tidig morgon

Hej bloggen, godmorgon!

idag regnar det här hos oss, igen. Det regnar små små droppar så allt känns sådär sitta-inne-och-dricka-varm-choklad-ruggigt. Temperaturen är väl kanske på 15 grader och jag undrar, vart är sommaren? Har sett på vädret att det är regn och rusk överallt i hela norden. Hade behövt en veckas sol och värme nu känner jag.

Igår när jag kom hem 17.3o städade jag. Storstädning. Bäddade om sängarna till familjen Kaprifol som kommer på tisdag, så nu är allt klart. Skrubbade och fixade. När jag städat färdigt vid sisådär 2o.oo satte jag mig vid tven och kollade på svtplay, macken. Oj vad jag skrattade där i soffan för mig själv. Skall nog kolla på ett avsnitt till ikväll.


mysigt, och goaste strumporna som jag fått från mormor var på.

Idag är sista tidiga morgonen av fem. Tar på krafterna med dubbelt, tidigt, dubbelt, tidigt, tidigt - imorgon har jag nattvakt, så då börjar jag inte förrän 22.3o. Jag och Emelie funderar på att kanske gå ut ikvåall och ta en drink. Var ett tag sen vi var ute nu. Det är visst någon norsk fotbollsmatch ikväll som Daniel och hans kompisar skall se. Vi får se hur trött jag är när jag slutar.

Nu skall jag återgå till jobbandet igen.


Be you - believe in yourself!

Önskar alla en FIN söndag, vila upp er ordentligt!

Kram, Isabella 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0