lördag 15.oo

Hej igen.
Gårdagen var väldigt lyckad, firade Ericas artonsdag. Middag med trevligt folk och sen firade vi hela natten. Mår väl som man förtjänar idag, dock var det faktiskt inte så illa. Alexandra kom senare, och när hon kom kan man väl säga att det hela startade ordentligt. Vi sjöng och dansade och jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Tack för igår Erica!

Ikväll skall jag till Elin och förtära ytterligare lite alkohol, känns väl inte jätte frestande just nu men det blir nog trevligt. Jag har kännt Elin så länge jag kan minnas, och det är jag glad för!

     

Kärlek / isabella

folk som klagar, kan hålla käften!

Hej Lördag.
Om man inte har någonting snällt om säga, om det man säger faktiskt sårar personen, kan man väl lika väl hålla det inom sig? Vad får man ut själv av att trycka ner någon annan, att se hur det glada och stolta omvandlas till tårar och tvivel.. ingenting! Snarare kanske man får dåligt samvete om det skulle vara så att det bara hoppas små grodor i munnen utan mening - men det spelar i praktiken ingen roll, för personen har redan blivit sårad, och vet att du innerst inne menade det du sa. Därför är det viktigt att tänka en gång extra innan man kritiserar folks utséende eller betéende, för det är svårt att bygga upp en självkänsla igen, på grund av att någon annan rasat den!



Kärlek / isabella


glass glass glass <3

Här nedan är nyheterna för sommaren från GB, det är dock inte bedömt utav mig vilket gör att jag bara måste testa och bedömma när sommaren faktiskt är här. Jag kommer sälja alla dessa underbaringar - jag siktar på ettan!



1. Magnum Temptation Caramel & Almonds:
Favorit, släng dig i väggen Ben&Jerry's!
2. Nogger Mint: Trevlig och beroendeframkallande, men klår inte After Eight-glassen.
3. Solero Berry Berry: Kalorisnål, läskande glass som blir perfekt i solen.
4. Sandwich Stracciatella: God, men knappt någon skillnad mot originalet.
5. Lemon Age: Barnglass som smakar drink och har svårtuggade godisar. Borde barnförbjudas.
6. Ben&Jerry's Wich: Snuskiga pelletssmakande mjuka cookies med glass.
7. Magnum Temptation Chocolate: Blä, smakar billig mörk choklad.

GLASS ÄR GOTT.

Kärlek / isabella

äntligen fredag!

Hej!
Idag är det fredag vilket betyder ledighet. Nu har man en hel helg framför sig vilket gör att jag blir otroligt glad. Bara tanken på att jag faktiskt kan sova ut i morgon bitti får mig att le - lättroad man är. Dessutom så skall jag på artonårs fest hos en klasskompis, Erica, ikväll - och imorogn kväll skall jag till Elin och umgås med en del trevligt folk! Det känns nästan som att min tråkiga vardag håller på att ge upp och ge mig ett med händelserikt liv. Who knows? Jag bara tackar och tar emot! 

Jag kollade precis på en dokumentär på MTV om Jessica Alba, många anser att hon är den mest attraktiva mamma som finns. Och jag kan hålla med helt och hållet, inte just för att hon är mamma.. men för att hon är väldigt vacker. Hon har en fantastisk karriär och är världskänd - jag tror dessutom att hon är glatt omtyckt. Man kan även vara känd, men det betyder inte att folk ser upp till en, det gäller att vara en bra profil!

Läste i Glamour att våren kommer vara Färger. Jag ställer mig positivt i även den frågan, färger är fint och man blir glad.. Go regnbågen!



         



 
Den här fredagen skall jag skratta,
jag skall skratta till jag får ont i magen.

Kärlek / isabella

Tuesday, two day.




du vet att vi hör ihop
men jag är inte den som
har bråttom och nojar över år
för såna har vi gott om, om du förstår.


Paramore är bäst!

Jag måste erkänna att jag är helt såld, och har alltid varit - Paramore dunkas just nu och jag mår väldigt bra! Jag vet egentligen inte hur det började, men på något vänster hörde jag dom. Till slut hamnade jag med en vän på deras konsert i Köpenhamn i sommras, och här sitter jag nu och tycker dom är lika bra som då - även om de bara kommit ut med en ny låt sedan dess. Decode är deras nya singel som uppfyller kraven helt och fullt. Så nu vet ni vad som strömmar ur mina högtalar, just precis nu!


Hayley Williams och Rihanna

   

Fettis-dagen

[eller Fet-tisdagen som den heter]

Hej blogg!
Dagen började med en försovning som resulterade i en sen ankomst på tio minuter, vilket till råga på allt var till den läraren som accepterar det minst. Jag tror dock att jag och Yvonne är någorlunda sams ändå, jag bad snällt om ursäkt och sånt där som man gör när "det inte var meningen".

Jag sprang till tandläkeren vid sisådär kvart över elva, vad där i god tid eftersom jag hade tid vid halv tolv. Jag kan väl inte påstå att jag är speciellt nöjd med mitt mottagande där, och absolut inte över tandläkaren, en gammal man som luktade äckligt och var allmänt ful. I regel kan jag tycka att äldre, både män och kvinnor (tanter och gubbar, i lite grövre ord) faktiskt är himla söta, så där lite lagom borta liksom. Nej jag var verkligen inte nöjd, vilket är synd eftersom att jag aldrig haft några problem att gå till tandläkaren tidigare då jag faktiskt haft riktigt tur med trevliga tandläkare med fötterna på jorden, och som inte luktar svett!

Till råga på allt så blir jag nästan påkörd av ytterligare en äldre man (GUBBE). Det verkade nästan som om han Ville köra på mig.. han liksom tog sats och gasade på - hur man nu kan ta sats med en bil. Hur som helst så kunde jag hoppa undan, vilket måste ha sett otroligt komiskt ut, och den äldre mannen fortsatte sin lilla tur med sin gamla volvo som han säkert haft hela sitt liv.

Idag borde man äta en semla, eftersom att det är fettisdagen idag vilket kan översättas till semeldagen. Min kära mor hade dock inte köpt några vilket gjorde mig en smula besviken. Jag vet inte riktigt om det kanske är ödet som talar, att jag kanske inte skall äta någon söt liten sak med grädde.. med det ger jag fan i! Idag skall jag ha en semla, om jag så skall behöva gå och handla den själv.

En äldre man som är otroligt söt, när jag ändå är inne på ämnet, är min morfar. Gert, mitt gerta.. han är det bästa som finns. Nu finns även han i min blogg - framsteg! (på bilden ler han inte ens, då är han sööötast!)



Tack för idag.

Kärlek / isabella

AKO söndag.

HEJ för sista gången idag!
Jag skall strax till Elin och laga lite middag och mysa, och träffa hennes valp Rex! Gooos. Nu äter jag godis, om jag fortsätter såhär kommer jag bli fet. Choklad och mint kolorna ifrån AKO är galet goda, jag har snart ätit upp hela påsen.. jag låter det inte bli någon vana! PEACE.

Har förresten fixat iordning mina ramar med passande kort, nu skall dom bara upp på väggen också.. ett steg i taget.



KÄRLEK / isabella


Underbara söndag

Hej igen!
Jag brukar sällan gilla söndagar, men idag skiljer sig från hur de brukar urarta sig. Nu har jag precis städat, duschat och gjort citronvatten, vädret ute är underbart... det finns liksom ingenting att klaga på, nästan! Skall ut och köra lite, ciao!


VÅR<3 
 Kärlek / isabella

My life would sick without you.


Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you


photoshop, Lajz0wH

Söndag, Io.4o

God morgon min kära blogg!
Jag har nu precis ätit frukost och vaknat till ordentligt, dock har jag inte en enda rolig plan för dagen vilket är lite deprimerande. Jag borde städa bort alla damm-rottor, och jag borde även plugga.. ni hör ju hur det låter. Det blir nog att man sitter här och myser med musik och te en stund till, och sen kanske det råkar bli så att Elin skall hem till sin lägenhet.. och oops, då kanske jag också skulle det.... hejdå städning, hejdå plugg! Märks det att jag precis har varit ledig eller? Man blir omotiverad då, jag vet!

Igår körde jag till Kållered för att besöka IKEA med pappiii, inhandlade lite grejer till lägenheten och sånt där smått och gott som IKEA faktiskt har. Sjukt vad mycket folk det var! Gled på motorvägen hem, första gången jag körde där men det gick fint! Imorgon drar skolan igång igen, jag vet inte om jag är så possitiv till det faktiskt...

Kärlek/ isabella


The Wreckers - Stand still, Look pretty.




I wanna paint my face and pretend that I am someone else
Sometimes I get so fed up, I don't even wanna look at myself
But people have problems that are worse than mine
I don't want you to think I'm complaining all the time
And I hate the way you look at me I have to say
I wish I could start over
.

Lördag kväll.

Det blir nog så segt som att kolla på melodifestivalen ensam, och tycka så jävla synd om sig själv. Jag tror att om man orsakat någonting själv, så tycker man extra synd om sig själv - för det är ju liksom Mitt fel. Med lite levande ljus och ett fett glas saft ska jag nog klara kvällen ganska bra, tror även att Anna kanske tittar förbi. Nu börjar det dunkar schlager från soffan, eller tv'n menade jag så klart.

Kärlek / isabella


I3.Io



Even though I don't know what  this means, it's beautiful somehow.


Chippen<3

Kom och tänka på att Chippen inte fått göra sin debut här på min blogg än.
Här har vi honom, nöjd och glad - han hälsar!  *goos*



Kärlek / isabella

vem är det, vem är hon, och vem fan är du?

Hej blogg!
Spotify är det bästa musikprogrammet ever. Den geniala idén är lysande, och dessutom slipper man att musiken äter upp utrymmet på min älskade lap-top. Sitter här nu, det är lördag morgon (eller förmiddag eller nått) och dunkar byz-klassiker. Måste erkänna att jag nog inte kommer så mycket längre idag, kvällen blir mer livlig - för visst är det lördag idag? Jag tror det, men på grund av lovet har jag nog hamnat lite fel i tidsuppfattningen.

Jag har även hittat en ny rolig sida att leka med, www.twitter.com, en uppdateringssida. Ett plus är att du själv kan välja och vraka bland dina vänner eller varför inte din favorit tv-profil? Du väljer att bevaka de som du är intresserad av, och så faller deras uppdateringar in på din sida. Synd bara att så få har det ännu, logga in och börja uppdatera - likt blogg fast i kortare form!

Slutligen måste jag nog erkänna att snön utanför mitt fönster gör att lägenheten blir himla tråkig, tror det får bli snöbollskrig med hunden - eller nått! På tala om hundar, hittade sötaste valpen. Hade varit perfekt kompis till Chippen, dock var det inte så uppskattat med en till familjemedlem.. men man kan alltid drömma!



Kärlek / isabella

if a song could get me you.



<3  jag saknar dig

-.-

Saker förändras och saker kommer alltid att hända. 
Situationer som gör att du vill att allting ska vända och att allting ska bli som förut.
Om man bara kunde spola tillbaka tiden, backa tillbaka och ta tillbaka allt.
Allt dumt jag har gjort, snälla förlåt mig, jag har inte tänkt klart.
Sommaren passerade utan en enda tanke på vad jag höll på med. 
Jag gjorde massa saker som jag ångrar, men framför allt så ångrar jag hur jag var mot dig.
Det kom försent, men jag vill berätta sanningen.
Jag vill berätta hur jag ser på dig och hur mycket jag önskar att allt detta var ogjort.
Det som jag gjort är dumt och det vet jag.
Jag hade ditt förtroende men var dum nog och svek det.
Du svek mig också, men jag önskar att du ångrar dig.
Förlåt mig.

<3

Thursday


Hej.
Idag är det torsdag, vilket betyder att lovet börjar nå sitt slut. Jag vaknade samma tid som vanligt, halv tio, ingen risk att man kan sova lite extra på lovet. Skönt var väl det eftersom att vädret var toppen! Jag gick upp och åt en kanonfrukost, tog på mig värme och gick en långpromenad med chippen. Efter promenaden gick jag över till hajen, handlade in lunch och middags mat och städade sedan lägenheten när jag kom hem. Jag måste erkänna att jag faktiskt känner mig väldigt nöjd med denna dagen.

Anna kom över vid två och åt pannkakor med mig och lillebror. Efter en smoothie till efterrätt la vi oss och kollade på film - och nu är klockan sju, Anna har gått hem och jag sitter här och funderar över hur jag skall underhålla mig denna kväll. Pudersnön utanför fönstret ser inte så himla tilltalande ut, och spotify gör att jag kanske sitter här någon timma.

kärlek / isabella


RSS 2.0