysigt är det här hemma nu, luktar nygräddade bullar. Eftersom jag dessutom var på ikea idag och inhandlade två gosiga filtar och en massa ljus som också höjer mysfaktorn, finns det inte mycket att klaga på nu.. förutom vädret då, som faktiskt är helt okej då jag håller mig inomhus. Hade inget pärlsocker, lånade av grannen Kajsa... världens sötaste granne har jag!


Nu måste jag plocka ut dom små söta ur ugnen, ha en underbar söndag allihopa!

kärlek / isabella


michael jackson - heal the world



jackson showen i alanya, bästa låten - tårar i ögonen!


Magaluf m TUTRE!


Welcome aboard
on a ride to destination
mallorca magaluf


Fuck ibiza, fuck Tenerife
fuck all the islands, they can’t compare with us
fuck Ibiza, fuck Tenerife
fuck all the islands,
Mallorca magaluf.


Once a year we come together on the greatest party island in the world.
And I’m not talking about just any island, I’m talking about the only one.


Fuck Ibiza, fuck Tenerife,
fuck all the islands, they can’t compare with us,
fuck Ibiza, fuck Tenerife
fuck all the islands, they can’t compare with us,


Magaluf 2o1o.


Tamam Türkiye!



haha, min turkiska börjar ta sig.......

sommaren är kort

Det är precis vad den är, sommaren... går alltid fort, och resterande månader går man och räknar ner tills sommartider igen. Eller i alla fall så gör jag det, då jag inte är speciellt förtjust i varken vinter eller höst. Idag är det däremot underbart höstväder, sol och inte alls kallt.. mest friskt.

Vaknade vid elva, och fick panik då jag trodde klockan var på tok för mycket. Fredag på mitt schema är ganska så tomma, pluggade körkortsteori och sen åkte jag och fikade med Elin i stan. Nu sitter jag här i mina rosa mjukisar och skall snart in i duschen. Ikväll blir det utgång med en del tjejer från klassen, skall bli mysigt.

Den bästa vännen i hela världen.
öptum tatlım!

kärlek / isabella


torsdag är min fredag.

Hej blogg!
I morse när jag vaknade, eller Skulle ha vaknat, var jag totalt livlös. Jag låg kvar och gosade i sängen, somnade om och vaknade av mitt alarm säkert fyra gånger... och så höll det på allt för länge, tills jag tillslut tog tag i mig själv och gick upp. Det är otroligt svårt att komma ur sängen när det fortfarande är mörkt ute och så himla varmt och skönt under täcket. Det känns Aldrig som man har sovit färdigt, jobbigt är det!

Karin hämtade mig hemma, så jag slapp cykla dom fem minutrarna till skolan i storm, snällt av henne :) väl i skolan surplade jag kaffe för att hålla mig vaken, vilket jag får ta smällen för nu då jag är helt slut. Funderade på att lägga mig och slumra en stund, men kom fram till att jag aaaaldrig kommer kunna somna ikväll då!

Förövrigt så åker jag och mina kära tutreor till Magaluf i mars och stannar där fem veckor, fint blir det<3



tu3, en klass för sig!

kärlek / isabella


RSS 2.0