melissa horn - som jag hade dig förut.



jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

19/7, Sunday!

Hej blogg.
Det har varit ett fullspäckat schema sedan i torsdags, och nu är man bara helt sluut. Fyllde arton i torsdags vilket resulterade i kalas på dagen, och Götet med elin på kvällen. Även fredagen blev utgång i Götet och jag måste erkänna att jag inte sov ett dugggg den natten. Igår var det hemfärd från lägenheten i Frölunda, och direkt ner i sängen för en väl behövd powernap! Sen blev det middag och dusch, och iväg på förkrök hos elin. Känner verkligen hur jag har fått nog av fest på ett tag, back till vardagen typ. Imorgon börjar jag jobba igen, tio dagar framöver <3 ska bli skönt måste jag erkänna, få lite rutin. Nu är jag mest rastlös över att bara vara hemma, och teorin ska jag plugga på nu!

kärlek / isabella

11 juli, sathurday.

hej blogg.
imorse började jag, som igår, jobba vad o7.oo och slutade vid två. Jag var helt och hållet slut när jag kom hem, la mig på soffan och deckade i en och en halv timma. När jag vaknade till liv igen vad det middag och dusch, och nu sitter jag här och väntar på elin som skall hämta mig. Viska ut till fyren en stund, och kanske till makrillfestivalen i bua senare.. blir mysigt!

nu blir det inte mer ikv,
kärlek / isabella

3053.

It hurts when something beautiful
has to end before it starts.
I thought I packed it all
but I forgot my heart.

sevgi / isabella

Thursday

Hej blogg!
Kom precis hem ifrån Elin, som jag spenderade hela gårdagskvällen med. Vi satt i hennes lägenhet och drack rosé vin, snackade en massa trams och bara hade almänt trevligt med spotify. Det slutade med att vi näst intil sprang till urbaths kiosk för att köpa french hotdog och väl där pratade jag turkiska med tjejen i kassan. Himla trevligt. Mindre kul blev det när vi tysta som musar (trodde vi iaf) staplade in i lägenheten där calle låg och sov. Han blev inte glad, förlåt calle.

Imorse gick vi upp och la oss i soffan, där vi låg till långt in på förmiddagen då vi åkte ner till stan. Rean har jag helt och hållet missat, tur att det fanns lite kvar iaf... klantigt! Mötte Emma och Tobbe i stan och gick och fikade, mysig dag. Skickade precis iväg ett sms till Elin för att fråga om vi kanske skulle hyra film och köpa godis ikväll. Kollade mitt schema efter det och blev otroligt besviken när jag såg att jag börjar o7.oo imon, då blir det ta mig tusan ingen sen kväll idag!


elin och jag, för massor med år sedan <3


kärlek / isabella

<3

Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

Mahmutlar

Kan inte släppa min dröm! haha... den var konstig. Jag kände alla söta turktanter som gick nedanför min balkong med sina små korgar och när jag gick ner för att ta min moppe (MOPPE???????) in till stan vinkade jag på alla jag körde förbi. Antar att det är så det är att vara en Mahmutlar-bo - men det blir inget med det!


här har ni det, min dröm... sjukt! haha.

kärlek / isabella

Tuesday

Hej blogg!
Vaknade för en stund sedan, sitter nu med min kopp kaffe här och bara njuter av hur underbart skönt jag har sovit. Drömde att jag bodde i Mahmutlar, som är en förort till Alanya kan man säga, och min lägenhet var så himla fin. Den hade tre balkonger, och otroligt fint poolområde. Tror att min lillebror kom och hälsade på, för jag har en svag känsla av att jag hade en fotbollsplan precis bredvid som han älskade.. haha, ni hör ju. Jag har sovit gött, det är huvudsaken, och man får drömma! Fråga mig inte varför den låg just där, jag vill ha en lägenhet på Linné i Göteborg och inte i Alanya - inte än iaf!
 
Tisdag idag, och inte speciellt mycket planer för dagen. Ikväll ska jag på middag i Kungsbacka med kusiner, då dom inte är hemma på min födelsedag. Det ska bli mysigt, och gott.. jag älskar restaurang! Skall även försöka plugga teorin, men jag för skjuter det hela tiden.. allt har väl sin tid antar jag. Det gäller bara att ta tag i det.

kärlek / isabella


Still Monday!

Hej igen...
haha, vad händer.. först bloggar jag sämst och nu bloggar jag ihjäl mig! Sitter här vid datorn, åter igen.. vad har jag gjort idag kan man fråga sig. Inte pluggat någon teori, inte städat lägenheten, ingenting vettight, inte tränat heller! Däremot så ringde prinsen förut, chockad blev jag då han annars jobbar vid denna tiden. En glad överraskning när man är ute med hunden på kvällspromenad i det förhållandevis bra vädret. Han skrattade åt mig när jag sa att det var varmt, vad är detta jämnfört med turkiet.. en fis i rymden typ. Har äver ätit på donken idag, för att inte skämmas skrivs det här. Skippa träningen, åt donken... åt även glass förut... bättring imon!

Hejdå för idag bloggi.

kärlek / isabella

it hurt so bad that something so close can be so far away!

Hej blogg!
Dunkar Håkan nu, och regnet bara öser ner och jag bara njuter. Det är mysigt med regn och det är skönt att slippa vara varm ett tag, att kunna mysa med te och sina mjukisbraller även i juli. Jag trivs men jag längtar till massor.. min artonårsdag, mitt körkort, alanya, trean, studenten, och tre månader i alanya <3 kan knappt bärga mig! Och jag får inte glömma Mallorca, fem veckor med världens bästa klass! Det går bra nu.

kärlek / isabella

Monday

Hej blogg!
Idag är det måndag, vilket känns helt sjukt. Första måndagen på hela sommarlovet som jag är ledig. Brukar älska måndagar, man har precis haft helg, och hela veckan framför sig, liksom nollställd. Nu sitter jag här i rastlöshetens kammare och det springer myror under mitt skinn, frågan är vad man gör när man är ledig! Hemskt men sant.

Ur högtalarna dunkas det Magnus Uggla, min kung.. alltid ett säkert kort! Synd att hans nyare låtar inte håller alls samma mått dock, jag kör på det gamla hederliga från hans album "Där jag är e're alltid bäst" Underbara Uggla!

Skriver nog mer ikväll, jag är som sagt rastlööööös!

kärlek / isabella

(",)

Den bästa vännen i hela världen.
Elin och jag, genom vått och tort .

redan 5/7..

Hej blogg!
Det har redan hunnit bli 5 Juli och vi är alltså inne i min månad... sommarmånaden alla går och väntar på hela vintern, och rätt som det är kommer man på sig själv - man är redan där men längtar fortfarande. Konstigt att man aldrig är nöjd. Är fullt uppe i födelsedagsplaner inför nästa helg, och tackar farfar massor för att jag faktiskt får låna hans lägenhet då han är i stockholm! Löste mycket utav man planering, nu spelar det inte så stor roll hur många vi blir, bordet går alltid att utöka!

Fick schemat för Juli och Augusti nu, vilket jag nu har försökt att smälta. Det var inte mycket ledigt, men det var också en fin lön in på kontot i slutet av sommaren. Vad gör man inte när man behöver pengar! Hela eftermiddagen har jag översatt mitt CV då jag fick reda på utav Sofian att han ville ha dom i September. Jag kan inte bärga mig, det är inte långt kvar till september! Skall dock ha hunnit med massoooorrr innan dess, körkort bland annat - teorin dödar mig liiiite!

Tänk vad mycket man har att se fram emot, och man får längta... så länge man inte glömmer av att leva i nuet Också! Det sa morfar, och då är det så... så det så!


Men jag ler ändå, som alltid!

kärlek / isabella

RSS 2.0