turkland 1 week

Merhaba bloggen!
Forlar for att jag varit sa dalig pa att uppdatera har, men vi har fullt upp och tanker aldrig pa att ga hit och satt mig. Vi har det jatte bra, fint hotell, roligt team, fint vader. Vi kom hit for en vecka sedan och det kanns som det var nyss. Vi har hunnit med en hel del shower pa kvallen och jag har redan varit i bade miniclub och sport club. Idag ar det vatten arobic pa schemet, kul eftersom man da far bada i poolen med gasterna. I forrgar gjorde jag en vattenlek med de sma barnen i barnpoolen, sa himla roligt. Barnen ar underbara, jatte sota... en lite tjej som heter Lucy brukar vanligtvis aldrig gilla nya manniskor, men hon alskar mig, vi ar bastisar, hon ksall vara har en vecka till.

Nu maste jag ga upp till poolen igen, halv fyra skall jag gora vattengympa for andra gangen idag, och mormor - jag ringer pa Skype imorgon vid denna tiden. Jag saknar er.

Karlek fran Turkiet, Isabella

It's not goodbye, It's a see you later kind of thing!

Hej min vän!

När du läser detta är jag på väg till andra sidan Europa. På väg bort från kalla och regniga Sverige. På väg bort ifrån dig. Jag vet att det låter konstigt, men du finns fortfarande vid min sida. Nu och vart jag än är. Du är min bästa vän och så kommer det alltid förbli. Även om jag bor granne med dig eller på andra sidan jorden, finns du fortfarande med mig - och jag hoppas jag finns med dig också.

När jag har problem är det dig jag ringer, när jag är ledsen är det du som får mig glad igen, och när jag är lycklig delar du min lycka. Jag tänkte inte sitta här och skriva en novell om hur underbar du är. Det vet du redan att jag tycker. Däremot vill jag att du ska veta att jag kommer att sakna dig, av hela mitt hjärta, varje dag. Jag kommer inte vara ledsen utan mer önska att du var med mig när allt händer. Att du fanns med mig, som vanligt. Jag kommer sakna dig. Glöm aldrig bort att du är värdefull!




Du kan verkligen berätta vem jag är.
Elin, du är min bästa vän.
Jag älskar dig.


kärlek / din vän isabella

  

15/6

HEJ!
Igår var det student och min bästa dag på länge. Det kunde inte varit bättre och vädret var kanon. Det går inte att beskriva känslan jag hade i magen hela dagen och hur mycket känslor som speglade hela kvällen. Underbart och minnesvärt och jag kan inget annat än tacka mina föräldrar för dom gjorde en så otroligt bra mottagning efter mitt utspring!


jag och karin på studentlunchen

Imorse när jag vaknade mådde jag prima och infann mig på lillasysters avslutning klockan 1o.oo där hon sjöng som en gudinna. Därefter åkte jag till stan och fikade m Elin och nu har jag packat och donat lite här hemma. Det är helt otroligt att vi åker imorgon, last night home - fuckin' awesome!

Ikväll skall jag svänga ut till Kärradal och umgås med lite vänner någon timma, sjukt att allt flyter på så fort och att alla snart skall vidare. Livet är som ett träd, och man vet aldrig när grenen delar sig. Förresten så fick jag kontraktet fårn Norge på min mail idag, skall skrivas på och skickas upp imorgon innan jag åker till flygplatsen. Vårat plan lyfter 13.3o - jag kan inget annat än små le!

kärlek / isabella


så dålig, att den blir lite bra



Spelades på E4an i Magaluf, jag hade nästa glömt hur kass den var - äsch, hoppas inte den tar sig till Alanya.

kärlek / isabella 

make a wish


Detta året, alltså 2o1o, har gått så fort. Det har varit så mycket som har hänt och som gått vägen. Jag kan inte minnas att jag under knappt ett halv år hunnit med så mycket som jag gjort denna våren. Jag har blivit anställd på Synsam, jag har spenderar fem veckor m mina tutreor på Magaluf, jag har slutat på Synsam, bokat flygbiljetter till Turkiet, varit och hälsat på Erica i Umeå, varit uppe i Geilo på arbetsintervju... och det är inte slut än. Imorgon tar jag studenten, och på onsdag morgon åker vi till Alanya och stannar där till i slutet av augusti. När vi kommer hem ifrån värmen, är det bara att packa om till kylan, eftersom jag styr mot Geilo den 1/9-10 för att stanna där till 1/4-11, alltså åtta månader. Jag önskade mig ett underbart år vid tolvslaget 09/10, och hittils håller modernatur vad hon lovar. Även om det är mycket att göra, och inte mycket tid att ta det lugnt på - så trivs jag. Jag trivs och mår som bäst när jag får ha många bollar i luften. Jag är glad. Imrogon tar jag studenten - fyfan vad jag är bra!

kärlek / isabella

13/6

Hej bloggen!
Idag vaknade jag av mig själv mitt i natten, somnade om, vaknade vid o4.3o och när jag sedan vaknade vid o8.3o så kände jag att du får det räcka. Jag kan helt enkelt inte sova, det händer för mycker runt omkring för tillfället. IMORGON tar jag studenten. Jag har fjärillar i magen och går runt med ett leende på läpparna, det är helt ofattbart att det redan är dags. Jag minns det som igår när jag satt, för ett år sedan, och såg alla andra studenter från min skola springa ut, vara lyckliga, ha fjärillar i magen... det känns som igår jag såg dom, må som jag gör nu - och det var ett helt år sedan!

Igår var jag på Lilla j's studentskiva, vilket var trevligt. Träffade hela släkten först, och senar droppade det inte fler och fler ungdomar samtidigt som släktingarna droppade av sakta med säkert. Jag var hemma vid ett eftersom M körde hem mig, skön eftersom jag har mycket att stå i idag. Skall ta bilen och handla champangefrukosten till imorgon strax.

Packningen till Alanya står här bredvid mig, en stor resväska, och en mindre resväska till handbagaget. Jag måste tvätta lite vita linnen som fortfarande ligger i tvättkorgen, packa ner mitt smink, min plattång och dessutom lite annant småkrams som jag använt och inte kunnat packa ner. Annars är jag iprincip klart med allt innan avfärd. Jag skall fixa spotify premium och offlina listorna också, får se om jag hinner göra det idag kanske.

yeye, kärlek / isabella


12/6

Hej hej, hemskt mycket hej!
Igår var jag och min vän Elin ute på krogen och drack en öl och pratade om allt mellan himmel och jord, och jag kommer sakna henne, det kommer jag aldrig ifrån. Det var hur som helst en mysig kväll och jag var hemma vid tolv tiden, lagom då jag behövde sova och Elin skulle jobba. Mindre bra var det att hon ringde och väckte mig i morse klockan o7.4o och att jag sedan inte kunde somna om, ye ye.

Nu kom jag precis hem ifrån torget där jag var m mamma och lillebror. Köpte en sverige tröja till Halil som han har tjatat om sedan jag åkte från Alanya i september FÖRRA ÅRET - så nu lär väl även han bli nöjd. Det blåser storm ute och om en stund skall Karin hämta mig för vi ska åka och pynta flaket. Studenten är nära, det är helt sjukt vad fort tiden har gått detta året. Senare ikväll blir det Lilla j's studentskiva och jag och Elin skall gå all in, kan inte bli mycket bättre.

Over and out, kärlek / isabella

3/6-6/6 bilder

Passade kusinerna Victoria och Filip 3/6






Vi var ute och lekte i det fina vädret hela eftermiddagen!


4/6-6/6 åkte jag och Jonas upp till Geilo, resan tog 7 timmar ENKEL väg!




Geilo


Lycka är att hitta WiFi på hotellet.




jag på spa avdelningen, besökte det lite mer avklädd senare!


Underbart hotell och mitt jobb till vintern.

10/6

Hej bloggen!

Oj vilken urusel uppdatering jag gjort här det senaste, kan bero på mitt otroligt hektiska schema. Jag får snällt och glatt be om ursäkt, och hoppas att jag har några läsare kvar. Hur som helst så har jag hunnit med mycket de senaste dagarna. I helgen var jag upp i Norge och besökte hotellet i Geilo där jag också var på arbetsintervju. Intervjuen gick toppen och nu är jag anställd där från och med 1a september, hotell Vestlia och hotel Highland - precis bedvid skidbacken och i världens mysigaste skidort, det går inte att få det bättre.

En följd av detta blev såklart ombokning av hembiljetten från Alanya, eftersom jag skulle kommit hem därifrån 13 september. Har nu fått den ombokad men inget specifiserat datum ännu, blir runt 22/8-27/8 beroende på platser på planen. Igår var det exakt en vecka tills vi åker och jag har iprincip packat klart mina väsk(OR) haha, två resväskor, varför inte.

I helgen blir det mycket fix och trix med allt vad studenten handlar om. På lördag skall vi pynta plaket, och på söndag skall jag planera champangefrukosten som skall ätas hos André innan vi går till teatern för avslutning. Det är fem dagar kvar till jag tar studenten, och det känns helt underbart. Ännu bättre känns det att jag två dagar efter det sitter på ett plan till värmen, för idag ös regnar det här i Varberg och jag ogillar regn.

Jag är en sommar människa, jag måste få sol, saltvatten, blå himmel och värmeeee. Eftersom jag kommer få det hela sommaren i Alanya, tror jag att jag överlever -30 och massor utav snö uppe i Geilo hela vinter. Allt handlar om inställning, man måste intala sig själv att allt kommer bli bra - då blir det också så!

Förresten... igår åt jag årets första makrill, med färskpotatis. Helt awesome - och svenska jordgubbar till efterätt. Min mormor och morfar är underbara!

kärlek / isabella


1/6 juni

Hej bloggen!
Idag är det första dagen i juni, och det känns verkligen som att vädret ligger efter detta året - åtminstonde i Svergie. Igår var det varmt men mulet, och idag såg det soligt ut vilket resulterade i bikini och snabbt ut på balkongen. Falskt alarm, efter tio minuter var det moln all over my balkong, så det var bara att vända och gå in igen.

Jag har lagt undan en bikini och ett linne och ett bar till goa harembyxor på h&m som jag skall åka och inhandla mig senare, annars bjuder inte dagen på sådär jätte mycket kul. Måste köpa studentpresent till Carro också, både hennes och Sofias studenter imorgon - kan det inte bli min tur NU?

Hur som helst så är det 26 grader i Alanya nu, enligt min dator, och jag har nog startat en countdown nu. Nästa onsdag får jag nog börja tänka på packningen, för då är det EN VECKA kvar och tiden går så jäkla fort och jag äääälskar det.

På fredag skall jag åka till Norge med Jonas. Skall bli gött att bo på hotell hela helgen, tiden går extra fort när man hittar på saker. När vi kommer hem där ifrån är det En vecka till studenten. Mamma och pappa har skickat ut jätte fina inbjudningar till min student fick jag se igår, gulliga dom är.


rosa kuvert <3


framsidan


underbart kort.

kärlek / isabella

RSS 2.0