31/5 dreaming

Merhaba bloggen!

Inatt reste jag 16 dagar framåt i tiden. Jag var i Alanya. Det var varmt, och lika jäkla underbart som alltid. Det var jag och lilla j, och sol och värme och jag pratade lite turkiska och nu längtar jag ännu mer. Jag hade nästan glömt hur skönt det är att landa på Antalya airport och mötas av den unika värme som äger rum i juni. Att strosa runt på någon av alla mysiga gator, i strålande sol och klarblå himmel, pch att gå ner till stranden och känna sanden mellan tårna, och att doppa sig i det alldeles för salta havet som inte ens svalkar för det är så ljummet. Att sätta sig på balkongen efter man duschat på kvällen och ta en kall efes och bara njuta av att man faktiskt kan slappna av, för man skall stanna ett bra tag. Ingen stress, det är turkiet - mañana landet number one. Två minuter kan bli en timma och damn vad jag längtar. Inte till mañana tiden förståss, utan till jag och lilla j landar, och gör allt dettas till vår vardag i tre jäkla månader. Underbart. Otroligt. Puss.



här står jag, på balkongen av mitt slottt, med Kestels små hur i bakrunden!


när vi landat, åkt hela vägen till Kestel, och är på väg upp för backen..
då skall jag säga, -välkommen hem, till lilla j förståss.

Underbart har jag sovit i natt och jag var pigg när jag gick upp. Skall iväg till skolan om ens tund, börjar kvart över nio. Därefter vet jag inte vad jag skall göra. Jag tror bara jag har en lektion. Elin kanske kommer in till staden så kan vi fika. Det är mysigt. Solen skiner och det är lite små moln, dom kanske försvinner snart. Min fot har somnat nu, så det är dags att röra sig mot köket, koka kaffe och göra macka - yeey.

Ha en fin dag!

kärlek / isabella

30/5 manga för turkiet



Jag tror maNga precis räddade min kväll. Godnatt.

kärlek / isabella

gaaaaaaaaah

Jag har en dålig dag. Jag hatar dåliga dagar. Jag skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst. Bara för att jag är tjej och så jäkla svag. Idag är jag svag. Usch. Jag hatar att må såhär. Jag kan i´nte ens sätta fingret på vad det är. Det händer för mycket för min hjärna i detta ögonblicket. Planer. Jag kommer sakna Elin som fan. Jag kommer verkligen det. Jag tror precis jag har insett det och ångesten äter upp mig lite inifrån. Hon är bra. Hon är ta mig fan min bästa vän. Helvete. På lördag rullar planerna vidare. Studenten. Alanya. Jag har längtat till Alanya hela vintern. Det kommer bli underbart att ta studenten. Allt kommer lösa sig, men just nu behöver jag nog bara en kram. En hård kram fylld av kärlek. En kram som säger att allt kommer ordna sig till slut. En kram som säger att jag gör rätt. En kram.


30/5 mors dag

Hej bloggen!
Idag är det mors dag vilket vi firade genom att åka till m&m och äta middag. Kusinerna kom dit och gosade lite, och mormor hade gjort världens godaste mat, som vanligt - hon är bäst. Mamma fick en blomma som Adam hade varit och köpt, och ett kort. Mysig dag, med regn och sådär 9 grader varmt. Dagar som dessa är nyttiga ibland, även om jag vill ha sommar nu, nu, nu!


outfit, jeanskjol och en gulligtoppp!


söta kusiner!


jag och mamma i Alanya 2oo9


världens sötaste mamma, grattis på mors dag <3

kärlek / isabella

29/5 klackarna i taaaaket

Hej bloggen!
Idag sov jag på tok för länge och när jag vaknade åkte jasg och mamma till stan och kikade lite. När jag kom hem igen var det dags att hoppa in i duschen och sedan göra sig iordning för kvällen. Började hyfsat tidigt hos Elin med Efes öl, och jag bara älskar känslan. Turkisk öl, turkiet känsla, maNga tvåa i melodifestivalen.... allt var upplagt för en bra fest. Åkte in till krogen vid elva-tiden och tiden gick galet fort och helt plötsligt var klockan två och krogen stängde (jag vet, varberg är annorlunda!! Vem stänger vid två?) Hur som helst så gick jag hem och var hemma i min säng vid tre, efter en helt perfekt sista utekväll med Elin innan jag åker. Jag tror jag har börjat få lite noja nu, inte för att jag inte vill åka - utan för att jag kommer sakna henne så galet mycket.


Min bästaste i hela världen! Du är bättre än du förstår <3

kärlek / isabella

26/5 studenter


jessica's student


utspringet


glaset som jag hängde runt hennes hals :)


fyfan vad hon är braaaaa!


lena, caroline, jessica, jag och sofia!


vidare till Askens utspring


lyckaaaa!


underbar dag och jag vill ta studenten nu nu nu!

kärlek / isabella

27/5

Hej bloggen!
Nu är klockan sent, men jag har inte kommit mig för att uppdatera här på någon dag nu och kände att det nog var dags. Igår var jag på Litzéns student vilket var undderbart. Jag fick känslan i magen och jag vill ta studenten nu nu nu, dock får jag vänta ARTON dagar. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, mest spenderat tid med min vän Elin. Jag var i skolan en stund på morgonen och fick lite betygsamtal med diverse lärare, vissa bättre än andra.

Datorn segar så jag lägger upp bilder från studenten imorgon istället. Godnatt.


Och kom ihåg vad Christoffer Robin sa till Nalle Puh; "Du är modigare än du vet, starkare än du tror och klokare än du förstår!" - tåls att reflektera över!

kärlek / isabella

25/5 dagens ros - tandhygenisten.

Hej bloggen!
Imorse gick jag upp rekordtidigt, var hos tandläkaren o7.2o och det gick jätte bra. Var lite skeptisk till tandvården i Varberg tidigare, men tandhygenisten jag hade idag räddade läget tusen gånger om. Ärligt talat, eloge till henne, hur kul kan det egentligen vara att jobba där? Och dessutom NOLLSJUTJUGO, men hon höll humöret uppe, vilket smittade av sig. Dagens ros - yes.

Efter mitt besök hos farbror tandläkaren åkte jag och hämtade mamma för att åka till hennes jobb där jag skulle vikariera idag, smidigt och miljövänligt att samåka. Dagen har varit hysterisk med massa barn överallt och äcklig mat i matsalen - jag hade nästan glömt bort hur maten smakade i grundskolan, euw.

Imorgon skall jag köra upp till Göteborg och krama Litzén som tar studenten. Jag är så himla taggad på student nu att det känns så orättvist att hon tar hela tre veckor tidigare än mig. However, lämnar varberg vid halv tio, imorgon langar jag bilderrrrrr.

kärlek / isabella

24/5 sjuk

Hej måndag!
Igår när jag gick och la mig tog jag lite hostmedicin för att slippa hosta inatt, och jag tänkte att nu jäklar ska jag sova bort allt vad förkylning är så jag kan gå till skolan imorgon fit for fight. Men icke - här sitter jag med ont i halsen, hosta och en jäkla förkylning. Dock gjorde det ingenting idag då vi bara hade en lektion med Gerd och hon är världens sötaste så jag kan bara förklara som det var för henne. Däremot imorgon så skall jag redovisa min "Turkiet i EU" plansch, då har jag inte tid att vara sjuk. Det blir snabb rehab här hemma idag med andra ord, och jag tror det var välbehövligt att sova till 1o.3o - eftersom jag inte hade panik när jag vaknade. (jag brukar alltid få panik över att jag sovit bort hela dagen, men behöver man vila, så behöver man sova!)

vi får väl hoppas att jag inte slutar såhär!

kärlek / isabella

2o1o

Mitt år 2o1o har hitils varit helt fantastiskt. Det finns ingenting som jag skulle ha velat gjort annorlunda och jag har verkligen haft fem händelserika månader. Det verkar som att resterande månader fylls tillräckligt dom med och jag tycker det är helt fantastiskt att se och göra så mycket som jag gör för tillfället. Jag har varit med min underbara klass på MAgaluf fem veckor. Besökt min vän Erica i Umeå. Jag träffar min underbara Elin så ofta jag vill. Dessutom så har jag världens bästa mormor och morfar. Och om 22 dagar tar jag studenten. Två dagar efter det åker jag till Alanya. Vinter spenderas förhoppningsvis bland massa snö. Allt faller på plats, och jag vill bara skriva här nu hur glad jag är att allt vänder - vintern har varit för lång och nu är det dags att blicka framåt. Det är nu allt börjar!


lycka <3

kärlek / isabella


20/5-23/5 umeå

Hej bloggen!
Jag är nu på hemma plan igen och har haft en otroligt skön och varierad helg. Det började på flygplatsen i Landvetter i torsdags där jag för första gången checkade in mig själv och mitt bagage helt själv i en automat, gick bra, men jag säger bara: stackars pensionärer som sällan flyger(!). Därefter gick jag till min gate och fick skåda det otroligt lilla planet som skulle flyga mig upp till Norrland, vilket även visade sig på insidan!

 


här ser ni hur mannen får böja hela huvudet för att kunna stå i planet!

När jag landat på Umeå flygplats möttes jag där av Erica, var så himla kul att träffa henne igen. Vi åkte hem till hennes lägenhet och lämnade mina väskor, och sen åkte vi och lämnade tillbaka bilen hos Ericas vän Adam. Eftermiddagen och kvällen spenderade vi i solen, med lite rosévin och massa prat - vi hade en hel del att prata om då vi inte träffats sedan i julas!

På fredag förmiddag hade Erica en lektion i skolan (hon utbildar sig till polis), så jag gick runt i hennes lägenhet - plockade, diskade och donade lite. När hon kom hem åkte vi till Umeå stan och gick runt och strosade lite, käkade och glassade i solen. På kvällen hade vi grillfest och jag fick träffa en del av hennes studiekompisar.


Erica på Max uteservering i solen, med subway mat!


Jag och Erica på grillfesten!

På lördagen åkte vi till Ericas skola där det var öppet hus för allmänheten, vilket var jätte roligt. Hela hennes klass höll i olika stationer där man fick se hur polisen arbetar, och de visade även några "case" på hur en brotts situation kan se ut - synd att jag glömde kameran denna dag! När det var dags att plocka ihop och stända aktivitetera, vid typ tre, gick vi ner till stan och drack kaffe. Vi var så trötta när vi kom hem vid fem, så resterande tid av lördagen spenderades framför tven med OC marathon och godis.

Idag lämnade Erica av mig på flygplatsen i Umeå vid två, och mitt plan lyfte strax innan tre - och jag har haft en underbar helg med en underbar gammal vän. Dessutom tycker jag Umeå var en riktigt mysig stad! 

kärlek / isabella


19/5 umeå imorgon

Hej soliga onsdag!
Imorse när jag vaknade och drog upp persienen möttes jag av solen. Underbart väder och cirka 20 grader varmt, på med kjolen och ett linne och sedan på cykeln till frisören. Gjorde en hårinpckning som hette duga, och inte behövde jag betala en krona för kalaset heller. Håret känns helt och hållet friskt nu och jag känner mig piggare och kryare än vad jag gjort på länge.

Efter besöket hos Dixie på salongen gick jag och mötte mormor på stan, och köpte lite smått och gott som behövdes. Därefter gick vi upp och åt lunch med morfar, torskfilé och potatismos - min favoritmat! Det är så skönt att m&m bor så nära mig, då kan jag träffa dom så ofta jag vill.

Imorgon är det torsdag och jag lyfter från Landvetter flygplats mot Umeå klockan 12.5o, vilket resulterar i att jag landar någon gång vid 14.oo snåret. Det skall bli så himla roligt att träffa Erica, se henne och Nicklas lägenhet och dessutom utforska Umeå, som jag aldrig tidigare varit i. Det kommer bli en helg med flams och minnen mest tror jag, om jag känner mig och min ex-neighbour tillräckligt bra!

kärlek / isabella

18/5 sol

Hej bloggen!
Idag är det sol och varmt och helt blå himmel, vilket gör att alla blir glada och inklusive jag. jag har gått i skolan hela dagen, men gjorde dock inte mycket vettigt. Nu är jag ledig till på måndag igen och då skall jag redovisa min "Turkiet i Eu" plansch. Jag slutade kvart i tre och åkte då till m&m och åt lunch, alltid lika mysigt att träffa dom. Vi pratade lite om en föreläsning vi haft tidigare idag angående jobb på ett hotell i Norge, och jag tycker det låter ritkigt roligt. Jag har fått iväg ett mail till henne nu, så vi får se vad hon svarar.

Har förresten börjat packa min lilla väska till Umeå, eftersom imorgon blir sista pack-dagen. Klockan 1o.45 skall jag infinna mig hos Dixie och göra en hårinpackning som skulle göra gott i mitt lite utsatta hår. Därefter blir det att köra ett varv på stan, kanske med Elin om hon inte är i skolan.

Förresten, himlen fick nog mitt brev angående vädret - och jag tycker dom sköter sig fint just nu!


Jag avslutar med en bild från Drottning Blankas's vårfest!

kärlek / isabella

17/5 sjuk?

Hej!
Är det så att jag håller på att bli sjuk nu? Jag hoppas inte det. På torsdag skall jag till Umeå och umgås med Erica vilket jag ser fram emot. Hoppas detta halsontet är borta imorgon. Blir förresten lite förvirrad av flygbolaget som jag skall flyga med upp till Umeå, de ändrar mina flygtider hipp som happ. Igår var det en annan tid än när jag bokade, och idag var det ändrat igen - skärpning. Blir dessutom lite förvirrad när jag hör på nyheterna om det där jäkla askmolnet, ordning i himlen nu! Vi har inte tid med sånt där trams.

Dagens väder är tråkigt, moln och nio grader. Det är denna typen av dagar som får mig att längta till värmen. Kan det inte bli lite sol och sånt nu innan studenten så man kan bättra på brännan? Jag måste nog skriva ett brev t ill himlen och fråga om dom mot betalning kan lösa mina problem.

Förresten, nu skall jag gå ner och se om jag hittar en liten resväska att packa i på onsdag. Åh, jag älskar när det händer något i denna trista vardag!!!! Dessutom strömmar "la bomba" ur mina högtalare nu - Magaluf känsla på den.




kärlek / isabella

16/5 one month to go!

Merhaba bloggen!
Idag är det en månad kvar tills jag och lilla j lämnar landet för Alanya, och Kaan ringde idag och vi fick bekräftat att vi är på Orient Palace som planerat. Det var skönt att få prata med den nya chefen och höra att han var seriös och att det vekrligen funkade. Jag har skickat våra CV'n till honom nu, mest för att han behövde något underlag. Jag har inte tänkt så mycket på att vi skall dit nu det senaste eftersom det varit så mycket annat, men nu är det faktiskt nära och jag bara älskar det. Jag kan inte beskriva känslan jag kommer ha i magen när jag går av flygplanet, det är som att komma till en helt annan värld!




vårat hem de närmsta månaderna! från juni till september, here we come!

Igår var jag hemma hos min vän Elin och vi grillade och tjötade. Efter ett tag tyckte vi det kom för mycket folk, så vi satte oss i sovrummet och kollade på scrubs. Det är inte många jag kommer sakna så mycket som jag kommer sakna henne, ärligt talat... hon är underbar! Det positiva med det hela är ju att jag vet att hon finns kvar här när jag kommer hem, och vi kommer alltid finnas där för varandra, det är jag helt övertygad om. Min andra hälft, ärligt talat... känner mig bättre än vad jag känner migsjälv ibland.

Nu skall jag plugga, har hamnat efter i helgen tack vare allt studentfestande osm ägt rum, ciao!

kärlek / isabella

14/5 jippodag för alla studenter













Dagen började klockan 12.oo hemma hos Erik, och fortsatte sedan ner mot socitén. Vi höll igång, med våra fina soppsäckar, till klockan o1.oo - jag måste erkänna att jag inte var så kaxig när jag vaknade imorse.

kärlek / isabella

11/5 totally sluuut

När jag kom hem vid fyra gick jag och handlade käk, lagade middag och plockade ur diskmaskinen. När alla kommit hem käkade vi och sen plockade jag undan allt, och har tills nu plockat och fixat i lägenheten eftersom jag skall ha folk här imorgon. Jag insåg nog precis hur skönt det blir att flytta hemifrån, då slipper jag plocka undan för fyra andra... eller egentligen är det bara mina syskon som glider, och pappa lite.

Hur som helst så är det drottning blankas vårfest imorgon vilket kräver planering. Klassen kommer till mig vid fem och därefter går vi till socitén där hela kalaset skall hållas. Frisören vid elva, får se om jag behöver göra lite fler slingor eller om det kanske räcker att klippa sig, hade varit gött för ekonomin! Haha. Bilder från morgondagen kommer dagen efter!

Idag är det nio dagar tills jag skall till Umeå och hälsa på Neighbour... long for ittttttt!

kärlek / isabella

37 gün kaldı! ♥ Alanya, işte geliyoruz.

trettiosju dagar kvar tills vi lämnar landet! Det betyder även att det är 35 dagar kvar till studenten. Det är helt sjukt vad fort tiden går, och jag klagar inte på det just för tillfället. Jag vill lämna Sverige ett tag och upptäcka nya platser, andra kulturer och leva i ett varmt klimat. Det är där jag trivs. Jag är glad att min och lilla j's flygbiljett ligger och myser på mailen och bara väntar på att få användas. Det kanske låter konstigt, men jag har en känsla av att detta inte kan bli annat än awesome. Sommaren 2o1o, here we coooooooome.














Det var så längesedan jag kollade på mina bilder, och som jag faktiskt
längtat till Turkiet, att jag nästan glömt bort hur underbart det ääär!
Jag har varit fullt upptagen med skolan och Magaluf att det försvunnit,
och nu inser jag att jag från och med nu kommer att starta min count down! 

kärlek / isabella

10/5 kan vi inte få ett besked snaaart

Hej bloggen!
Det står mellan två hotell och jag vill veta nu nu nu. Antagligen har vi på båda och väljer det vi vill, men jag vill ändå veta. Det värsta jag vet är att vänta, och turkar är experter på att sega. Värre än spanjorer. Allt löser sig. Chilla. Blööö. Hur som helst så är det Orient Palace fortfarande, dock med en annan chef då det blev nått meck med den tidigare. Även ett hotell som Halil jobbar på som heter Incekum Beach Resort, verkar också bra. Dock ligger det på andra sidan Alanya och dubbelt så långt ifrån centrum, därför blir det vårat andrahandsval. Äsch, på fredag vet vi förhoppningsvis vart vi skall tillbringa sommaren och köra animation till maaax. Jag tror inte jag kan längta mer nu, denna sommaren kommer bli fuckin' awesome, lilla j!

Nu dricker jag kaffe och väntar på Elin. Vi ska dricka kaffe i stan, men jag var tvungen att ha mitt morgonkaffe as always! Haha.. enjoy this monday..... feeeeels like a friday to me!




som en prinsessa, i mitt slott... Orient Palace!

kärlek / isabella


snart är jag hos dig!


för jag saknar dig och det var på tok för längesedan vi sågs!

kärlek / isabella

Jag njuter när jag..

- får dricka mitt kaffe i lugn och ro på morgonen.
- vaknar och vet att det är sol utanför fönstret.
- går och strosar på Göteborgs gator.
- kör bil med riktigt bra, hög musik.
- pratar med min mormor och morfar.
- är utomlands.
- sitter på en uteservering utan jacka utan att frysa.
- går barfota på mjukt gräs mitt i sommaren.
- känner lukten av regn en riktigt varm dag.
- umgås med mina syskon.
- känner att jag har lyckats.
- känner hur flygplanet lyfter från marken.
- äter mat som mamma eller mormor har lagat.
- träffar mina vänner och pratar om alla fina minnen. 
- vaknar och känner mig pigg.
- är på jobbet.
- pratar med mina kusiner.
- har städat lägenheten och allt är rent.
- lyssnar på spanjorer som pratar.
- är på Ikea och köper massvis med ljus.
- känner mig slut efter ett träningspass.
- badar i havet.
- kramar någon jag bryr mig om.
- har något nytt på gång.
- är ensam och bakar.
- tänker på hur underbar Daniel är.
- är helt ensam hemma.
- går och lägger mig i helt rena lakan.
- hinner med allt jag skall göra.
- kollar på solnedgången.
- hör en bra låt.
- hör min lillasyster sjunga.
- kollar på filmen "the notebook".
- kör bil på nylagd asfalt.
- är med min bästa vän Elin.
- precis har bokat en resa.
- har en fin klänning och klackskor på mig.
- får hem ett paket med kläder som jag beställt. 
- ligger och solar och känner hur solen bränner.


__


Något att fundera över är hur mycket man kan påverka sig själv.
Jag tror allt handlar om  egen inställning.
Du kan själv välja (till en viss gräns såklart) att må bra. 
Min utomordentligas frisör är snäppet mer positiv än jag,
och jag älskar människor som ser livet från den ljusa sidan.
Som tycker gott om de flesta och som inte går och gräver ner sig
i motgångar utan helre ser det som är positivt istället.
Hur som helst så sa han något som är värt att fundera över.
Tänker du att bägaren är halvfull, eller är den halvtom?
Det är lika mycket i den, men skillnaden är inställningen.
Min bägare är halvfull.


.. och kom ihåg, det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke :-)
 


kärlek / isabella


 

8/5 det regnar här i sveeerige idag

Hej hej, hemskt mycket hej.
Idag har det regnat hela dagen. Jag jobbade o9.oo-15.oo som vanligt, och detta var min absolut sista lördag på synsam. Fick paket av Patrick och det kändes lite konstigt att jag inte kommer stå där och sälja bågar längre. I bilen påväg hem var det ovanligt grym musik på radion och jag dunkade och njöt hela vägen, vilket resulterade i en liten partyfeeling som dog så snart jag gick utanför bilen igen. Regnet gör att man tappar humöret på alla vis. Just nu drömmer jag mig bort. Idag har jag varit tillbaka i Magaluf, på Tenerifa m Elin och i Alanya så klart. Det är sommar där nu, och här sitter jag i regnet. Stannade på freeport påväg hem och köpte lite schampoo, balsam och hårspray, och även en mascara och ett hawaiian tropic läppglans med solskydd, min favort. Insåg idag att jag borde hänga där lite oftare, allt är billigare än vanligt och jag bara gillar det. 

Nu måste jag göra något av denna otroligt sega lördag, jag var påväg att skriva söndag.. det känns verkligen som söndag idag. Lika grå, lika tråkigt, lika död... nej usch, skärpning på mig. Vad hände med min positivitet? Den kommer tillbaka!

kärlek / isabella


5/5 Dagens...

Frukost: macka och kaffe.
Outfit: gulligt linne, kjol, leggins  kavaj och converse.
Humör: positivt.
Gjort: göteborg m morfar
Planer: kolla solnedgången vid fästningen med s&j.
Lunch: lax på la terraza.
Läser: turkiska.
Bästa: min morfar.
Middag: kyckling och sallad.
Väder: sol, och lite vind.
TV-program: kollar inte på tv.
Kom ihåg: att ringa viktiga samtal ikv!


saknar värmen, snart lämnar vi landet för Alanya! jag älskar sommaren!

kärlek / isabella

I don't know what's wrong or right, but I know what's worth a fight.

 The most radical thing is to do what your heart tells you to.

tisdag 4/5 - jag får liksom ingen ordning

Hej bloggen!
Idag är det tisdag och det har nu gått två dagar i skolan sedan vi kom hem ifrån värmen. Jag måste erkänna att jag lämnat hjärnan där nere, i värmen, vilket absolut inte är bra vid denna tidpunkt. Jag sitter på lektionerna och tänker på ingenting och jag kommer på mig själv att inte ha lyssnat ett dugg på vad personen i fråga pratar om. Att vi har en del inlämningar nästa veckorna innan studenten har jag fortfarande inte förstått. Det enda jag vet är att studenten är nära och att jag skall iväg igen. Denna perioden hemma känns mest som en väntan på vad som komma skall, vilket leder till att jag i min bubbla inte riktigt nås av omvärlden. Ingenting positivt enligt mig. Inte likt mig. Bättring!

Ikväll skall jag dessutom ringa till Halil och förhoppningsvis få reda på om jag och Jonna skall köra animation på samma hotell som honom. Detta skulle också kunna leda till lite mer ordning i min snurriga skalle. Shit, jag måste verkligen skärpa mig nu.

Dags att agera taxi för lillasyster!


Här snurrar det inte i skallen. Här är det sommar på Magaluf.
Här är vi mitt uppe i ett projekt, alla med samma mål.
Här är allt i sin ordning!


kärlek / isabella

måndag 3/5

44 dagar kvar tills jag och lilla j lämnar landet, igen, för att spendera sommaren i Alanya. Det kommer bli ett minne för livet, precis som Magaluf varit. Givetvis kommer jag att sakna det man har här hemma precis som jag gjort under mina veckor på Mallorca, men jag vet samtidigt att allt finns kvar när jag kommer hem. Jag är så glad att jag skall åka med lilla j, som egentligen heter Jonna. Hon är underbar och jag kan nog inte beskriva hur skönt det skall bli att leva livet i Turkiets största turistort, mitt i högsäsongen, med människor överallt och ett högt tempo, att vara med i ett Animationteam och lära sig om andra kulturer och leva i en ickesvensk miljö i tre månader, ni hör ju.. jag längtar!


Lilla j med Elin och Martins orm Lektra, på nyårsafton!

Idag har det varit sol och blå himmel hela dagen, och jag och mamma har lagat mat som ligger och steker på grillen utanför nu. Är det såhär det skall vara vår egentligen? Synd att det tog 18 år för världen att visa mig det. Jag njuter. Dessutom är det inte långt kvar till studenten, rättare sagt 42 dagar då vi åker till Alanya två dagar efter. Prövade min studentklänning med skorna igår, awesome blir det och jag fick fjärillar i magen. Denna sommaren kommer bli den bästa på länge!

kärlek / isabella


home, sweet home

Hej Sverige!
Nu är man på hemma plan igen, med blandade känslor. Vi lämnade solen för regn när vi steg av bussen i Varberg, men idag skiner solen och jag har nu träffat alla de jag saknat under tiden jag varit borta. Spenderat både fredagen och lördagen med min vän Elin som jag saknat mest utav allt. Det är konstigt att man kan trivas så bra med en människa som jag gör med henne! Nu har mamma tänt grillen och solen är påväg ner om en stund, skall bli mysigt att bara ta det lugnt ikväll. Imorgon skall vi till skolan och antagligen få betygen från Mallorca vistelsen, skall bli kul att träffa Ulrika och Anneli i receptionen, dom är underbara.

Nu är det bara att sikta mot studenten och Alanya. Det känns så himla spännande att allt ligger framför mina fötter, och att jag och lilla j skall till Alanya i tre månader känns totally awesome. Jag har verkligen sett fram emot det och nu är det snart EN månad kvar. den 16 maj är det exakt en månad kvar, det är svårt att föreställa sig!

Kärlek / isabella

RSS 2.0