31. Mars torsdag


vad vackert det är här i norska fjällen!

kærlek / isabella

29. Mars tisdag

Hej bloggen.

Jag ær jætte dålig på att uppdatera hær, men det beror på att jag jobbar. Spenderar hela mina dagar på Vestlia Resort, vilket betyder jobb jobb och jobb. Åkerkommer med en bættre uppdatering på søndag nær jag ær FRI :-)









Hær skulle man kunna sæga att jag spenderar all min tid før tillfællet.


kærlek / isabella

17.Mars Torsdag

Hej bloggen!

Imorse nær jag vaknade var jag såååååå trøtt. Vanligtvis brukar det inte vara något problem før mig att gå upp tidigt, men sedan vi var i Sverige har jag hamnat lite fel i rutinerna, shit jag låter som en gnællig kærring - skærpning. Anledningen att jag var så trøtt i morse ær en gåta, men kanske det var før att jag sov så otroligt gott och inte ville gå ur min mycket varma och skøna sæng. Tur att man får gå och lægga sig ikvæll igen, dock har nog sængen kalnat då.

Nu sitter jag på jobbet, nere i konferansen. Jag har fyra grupper. Det ær ganska mycket før att vara hær på Vestlia, oftast brukar det vara flest grupper dær och lite små grupper då och då hær bara. Jag har jobbat i konferansen måndag-idag och skall æven hit imorgon en svæng. Idag hoppas jag komma ifrån jobb runt 13.oo - men man vet aldrig vad som sker.

På måndag kommer Daniels mamma och mormor på besøk hit till Geilo, och de skall bo på Highland. De stannar tills på onsdag, och då åker jag och D till Oslo. Skall bli skønt att bo på hotell, det ær lite lyxigt. Vi stannar dær tills på fredag.


fint væder hos oss æven idag!!!

Nu skall jag gå och gøra mig en macka i personalmatsalen, spænnande!

kærlek / isabella 

14. Mars Måndag

Hej bloggen!

Då var man tillbaka på jobb igen då efter en skøn helg i Sverige. Jag och Daniel hyrde en stuga ute i Kærradal, vilke var jætte bra. Betalade endast 300,- SEK per natt, fint ska det và. I torsdag var vi først hos mormor och morfar och åt lunsch, och sedan gick jag till frisøren och Daniel gick på stan med Louise och Tina. På kvællen åkte vi till Ge-kås och nær vi kom hem gick vi ut och tog några øl på nyfiket.

I fredags gick jag upp ganska tidigt och åkte in till Drottning Blanka och hælsade på Ulrika, Anneli och hela bunten dær. Træffade æven av en slump Alexandra och Emma på stan vilket var trevligt. Dærefter åkte jag hem, væckte D och vi begav oss till Kungsbacka før att kramas lite med mina små søta kusiner. Efter lite middag och sællskap dær, åkte vi tillbaka till våran stuga, før att promenare till Elin och Martin. Senare på kvællen åkte vi in till Oskars, dær vi var tills det stængde.

Lørdagen spenderades ute hos mamma och resterande, med middag och sånt. Dærefter till Elin och Martin, och sedan Cheers and Beers. På søndagen besøkte vi mormor och morfar lite snabbt innan vi begav oss upp till Gøteborg før att ta tåget hem till Geilo. VI anlænde på Geilo tågstation halv 4, och jag var ganska trøtt på jobbet i morse.

kærlek / isabella

8.Mars Tisdag

Hej bloggen!

Idag har jag sovmorgon, börjar inte på jobb förrän 15.oo. Då vaknar jag såklart av mig själv vid 9.oo, festligt. Det var i och för sig bra för nu har jag fått tvättat två tvättar, diskat disken från igår, ätit en god frukost med ägg och kaffe, packat och duschat. Klockan är nu strax före ett, vilket betyder att jag egentligen skulle hunnit med ännu mer, vet dock inte vad bara. I morse ringde min mormor, och jag ser så mycket fram emot att träffa henne och morfarn på torsdag!

Nu skall jag snart laga lite lunch innan jag skall iväg till jobbet. Jobbar till klockan 23.oo, och imorgon börjar jag o7.45. Därför måste allt vara färdigpackat innan jag åker till jobbet idag, eftersom Lollo och Daniel skall hämta mig direkt efter jobbet imorgon för avfärd mot Varberg. Skall bli jätte kul, och dessutom timeade vi en otroligt bra helg, kusinerna är hemma, josefin från USA är hemma av en slump och Karin kommer hem från Thai idag. Kunde inte blivit bättre.








bilder från när jag och Lollo var på tur till IKEA i Oslo.

kärlek / isabella

5. Mars Lördag

Hej bloggen!

Solen skiner och himmlen är klar blå. Då är det underbart att vakna, och dessutom en timma innan klockan skulle ringa. Har hunnit städa och diska lite nu, ätit frukost och strax skall jag gå ner till Louise som nu sitter i receptionen på Highland, innan jag skall bort klockan 12.oo och jobba i receptionen på Vestlia till klockan 2o.oo ikväll. Det går jätte bra på jobbet, och jag måste erkänna att tiden går snabbt, även fast jag räknar ner dagarna tills onsdag!

Nu måste jag göra mig iordning, ha en god dag allihop!

kärlek / isabella

3.Mars torsdag


Underbar dag hær i Geilo!

Nu slutar jag om en kvart, då skall jag ut i solen.

kærlek / isabella


just det..

.. glømde lægga upp bilderna från nær vi var och åkte akebrett (typ pulka) på hestesenter hær om dagen;


Det var (fr.vænster) Frida, Louise, Jag... och Bryndis och Anna som inte blev med på bilden.


Jag glassade i solen innan avfærd.


Hær ær vi redo, Fr. vænster) Frida, Anna, Jag, Louise och Bryndis.


Det gick kempe snabbtttttt!!



Och vi hade dessutom jætte tur med vædret.

kærlek / isabella


2.Mars Onsdag

Hej bloggen!

Ær æven idag i konferansen, och då med otroligt nøjda gæster - yey! Tio poæng till mig. Nog att de brukar vara nøjda, men dessa har bett om mailen till hotelldirektøren, vilket ær Tone, kænns kul. Dock kænns det inte lika roligt att sitta hær inne framfør datorn nær det ær underbar fjællvæder ute. Blå himmel, sol och vindstilla - jag hade velat sitta i solen med en kaffe, eller kanske till och med åkt lite snowboard, men icke. Tiden finns inte. En vecka kvar tills vi skall åka hem, jag længtar.

Kærlek / isabella

16.33 dagen går mot sitt slut

Sådær ja, nu hørde jag applåderna innifrån sal 1-2 vilket betyder att det som återstår ær att hælsa alla hjærtligt vælkomna imorgon klockan 08.00 samt att stæda. Stæda kan nog vara den tråkigaste delen i mitt jobb, tur att dom ær rumsrena!

vestlia_resort5

Konferanse



Ha en god dag!

kærlek / isabella


lite bilder


han den där daniel är ganska bra på att hoppa med sin snowboard.


första personalfesten här i geilo 2010/2011


massa snöööö.


vi bor i ett vinterland


Louise och våra rosa prinsess-muffins


Bryndis och jag på Off-pist.

och nu måste jag fortsätta att jobba,
men vi ses snart mormor och morfar!!!

kærlek / isabella

1 Mars tisdag

Hej bloggen!

Jag kan inte førstå hur snabbt tiden springer ivæg. Det ær nu førsta mars.
Jag kom hit till Geilo 28 Augusti, och det kænns som det var ganska nyligen.


Hær ær daniel (som inte vill vara med på kort) och jag (fortfarande BRUUUUN). Våran førsta vecka hær på fjællet.

Jag kan inte annat æn sæga att det nog ær før att jag trivs så bra som tiden går så snabbt. Just før tillfællet går tiden ganska långsat dock, dels før att jag sitter nere i konferansen och væntar på att min grupp på 26 personer skall gå på lunch, så att jag också kan røra mig uppåt en stund.

Det går också långsamt før att jag vill att det skall bli næsta helg NU NU NU. Jag vill krama min mormor och morfar, och min bæsta væn elin.. jag kan knappt vænta. Det skall bli så kul att komma hem, och jag har dessutom fått med mig Daniel till væstkusten.

Veckans schema ser ut føljande;

1.Mars - 3.Mars konferans mellan 08.00-17.00
4.Mars-5.Mars receptionen 12.00-20.00
6.Mars receptionen utcheck 09.00-15.00
7.Mars tidigvakt reception 06.45-15.00
8.Mars senvakt reception 14.45-23.00
9.Mars tidigvakt reception 06.45-15.00

Nær jag slutat på onsdagen 9.Mars vid 15.00 åker vi mot Sverige.
Jag, Louise och Daniel - och planerar att vara framme i Varberg cirka 23-24.00.

kærlek / isabella

RSS 2.0