26/1 onsdag

Hej bloggen!
En helt vanlig onsdag hær på Geilo. Jag sitter på jobbet och væntar på att de sista konferans gæsterna skall læmna sina salar så jag kan plocka iordning och bege mig hemåt. Dagen har varit en evig væntan kænns det som, då det varit vældigt få konferanser och jag mest suttit hær och lyssnat på musik, læst på aftonbladet och så vidare. Jag ær dålig på att uppdatera hær på bloggen, och det beror helt enkelt på att jag har så mycket annat jag vill gøra.

Nu i helgen var Jennie, Johan, Lund och Karin hær och hælsade på, vilket var jætte kul. Jag ordnade dessutom så att jag var ledig hela helgen, eller åtminstonde lørdag och søndag. Dærfør kunde jag vara både ute i backen och på offpist med mina kæra vænner. Mysig helg. Passande också att jag och Daniel køpt ett nytt bord så vi kunde sitta dær och æta middag allihopa!

Nu skall jag stæda och plocka lite, så jag kan få gå hem sen och vika all tvætt som ær torr nu. Visst ær jag flink! Haha.



En bild från en personalmiddag vi var på någon gång nu i januari.


Karin, Erica, Lund, Jennie och Jag - lite paus från snowboardåkandet.


Jennie och jag!

kærlek / isabella

11/1 tisdag

Hej bloggen!
Idag ær det redan den 11 Januari 2o11 och det ær lite skræmmande hur snabbt tiden rinner ivæg. Det har hænt så mycket i mitt liv att jag knappt hunnit reagera, och nu befinner jag mig helt pløtsligt i Geilo vældigt långt ifrån det som tidigare var min tråkiga vardag. Dock måste jag erkænna att jag saknar mycket med den vardagen som inte finns hær, sånt som jag tog førgivet varje dag kan jag nu kænna var det bæsta på hela dagen. Att dricka kaffe med Jennie varje dag innan våran førsta lektion børjade, eller att gå upp till mormor och morfar och æta lunch och umgås. Jag sæger inte att jag inte trivs, før det gør jag - jag tror rættare sagt inte jag kunde trivas bættre hær. Jag saknar bara mina fina vænner hemma, och inte minst min søta mormor och morfar, men då har vi ju skype - så jag får se dom hur som helst.

Om nio dagar kommer Jennie, Johan och Lund upp hit och hælsar på! Jag kan knappt vænta, det skall bli så kul. Mindre roligt ær att jag jobbar ALLA dagarna dom ær hær, jag skall førsøka få fri åtminstonde en av dagarna, så jag kan gå med dom och visa hur Offpist fungerar! Det skall bli så mysigt att træffa Jennie igen, det ær øver ett halvår sedan vi sågs.


jag saknar dig, och snart ses vi!

Snart slutar jag, eller ja.. om två timmar. Då væntar en hungrig Daniel hemma, så då blir det mat och jag tror bestæmt att vi får middags besøk dessutom! Trevligt.

kærlek / isabella

RSS 2.0