Måndag, Monday, Lunes

När man är frisk önskar man sig tusen saker, när man är sjuk önskar man bara att man vore frisk.


jävla CP.



Pappa-poäng till dig, som släckte ljuset när du våldtog henne. Verkligen snällt av dig.
Dra åt helvete och sätt honom i en cell så man kan spotta på honom. Mår illa typ.

Fredag, Friday, Viernes

Klarblått,
soligt,
ledigt.

Min dag,
fredag.
Fjärillar i magen,
leende,
musik.
Ilska,
musik,
döda fjärillar.
Rastlöshet,
panik,
godnatt!



Kort sagt, min dag.
Började bra, urartade sig mindre bra.
Irritation växte och fight ägde rum.
Sitter här nu, med musik på högsta volym.
På en Fredag, vill till Mölndal, jag blir galen.
Hejdå - och nej, jag tänker inte sova nu. Vägrar.

Kärlek / isabella

kärlek.

Det finns ett enkelt svar,
du är varm när jag är kall.
Du tar så lite plats,
jag tar allt.
Jag trycker läpparna
lätt mot din hals.
Jag frågar gråter du?
Du smakar salt.

Dom små, små orden är svåra ord
och dom hårda orden är enkla ord.
Jag fick chansen, du gav mig chansen
men nu är det för sent
Nu är det för sent


bara njut.

Jag hatar dig som nykter,
och jag älskar dig som full.
Allt har blivit dödligt,
man får cancer utav sol.
Jag hör hans röst
och den är cigaretter, gråt..
Jag har försökt.
Jag har försökt,
och jag försöker igen.
Tiden går, om hundra år
är du stjärndamm, min vän.


Fånga varje ögonblick, och leta fram det ibland.

Hej blogg.
Ibland handlar det inte om att bara leva, och att uppskatta allt som känns bra för stunden. Det handlar om att man måste fånga varje ögonblick som gör att man känner sig lycklig, glad eller får fjärillar i magen - för att kunna leta fram det när hela världen känns mörk och jätte tråkig. Tänk om man kunde spara den första vårsolen i en burk och plocka fram den i mitten av december när slasken är i full gång och dagen aldrig riktigt blir ljus, eller om man kunde spara det där leendet från någon man bryr sig om, och plocka fram det när man känner sig som mest ensam. Det är tekniskt omöjligt att spara känslor i burkar, hur gärna man än skulle vilja - men man kan fånga varje ögonblick och spara det i minnet. När man känner att man helst av allt skulle vilja ha sommar, när vintern är som mörkast, då kan man för en liten stund leta fram känslan av solen i ögonen och sand mellan tårna ur minnet. På så vis får man en liten gnista lycka även om man inte lever i lyckan just för stunden.
Fjärillar i magen är något bra, det gäller bara att locka fram dom så ofta man kan -
det är det som är konsten med att vara lycklig!



Kärlek / isabella

jag är glad, det är torsdag.

Hello there Blogg.
Sitter här och lyssnar på turkisk musik, har en charm i sig - dock är det svårt att sjunga med då man inte behärskar språket och inte förstår ett enda ord. Får massa flash-backs från när jag och Lina var i Alanya i augusti, och snart ska jag tillbaka dit med familjen. Skall dock bo på ett annat mer familjevänligt hotell, men det ska bli fett, jag längtar himla mycket!

Nu skall jag lägga mig och sova som fan, har studiedag imorgon - gud hör min bön.
Godnatt sverige, och godnatt turkiet.

Kärlek / isabella

onsdag

<3 gulligt väääääder!


Våren är här.

Hej blogg.
Igår spenderade jag kvällen med mina vänner i Lindome, vilket var mycket trevligt. Vi kollade melodifestivalen och konstaterade att årets bidrag är förvånadevis bra - man hade knappt någon favorit. Vi åt en massa smarr smarr och pratade en massa skit, jag älskar er.

Imorse när jag vaknade hade jag solen i ögonen, himmelen utanför var blå och jag kände att hela livet bara blev underbart. Att man påverkas så utav vädret är intressant. Hur som helst så har jag svävat på moln hela dagen, och jag ber till gud att detta underbara vädret håller i sig - då skall man nog klara sig i skolan fram till lovet!

Om någon timma skall jag ut till campingen och jobba, ta bokningar och sådär. Sen när jag kommer hem blir det dusch och rakt i säng, nu skall jag verkligen hålla mig pigg.. förra veckan var en plåga!

Kärlek / isabella

lördag 1o.5o

Hej blogg.
Jag har syndat! Det är ingen dödssynd, men det är inte långt där ifrån - en banan, glass med nougatsås och strössel, kombinerat med tacochips är inte en okej "frukost". Så, nu har jag biktat mig och hoppas på att gud förlåter mig ty det är lördag. Förövrigt var jag ute i lejet igår och festade, dock inte mycket till fest.. men jag träffade Alexandra eftersom att festen mot alla ods var i henne område :) Kvällen var okej, men jag tror att jag siktar på bättre fest när vi ska till borås - eller vad säger du Alexandra?

Ikväll ska jag till Lindome och träffa mina vänner. Det ska bli skönt att komma hem igen, det känns lite konstigt att liksom aldrig annars komma ifrån Varberg - jag kan väl erkänna att man börjar tröttna på denna håla och längta hem en liten beta. Skönt då att man skall hem idag, kolla melodifesten och film med det bästa jag vet <3



   

Det var vi då, det är vi nu, och det kommer alltid att vara vi.
Caroline, Sofia, Lena och Broschan - jag älskar er <3

Kärlek / isabella

torsdag - väder.

Hej blogg!
Igår var det underbart väder, och en okej dag. Idag är det snöstorm och världens segaste. Med facit i hand kan man konstatera att man faktiskt påverkas mer än man kanske tror av vädret - eller åtminstonde jag. Så här trött som jag känner mig idag, och som jag kännt mig från och till nu det senaste månaderna, är inte likt mig. Jag är en sommar människa vilket betyder att jag trivs som bäst när jag slipper att frysa och när jag kan klaga lite på att solen steker i mina ögon så att det svider. Jag trivs till och med bättre i 50 graders värme, än vad jag gör nu i denna snö/slask/kyl-aktiga vardags katastrof. Vad händer imorgon - är det sommar då? Ja tack!

sommar / o9 - beachvolleyboll - glass - barfota - gyllene tider - saltvatten - brun - drinkar - grillkvällar - sand mellan tårna - ljust - husvagn - utflykter - saft med is - födelsedag - lindome - blommor - musik - bikini - fyren - cocosolja - semester - ledighet - tid - värme - havet - jaccuzi - kusin&kusin - midsommar - wheels and wings - vänner - ledighet - schteek - beach party - flipflop - jordgubbar - solblekt hår - lön - grönt - klänning - kärradalscamping - göteborg - ananas - och så vidare.





jag är sommar,
jag trivs inte på vintern.


Kärlek / isabella


2oo9 - 9 mars - måndag - 2o.3o

Hej blogg.
Jag sitter här och är helt extas över dagen som varit. Jag har samtalat med Lovisa en hel del kring vårat projektarbete till hösten, och detta verkar väldigt lovande - om vi hittar sponsorer och stipendier vilket vi hoppas på. Jag klickar runt lite i uppsjön av olika bidrag man kan få ifrån olika stiftelser och undrar om det är helt hopplöst, hur skall man hitta rätt?! Jag verkar ha hamnat ganska rätt i alla fall, på en hemsida som heter Globalgrant - som är en tjänst man får hyra men som tydligen finns att använda på vårat bibliotek. Min tanke är att vi nog går dit imorgon, jag tror det är dags att få tummen ur och göra det direkt. Jag har en känsla som säger att stipendier tar tid, fråga mig inte varför.. jag tror att allt sånt där juridiskt tar tid.

OM våra planer går hem, bär det av till Indien, Goa i slutet av December i fyra veckor. Då lägger vi en vecka på en introduktionskurs angående landet och sånt som är bra att veta, och resterande tre veckor bor vi i Goa och arbeter på ett dagcenter med yngre barn 09.00-15.00. Efter det är dagens arbete slut och vi kan då få lite fri tid vilket vi nog kan behöva. Denna resa skulle vara himla kul, hoppas att någon sponsor fastnar för våra ord och leenden och ger oss pengar... för pengar behöver vi i massor!

Kärlek / isabella


sjunde mars

Hej blogg!
Igår var en bra dag, eller nej egentligen en riktig skit dag. Den började dåligt - men slutade bra.. om man säger så. Dagen i skolan var verkligen otroligt seg, hade ont i huvudet och kände mig allmänt konsig. När jag kom hem var det ett världskrig med mamma, som lugnade ner sig senare och hjälpte mig med maten som skulle serveras till mina gäster senare. vid sextiden dök lindome<3-folket upp, och där vände min kväll - hade saknat dom mer än jag trodde faktiskt. Överhuvudtaget så saknar jag Lindome! Det blev lyckat med god mat och trevliga människor, tack tjejer!

Idag har jag kört hela dagen med pappa, höll även på att krocka vilket fick mig att svettas typ. Korsande gator i stan är farlig och jag stannar alltid och kollar från och med idag... man får inte chansa - jag stog på bromsen! (pappa svettades med) haha.

Nu har vi precis ätit massa god mat, och laddat upp med kaffe och godis inför melodifestivalen. Lillebror blev glad att jag skulle vara hemma och kolla ikväll, blir nog att vi kolar film senare. Lugnt blir det i alla fall för min del ikväll, skall bli himla skönt!



Kärlek / isabella 

onsdag - mitt på dagen.

Jag lärde mig ett nytt ord precis. Jag kan knappt uttala det och jag var tvungen att googla det för att förstå innebörden. Ja, jag kanske är ett pucko men jag hade aldrig hört det förr. Här kommer iallafall förklaringen.

Siderodromofili:
Siderodromofili är en sexuell avvikelse där personen tänder på järnvägar och att köra

tisdag kväll..

Visste du att...


Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...)


<!-- -->

Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna något!)


<!-- -->

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Oh My God!)


<!-- -->

En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)


<!-- -->

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)


<!-- -->

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)


<!-- -->

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')


<!-- -->

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta ??)


<!-- -->

Havskatten har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)


<!-- -->

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)


<!-- -->

Fjärilar smakar med fötterna? (Någonting jag alltid har önskat att veta!)


<!-- -->

Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Hmm...)


<!-- -->

<!-- -->

Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (!)


<!-- -->

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (OK, det är nog bra......)


<!-- -->

En katts urin lyser under svart ljus? (Kan undra vem som har betalt för att ta reda på det ?)


<!-- -->

En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)


<!-- -->

Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!)


<!-- -->

Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre!)


<!-- -->

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då??)

Godnatt Kärlek / isabella


Filmsugen?

Gå in på sidan filmtips.tv för att få tips och ideér på filmer du kan se på bio just nu! De betygsätter filmerna utifrån sina egna åsikter och har koll på det senaste nyheterna inom filmbranschen.



Ett tips!
Kärlek / isabella

Tisdag, two day.

Hej blogg.
Vad skall man säga mer än att denna dagen har varit trött, regning, tråkig och jätte seg? (jag klagar inte) Och att det är en hel del på gång i skolan.. (som sagt, klagar inte) Kom hem kvart över fyra och har fortfarande inte haft orken på min sida för att sätta mig med historian som är tills på fredag - inte heller spanskan som är till samma dag. Kan det vara så att man av någon anledning blivit lite slö under ledigheten och att man faktiskt borde skärpa till sig? Jag vet inte. Men där emot så vet jag att det var himla jobbigt att komma ur sängen i morse.. (och åter igen, inget klagande från min del)

Nu hinner inte mitt hektiska schema med att jag sitter här längre,
en längre uppdatering får bli imorgon... kanske..



Återigen Kärlek / isabella

So pick me, choose me, love me.

Hej!
Kollade precis på ett av de få program jag faktiskt följer, Greys anatomy. Jag älskar det, som ett litet barn älskar bolibompa eller som morfar älskar boxning - och det är mycket. Jag vet egentligen inte vad det är jag har fastnat för, men det har helt klart en poäng! Varje vecka är det ett "ämne" som avsnittet tar upp i sig även om det följer handlingenn, kärlek och sånt. Det gör att man faktiskt får sig en liten tankeställare, och det knyts alltid ihop fint i slutet, och såklart är det då min favorit karaktär som har äran att dra dessa mycket visa repliker, Dr. Meredith Grey - spelad av Ellen Pompeo. 


  

Ellen Pompeo, Patrick Dempsey/Ellen, Ellen igen.


- I wish there were a rulebook for intimacy. Some kind of guide to tell you when you've crossed the line. It would be nice if you could see it coming, and I don't know how you fit it on a map. You take it where you can get it, and keep it as long as you can. And as for rules, maybe there are none. Maybe the rules of intimacy are something you have to define for yourself. 
/ Citat av Meredith!

Kärlek / isabella


RSS 2.0