filippa bark i mitt hjärta föralltid!


Lene marlin - heaven is a place nearby



så himla fin låt!

kärlek / isabella

isabella.


             Maria Isabella Olsson 91-07-16

Populäritet idag: Ökar trend upp
Placering på namntoppen 2008: 33
Namnsdag: 30 Oktober
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 10254
Antal män med namnet i Sverige: 0

Isabella är kvinnonamn av italienskt ursprung (och i sin tur en variant av det spanska Isabel) som antas vara en form av Elisabet. I almanackan är stavningen av tradition Isabella och den har använts i Sverige sedan 1500-talet, medan den franska stavningsvarianten Isabelle som dök upp i slutet av 1800-talet idag är lika vanlig.

Kul att veta:

M/S Isabella - är ett fartyg ägt av Viking Line som trafikerar sträckan Stockholm-Åbo via Mariehamn, Åland.

M/S Isabella är byggd hos Brodogradevna Industrija, Split, i det forna Jugoslavien. Fartyget har tre systerfartyg M/S Amorella, M/S Gabriella och M/S Crown Of Scandinavia.

Fartyget har ett maskineri på fyra Wärtsilä-Pielstick 12 PC2 6V-400e 6L46 dieselmotorerna har en effekt på 24 000 kW.

M/S Isabella var det fjärde fartyget att ankomma den sjunkande Estonia den 28 September 1994.




Isabella Löfengrip AKA blondinbella - http://www.blondinbella.se/



Vahine AB -
http://www.vahine.se//index.php?f=isabella



Skärgården är lika fin på vintern som på sommaren men det går inte alltid att åka båt då. Isabella är en hydrokopter för max 4 personer.
Isabella är ett amfibiefordon och kan åka i öppet vatten likväl som på is. På is har vi hydraliskt höj och sänkbara skidor som vi åker på. Dålig is är inget problem, då åker vi genom isen tills vi når starkare partier som håller att åka på.



Isabella Capri Lux är ett lätt val - i dubbel bemärkelse. Capri är speciellt lämpat som reseförtält, men det klarar även användning under vår och höst - då det ju kan komma en hel del nederbörd. Och även om Capri inte är lika välutrustat som öviga Isabella-förtält, så kommer antalet öppningsmöjligheter att räcka för de flesta. Tältduken tynger inte så mycket, och det gör heller inte priset.


IsabellaFloor
är ett plastgolv med många fördelar. Det är lätt att lägga, och du gör det helt utan verktyg eftersom plattorna har ett inbyggt låssystem, det är lätt att förvara och det håller mycket länge.


Tält m.m


A private community in Guanacaste, Costa Rica, which is located within easy walking distance of the former fishing village of Playas del Coco and its beach.

At only 20 minutes from the Liberia International Airport Daniel Oduber.

Isabella Resort is situated immediately in what must be one of the most beautiful areas of Guanacaste, the Papagayo Gulf, there are many wonderful beaches all within a few minutes drive from the development.

Luxury villas, fabulous Pacific ocean view, private swimming pools and gardens, all in an exclusive community where you will experience the Costa Rica way of life! 



Man kan väl säga att mitt namn börjar ta sig på marknaden!

kärlek / isabella



 


We're going to alanya.

Hej igen bloggen!
jag har nog helt glömt att nämna att jag skall tillbaka till Turkiet och denna gången samma hotell som senast. När jag var där i April blev jag erbjuden jobb denna sommaren, som jag tackade nej till då jag redan har jobb i recceptionen denna sommaren. Däremot så diskuterade vi nästa säsong och det verkade ganska intressant, och jag pratade då med Erica och hon tyckte det lät minst lika kul som jag tyckte.

Därför skall vi till hotellet i September, den tolfte, för att bestämma detta helt och hållet - men självklart för att bara ha semester också, efter två månaders jobb kan det vara skönt med en vecka precis när skolan dragit igång sitt sista år! Och på tala om det, studenten.. exakt ett år kvar nu - och efter studenten blir det tre månader i Alanya! Jag kan knappt vänta, ser fram emot detta massoooooor!


Jag på hotellet, vid en av poolerna


Jag och Erica, på hennes 18år fest

kärlek / isabella

 

the party is in you.

Jag måste erkänna att jag är dålig på att festa, eller inte när själva festen är - då är jag festen. Däremot att få tid att festa och att priorietera det kanske. Därför ser jag fram emot helgen uppe i Borås, 30 maj hos Ärlig <3 Närsta helg blir lika lugn som denna, bortsett ifrån fredagen och lördagens jobb då! Mitt jobb är kul :)


skål!

kärlek / isabella

ledighet är viktigt!

Hej blogg!
Min helg började med att jag agerade chaufför, körde till Falkenberg med mamma och pappa för att fixa med husvagnen eftersom att den skall säljas. När det var klart så körde jag till Lindome och Jessica där jag spenderat hela helgen. Kvällen blev förhållandevis lugn, åkte in till stan en sväng med Fredrik, Fredrik och Emelie för att äta donken, men kanske mest för att göra Något. Jag somnade som en stock när vi kom hem, helt slut efter en hel vecka i skolan!

Lördagen bjöd på en fin sovmorgon, och jag måste erkänna att jag knapp kunde minnas hur skönt det var att ligga och dra sig till tolv. Vi tog bilen ner till Varberg för att hämta Lena på campingen, och då passade vi på att ta en sväng förbi tre-toppar och äta glass - vilket var gott men otroligt mättande! Och mot alla ods så stod alexandra i kassan när jag med flåset i halsen staplade in där, efter att tagit ut pengar då de inte tar kort!

I morse åkte jag och Sofia till Kungsbacka för att kolla på Elins handbollsmatch i Aranäs open, hon vann och har nog precis spelat sin final match. Därefter så körde hon mig till tåget, och nu sitter jag här med turism böckerna... och får inte in speciellt mycket. Nu blir det försök till plugg resterande timmar av dygnet.

Och en sak till! Den här helgen har jag verkligen njutit av ledigheten, att inte jobba och absolut inte ställa klockan... jag tror personligen att det är viktigt att någon gång bara få känna sig ledig. Det blir lätt att man alltid har någonting att göra, och lediheten glöms bort. Så tänk på det, ledighet gör att du orkar mer!

jag, broschan och sofia -  som jag spenderat större delen av helgen med <3


 

kärlek / isabella


För den late är det fest alla dagar.

Hej Blogg!

-

Hejdå.

kärlek / isabella


The Perishers - pills



One may think we're alright
But we need pills to sleep at night
We need lies to make it through the day
We're not okay

One may think we're doing fine
But if I had to lay it on the line
We're losing ground with every passing day
We're not okay

That's one thing I would never say to you

Ni är det bästa jag vet!

Hej blogg!
Klockan är nu 22.55 och jag borde ligga och snarka gott i min säng nu, men det gör jag inte. Sitter istället här pigg och jätte glad... tack vare mina underbara vänner. Alltså det är svårt att förklara hur några som förut var en självklarhet kan göra mig så otroligt lycklig. Sofia fick körkort idag, grattis gumman, och tog då med sig caroline, broschan och lena på en roadtrip till mig. Jätte mysigt att träffa dom igen, och det var den delen av mig som behövdes just nu. Sedan jag flyttade från Lindome har jag känt mig låst på nått sätt, de är mina bästa vänner och jag vill ha dom nära mig. Till helgen skall jag tillbaka till Lindome, och det ser jag fram emot.


Konstigt inlägg, jag vet... jag är bara glad och hög på kaffe typ
- kommer aldrig kunna somna!

kärlek / isabella

we hate your whole crew so please don't stay in touch!

Att försöka är bra,
det är absolut tillräckligt.
Visa ditt intresse och du har vunnit mycket.
Däremot att strunta i att försöka,
för att det verkar svårt,
är att ge upp direkt..
att underskatta sig själv och sin förmåga.
Ingen känner sig pigg precis när man vaknat,
men få somnar om och tänker, "whatever?!".
Det finns inte någon som frivilligt vill plugga,
men ändå gör många det..
de som har lite press på sin person.
När man kämpar och inser att man klarar av saker och ting,
stärks man i sig själv och fortsätter att kämpa.
Jag är trött på de som ger upp så fort något blir jobbigt,
man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke!

-_-

Dancing where the stars go blue!

hej blogg!

Idag är det tisdag, vilket känns ganska segt då det är mer än halva skolveckan kvaaar och jag redan är helt slut. Trots att dagen varit förhållandevis lugn så sitter jag ändå här med ont i huvudet, kan det ha något med vädret eller årstiden att göra? Vägrar att bli sjuk nu, och då menar jag verkligen det. Att bli sjuk nu skulle förstöra hela min plan att slippa panik-plugga veckan innan sommarlovet. Och nu när jag ändå nämner det, sommarlovet, så kan jag ju också nämna att det är cirka fyra veckor kvar... en månad!


Ska beställa denna otroligt sköna t-shirt,
den har jag tänkt glänsa med på mini-discot
på hotellet i september... let's go to alanya!

kärlek / isabella

what if the hokey pokey really is what it's all about?

Hej blogg!
Nu sitter jag här och är lite förvånad över mig själv då jag gick till skolan idag mellan tio och tolv, trots att jag skulle våga vägra skolan idag. Detta för att jag och Lovisa höll på med ett arbete, och min lathet kan väl inte gå ut över mina änglar till klasskompisar heller! Så därför gick jag snällt upp i morse, drack min dagliga dos kaffe och rullade iväg på min cykel till skolan, och nu sitter jag här - halv död och halvklar med vad som skulle vara klart idag!

Resterande timmar innan jag somnar lär läggas på att plugga, skall skriva klart mitt arbete som för övrigt skall lämnas in i morgon! Nu ser jag dessutom att mitt rosa naglack som var så himla fint igår ser ut som fan... har jag tid med sånt? nej! Det är något med måndagar som jag inte gillar... jag har inte listat ut vad ännu dock..

peace!
kärlek / isabella

finns det ingen taxi så snor jag en bil och sen så får du köra!

Hej blogg!
Nu sitter jag här, mest trött och väldigt mätt och med någon slags ångest över att jag faktiskt inte pluggat ett dugg idag! Inlämningen tills på tisdag smyger sig sakta på och nu tror jag det börjar dra ihop sig för mig, detta resulterar i att jag skapar mig en egen studiedag imorgon - om man kan göra det så enkelt.

Nu är jag nyss hemkommen från asia spa, där jag varit med mamma och badat hela eftermiddagen - otroligt avkopplande och precis vad jag behövde! Avslutade min lyx med en rulle från campino, vad mer kan jag behöva liksom? Det återstår bara sömn, sen är jag som en prinsessa - helt nöjd!

 









Ur högtalarna dunkas Ulf Lundell, charmig som tusan och helt rätt.. peace<3

" som ett tåg på en nattlig station
som ett rop i en gränd från en förlorad vän
som en ny religion "
sjunger Ulf Lundell i all ära!

kärlek / isabella

Making Work Fun!

Hej blogg!
Som ni alla ser har min blogg blivit lite vårfin, tack vare min lillasyster som är betydligt bättre än mig på bloggdesign! Hon är dock Min designer, så inga kommentarer om att hyra henne... hon är inte till utlåning!

Nu är det söndag igen, vilket betyder tillbaka till ytterligare en vecka i skolan. Skall jag vara ärlig så räknar jag mest ner dagarna till sommarlovet nu, skall bli otroligt skönt att slippa allt plugg som man måste ha i tankarna dagarna i ända. Jag måste dock erkänna att jag faktiskt struntat i det jag skulle ha gjort idag, men det lär kaske hinnas med innan läggdags... hur som helst tänker jag skippa skolan imon och jobba på detta otroligt as-tråkiga arbetet!

Förövrigt så har jag jobbat hela helgen, eller hela helgen har gått åt till att jobba rättare sagt. Jobbade lördag kväll, och i morse vilket resulterade i att jag bara låg hemma och väntade på att bli trött igår. Men det jag skulle komma till med min rubrik för dagen är hur kul mitt jobb är. Jag ser fram emot att jobba, och jag stormtrivs! Känns så himla skönt att känna så, och jag tror det är viktigt att trivas på sitt jobb. Även för arbetsgivaren, för att ha personal som trivs gör att man automatiskt får trevlig personal vilket är en fördel... särskillt i turismbranschen!

puss.
kärlek / isabella

ny design!

nu är jag klar med din design bella ^^!
hoppas du gillar den x)<3!
/Alexandra

i can fall in love with you.

My name is Inga,
and I'm from sweden.
I can fall in love with you,
if you meet me on Ibiza,
i can show you how to party too!

inga kommentarer Inga, men jag måste erkänna att den är lite charmig! Jag kan se mig själv stå på någon krog i Alanya och sjunga med till denna, dock byta ut Ibiza mot staden man är i... jag kan erkänna att det framför Sverige på fel sätt, jag tror folk får en konstig bild av hur svenska tjejer är när de hör låten.

Nu ska jag gå och fjäska med min lillasyster, jag vill att hon ska styla min blogg... hon är tydligen grym på det... hennes blogg är jätte fin <3 aaolsson.blogg.se


PUSS.

Kärlek / isabella

9/5-09

Hej blogg!

Jag har varit himla dålig på att uppdatera här, då jag faktiskt haft fullt upp med allt annat. Jag ber om ursäkt för att du fått lida för detta, och hoppas att vi kan börja om på nytt. Det har faktiskt inte hänt sådär speciellt mycket sedan sist, jag har varit i Turkiet med familjen, fått jobb där inför nästa sommar och skall tillbaka dit i September. Jag i ett animation team, med massa ungar i femtio graders värme.. man får se hur det går!

Jobbet här hemma har även dragit igång, skall dit vid ett och ta mitt-på-dagen-passet och stänga.. känns alltid skönt när jobbet drar igång, för det är ett tecken på att sommarlovet är på gång och värmen med den.



Här har vi då Alanya på natten, borgen och hela bar-gatan..

kärlek / isabella

RSS 2.0