26.November lørdag

Hej bloggen!

Förlåt förlåt förlåt för dåligt uppdatering!!!

Denna blir kortis, imorgon lovar jag att uppdatera en långis om allt som hänt sedan sist.


Just nu sitter jag på jobbet, fullt med folk överallt och jag tycker det är SÅÅÅÅ kul att jobba när det är fullt hus. Glada gäster överallt, julebord och musik, kunde inte haft ett bättre jobb!

17. November torsdag

hej bloggen!

Det finns inte så mycket tid att skriva här, eller jo det finns tid men det känns inte som att jag vill sitta och uppdatera bloggen varje dag på jobbet! Allt är bara bra här uppe på fjället. Snökanonerna är på För Fullt utanför Vestlia och det känns som att alla Geilobor försöker skynda på vintern en aning, undra varfør ;o)

Inatt kommer Elin och Martin, läääääängtar så himla mycket!


Ville egentligen bara önska alla en helt underbar dag!

kärlek / isabella

12.november lördag

Hej bloggen!

Idag var det -10 grader när jag körde till jobbet, tack och lov att vi har bil. Det har lagt sig ett pyttelitet lager med pudersnö på Geilos gator, och det är väl på tiden att det blir vitt överallt nu. Längtar tills våran utsikt från Vestlia ser ut såhär igen;




Igår var jag, Daniel, Louise, och hennes pappa Christian ute och åt middag på Bardøla hotel. Dålig sercive från servitören med mycket god mat. Efter vi varit där åkte vi ner till Highland och avslutade med ett glas vin där innen jag och Daniel åkte hem och la oss. var kanske hemma vid 22.00 eftersom jag skulle upp tidigt och jobba idag :-)

Sitter på jobbet nu, alla bröllopsgäster är inne på frukosten och äter och jag har verkligen ingenting att göra. Kollat alla sidor på internet som finns att kolla, och jag tror resterande del av detta jobbpasset vill bli gaaanska segt. 10 rum på utcheck, 2 på incheck.

När jag kommer hem skall jag och Daniel laga middag och ta en lugn hemmakväll. Imorgon jobbar jag sen och på måndag har vi kickoff på Vestlia. Med julbord och utdelning av nya uniformer. Kommer bli så kul, de nya kläderna vi skall få är såå coola, bilder kommer så fort jag fått dom! Förresten räknar jag ner dagarna till Elin och Martin kommer, kommer bli sååå kul. Om 5 dagar är dom äntligen här.


Hoppas alla får en riktigt fin lördag.


kärlek / isabella

All I want for christmas



och en stavmixer förståss. Prio ett. Behöver vekrligen en stavmixer.


hihi fin va.

Nu skall jag fortsätta jobba. Kram på er alla!


Älskar mitt nya abonnemang

Click here to find out more!

Hur. Mycket. Jag. Vill.

Helt otroligt smart uppfinning.


Sitter på jobbet och har ganska tråkigt. Inga gäster, tur jag har roliga jobbarkompisar. Skriver något roligare imorgon.

kärlek / isabella

8.november tisdag

Hej Bloggen!

Vilken strålande fin dag det är utanför fönstret hos oss idag. Blå himmel, sol, och inte allt för kallt. Skulle gissa att tempen ligger på +5 eller något sånt fint. Imorse åkte jag och Daniel och lämnade in våran tv på Expert, det var något fel med HDMI ingången och garantin gällde fortfarande och då får man skynda sig att lämna in den. Ju nu har jag vikt lite tvätt och väntar på att tvättmaskinen skall tvätta klart så jag kan hänga upp den.

Klockan 12:oo skall Louise komma över och äta låång brunch innan vi skall till jobbet 15:oo. Eftersom att Daniel sover på dagarna när han jobbar natt passar det jätte bra att Louise bor granne med oss, jag är ganska sällskaps sjuk som ni vet. He he. Dessutom är Louise min bästa vän här uppe och jag är så glad att vi har varandra här!

Varje dag när jag kollar på kalendern i köket så räknar jag ner dagarna till Elin och Martin kommer. Ser fram emot det så jag snart spricker, men vad härligt det är att ha saker att se fram emot va? Man uppskattar vardagen så mycket mer. Ser också fram till Matt kommer på måndag, och såklart till Egypten, och Julafton, och julkalendern. Längtar tills jag skall baka lussekatter och knäck och mjuk pepparkaka.. you know it. Och i mars får jag äntligen träffa mina små troll igen, som jag längtar... ni ser, allt handlar om att planera in saker framöver och uppskatta de små tingen som kommer längs vägen. Jag tror att alla kan må bra, bara man lever med rätt inställning :-)

Mormor, kan du inte skriva receptet på lussekatter och på den goda mjuka pepparkakan du alltid bakar?
Extra stor kram till dig och morfar förresten, jag saknar er! 


Nu vill jag önska alla en lika fin dag som vi har här på fjället.
Hoppas den innehåller glädje, skratt och kärlek

kärlek / isabella

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.



Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta
saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem.
Det är bra mycket trevligare att vara två. 

Citat av Nalle Puh

kärlek / isabella

7.November

Hej bloggen.

Redan November, tiden bara springer iväg! Ingen snö så långt vi kan se här uppe på Geilo, även om temperaturen inatt var nere på hela -3 grader, brrrrr. Tillbaka på jobb nu efter den låånga ledigheten, vilken är väldigt skönt. Skönt att komma tillbaka till vardagen och rutenerna, och dessutom är mitt jobb så himla kul att man faktikst Vill jobba. Just nu kommer det in mycket bokningar för vintern som komma skall. För visst skall vintern och snön komma snart. Som sagt, inte en snöflinga på backen och skidbackarna skall öppna nu i slutet av November, hmmm.

Nu är det redan kolsvart ute i alla fall, så man kan säga att det känns lite som vinter. Har 0 % belägg på huset vilket betyder Inge gäster. Denna kvällen kan gå väldigt långsamt, får underhålla mig genom att läsa igen allt jag missat på nätet nu när jag varit ledig och absolut inte suttit vid datorn. Imorgon eller på Onsdag kommer nog mitt H&M paket som jag beställt. Inget kul till mig dock, bara tights och strumpbyxor, däremot två stickade tröjor till Daniel, blir kul att se om dom passar. Vi planerar snart att åka till IKEA också, eftersom mitt ljusförråd är HELT TOMT. Vi pratade om att åka den 10de, vi får se om Louise är ledig och om jag kan byta till mig en dag ledigt. Daniel skall också med och äta köttbullar såklart, tur att man kan locka med mat ;-)

Hoppas alla får en fin kväll.

kärlek / isabella

ut på tur, aldrig suuuur.













kärlek / isabella


RSS 2.0