Natten

Nu är det natten, eller inte natten riktigt än men klockan är tio och det är kolsvart utanför mitt fönster. Alla har gått och lagt sig eftersom vi skall upp till mötet imorgon, och jag var trött förut men nu är jag pigg igen. Det är som vanligt, varför måste jag bli pigg på kvällen? Kanske för tat jag gillar kvällen och natten så mycket. Hur som helst så känns det lite ensamt, samtidigt som det är mysigt, i mitt rosa rum alldeles ensam.

Nu skriver jag med min söta lillebror på msn, och jag måste säga att det är skönt att vi har internet uppkoppling i rummet. Det underlättar när man vill hålla kontakten med alla mina tycker så mycket om där hemma i svedala. Jag trivs här jätte bra redan, och jag har kommit iordning och fått världens mysigaste rum, och jag bor med tre underbara tjejer, och alla är snälla och hjälpsamma, men just nu känner man sig lite ensam, kanske för att allt är så nytt och alla sover och jag är pigg.

Nu skall jag göra mig en kopp te, och hoppas att det fungerar, jag borde sova nu - vill vara pigg imorgon.

kärlek / isabella

31/8 tisdag

Hej alla mina läsare!
Idag är det tisdag, och dagen innan jobbet drar igång. Vi var på skattekontoret idag och fixade norskt skattekort, och om två veckor är det färdigt. Vi var även en sväng på Hotel Highland och träffade de vi skall jobba med imorgon. Klockan 10.00 imorgon skall vi på möte med Tone, våran chef, och därefter skall vi få reda på hur vi jobbar. Hur som helst så vet jag att vi slängs direkt in i jobbet, en servering imorgonkväll för 125 personer, tre rätters - och jag kan inte servera, kan bli intressant. Jag är lite nervös för morgondagen samtidigt som det skall bli jätte roligt.

Om en stund skall vi åka med Ludde ner till Geilo "centrum" (som förövrigt inte är så stort) och handla jobbkläder. Skall bli kul att se hur vi kommer att se ut, dessutom fräsht att få helt nya egna kläder, annat är i animationteamet i Turkiet. Där kunde det vara en smutsig tröja man fick för att tvättmaskinen hade pajat... haha.. skillnad. Idag är det molnigt ute, men regnet håller sig borta vilket är skönt.

Ikväll blir det ytterligare en lugn kväll eftersom vi skall infinna oss på hotellet 10.00 imorgon, och eftersom det är första dagen piffar man nog till sig lite extra på morgonen dessutom. Vi har det väldigt bra här, bättre än vad jag var beredd på. Våran chef och teamet är väldigt mån om att vi skall trivas och vad vi än ber om så fixas det direkt. Känns väldigt skönt. Igår kväll kollade vi på film, coyote ugly. Det är en av mina favoritfilmer!

Kärlek / isabella 

SPA


spadag på Vestlia


idag skiner solen, och vi är ute och kikar




snö på fjället

Nu skall vi laga tacos, och senare skall vi leta upp någon film på hyllan och bara ta det lugnt. Allt är bra här i Geilo och på onsdag drar allt igång på riktigt. Det skall bli jätte kul och jag är samtidigt lite nervös. Det är så mycket nytt, och jag  skall börja i serveringen, och jag har aldrig serverat tidigare. Det löser jag. Jag måste bara lära mig först. 

Kärlek / isabella 

30/8

Hej!
Idag var det strålande sol och blå himmel utanför mitt fönster när jag drog upp rullgardinen, mysigt. Betydligt bättre än regn! Igår firade vi att vi har anlänt hit till Geilo, först här i våran länga med Lollos mamma Lena och champange. Vid sjutiden åkte vi ner till hotellet och åt en god middag och därefter åkte vi tillbaka hit, träffade de andra som bor här och sammanstrålade i samma förfest, trevligt. Därefter åkte vi ner till Geilos enda uteställe, off pist, och tillbringade resten av kvällen där - en lyckad kväll med andra ord.







erica och jag


lena och lollo på restaurangen


erica och jag


hanna och hennes familj satt vid bordet bredvid oss


i lobbyn efter maten


hanna och jag

Nu var Tone precis här och vi gick igenom lite saker vi ville ha hit till boendet, och om en stund skall vi gå en promenad bort till hotellet och bada lite jacuzzi. Ikväll blir det en lugn tacokväll med tjejerna och imorgon kommer Ludde och hämtar oss för att åka och fixa iordning allt på skatteverket här i Geilo. Tone pratade om att vi skulle få alla jobbkläder och sånt imorgon eftermiddag, för på onsdag klockan 1o.oo drar jobbet igång - spännande!

kärlek / isabella


JLO, nårje






en lång väg till Geilo... med en hel del packning i bilen!


välkommen till oss!




köket




tv och mys rum


våran korridor


välkommen till mig!






mitt badrum





skrivbord och garderob


och min säng..

Nu ska vi åka ner till affären och handla lite mjölk och sånt. Det ösregnar och därför är det tur att Lollos mamma Lena är kvar och kör oss ner. Ikväll skall vi fira att vi kommit iordning här i Geilo, och på onsdag drar jobbet igång - eller vi skall hur som helst prata med Chefen då, vi får väl se hur mycket jobb det är såhär års. Just nu är det bara  vi som bor här, och två killar på övervåningen. Dom frågade om vi ville följa med dom ner till "byn" igårkväll, vi var ganska trötta och sa snällt och fint tack, men nej tack.

Kärlek  / isabella

25/8-10 onsdag

Hej bloggen!
Jag får lov att be om ursäkt för otroligt dålig uppdatering i Alanya, vilket jag skyller på rolig och händelserik vistelse som jag sent kommer glömma. Jobb i animationteam är något av det roligaste man kan göra, man träffar otroligt mycket nytt folk och lär känna ett team från olika delar av europa. Att jag valde Turkiet var kanske mitt största misstag då det är ett muslimskt land vilket resulterade i en annorlunda kvinnosyn. Och jag är kvinna. Vilket i sin tur ledde till en hel del disskusioner som aldrig hade uppstått i tillexempel Spanien. Jag måste också tillägga att detta var en erfarenhet i sig, och att jag klarade av att handskas med chefen helt galant. Ingen skada skedd, bara lite mindre fest.

Nu är jag hemme igen efter två månader i värmen, och jag ångrar inte en sekund att jag åkte. Jag har nu nästan packat klart för att styra mot helt andra breddgrader till Norge och spendera åtta månader där, på hotell Vestlia och Higland i Geilo. Detta ser jag fram emot, och jag kommer även kunna hålla er läsare (som inte redan gett upp) mer uppdaterade än tidigare. Det kommer komma en hel del bilder under tiden i Norge, fler än det ynka lilla inlägget jag lyckades få fram från Turkland.

Godnatt Sverige

kärlek / isabella

RSS 2.0