söndag 25/4

Hola igen!
Jag har precis hittat ett trådlöst oskyddat nät här på hotellet... så nu sitter jag helt stilla med datorn i knät, så att den inte skall tappa signalen! Ikväll öppnar Grabbarna grus beach club, så vi skall ta en promenad sedan och kolla om det är något att ha. Dock ingen lång kväll ikväll eftersom vi skall gå upp tidigt imorgon och jobba på våra projekt. Tänk att vi snart skall åka hem, tiden har gått så otroligt fort. Jag saknar Elin ganska mycket, så det skall bli kul att träffa henne igen. Och ja mamma, jag saknar er också lite faktiskt.. och m&m förstås, vilket betyder mormor och morfar.. även fast vi har det kanon blir det mysigt att komma hem och träffa alla igen.


jag och Jennie köpte jordgubbar och glass här om dagen! sommar <3


jag på stranden!


Jag, Erik och Jennie  med våra "life is a beach" tröjor och jägermeister
kepsarna som vi fick av pepe på Country baren.




Jag och Jennie gick en strandpromenad i solnedgången!

kärlek / isabella

lördag 24/4

Holaaaaaa!
Idag är det sista helgen här på Magaluf och jag tycker det skall bli skönt att komma hem samtidigt som jag trivs jätte bra här i solen med hela min tutre familj. Man märker dock hur jobbigt det är att bo 20 personer i samma svale som hela tiden springer över och vill umgås eller hitta på saker. Det kommer jag att njuta av när jag är hemma igen, lite lugn och ro. Nu sitter jag här på Woodys ensam, och när jag tänker efter är det nogh första gången jag gör något på egen hand. Jag har alltså inte varit ensam på snart fyra veckor, inte konstigt att man går i taket ibland. Förutom det finns det ingenting att klaga på. Idag har det varit rekordvarmt och vi har badat och solat hela dagen. Jag tippar på att det är runt 25 grader, dessutom klarblå himmel och massa massa sol. Havet har värmt upp sig och är underbart att svalka sig i. För några dagar sedan åkte vi till Soller och Port de Soller, lägger in lite bilder från det nu så ni får se lite hur vi har det.


Valldemosa


Detta tåget åkte vi från Port de Soller -> Soller. Vi åkte igenom
apelsinplantage och massa gamla gårdar, verkligen värt att se!


Detta tåget åkte vi från Soller -> Palma. Båda dessa tågen är gamla
och används nu mest av turister som vill se naturen runt omkring.


Vi låg och solade hela dagen vid poolen idag! (med cocos olja, vi schteker)


Strandpromenaden är helt otrolig, vi går den nästan varje dag,
för att få en jämn bränna ;)

kärlek / isabella        - 5 days to go!

söndag 18/4

Hola hola!
Idag har vi legat vid poolen och på stranden hela dagen, eftersom att vädret har varit kanon soligt. Badat i havet några gånger idag och bättrat på brännan. Man kan väl säga att Magaluf är helt okej, riktigt bra att spendera hela aprill här! Dock ser jag även fram emot att komma hem till familj, släkt och vänner. Pratade med mormor förut, alltid roligt när man får samtal till hotellet - då saknade jag henne extra mycket!

Jag har varit inne lite och läst på luftfartsverket om flygtrafiken, och jag håller mina tummar för att vi får flyga hem 29 som planerat. Känns inte sådär jätte gött att åka buss från Frankrike och hem, när man egentligen bara vill komma hem. Läste även på facebook hur folk driver med Island, och säger att dom har förstört hela världens flygtrafik, jag skulle mer vilja säga att naturen visat sina krafter, och jag hoppas att vulkanen lugnar ner sig nu.


vid poolen idag


utsikten klagar vi aldrig på!


hela klassen bor grannar, och vi ses ute på balkongerna rätt ofta!


kärlek / isabella

söndag

Hej bloggen! (och sverige!)

Idag är det söndag och solne har varit framme hela dagen vilket resulterat i att hela TUTRE legat och schtekt vid poolen, helt okej. Brännan blir bättre och bättre för varje dag som går och det är det ingen som klagar på. Dock måste jag sola underarmarna imorgon, för nu är det ganska vitt där! haha...

Ikväll skall jag och Jennie äta middag med Karin, Lina och Louise i deras lägenhet, blir skönt att slippa laga middag. Till lunch har vi atit pasta sallad, fint är det! Som sagt, vi steker i solen och imorgon börjar skolan igen, back to buisness som man säger. Hoppas inte Sverige har allt för fint väder, ryuktet går här på ön.


erica, karin, jennie och jag på en av Palmas största shoppinggator


våra lärare, på La bodega där vi firade Linas 18års dag

kärlek från magaluf!

fotografia para mama y papa.


på coyote ugly baren 3/4


påskfirandet i palma


beachen nedanför hotellet






schteeek vid poolen






våran utsikt från Balkongen, (mamma, du skulle älskat det!!!)

kärlek från magaluf / isabella

7/4-2o1o

Hej bloggen.

Sitter på ett cafe med min dator och alexandra. Dricker en kall, coca-cola, och softar bredvid en palm. Det är  lite kallt just nu, för jag sitter i skuggan utan kofta. Sedan vi kom hit har vi hunnit med att spendera tid på alla Magalufs barer och coola ställen, en del tid på donken då vi trodde de var det enda stället med free wifii, men nu hittade  vi detta - woodys café, nice äre. Ikväll ska vi gå ut och äta middag hela klassen, på papis, för lina fyller år. Blir nog att vi går ut en sväng, på countrybaren kanske. Vi känner han som äger den, han heter Manuel och spelar allll musik vi vill höra! Hur som helst, allt är bra och här under ser ni en bild på mig och min kalss TUTRE när vi är på countrybaren i lördags innan vi gick till grabbarna grus och coyote ugly baren!



peace out, and kärlek / isabella

Magaluf





glid med stil, adios!


RSS 2.0